Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Σχέδια τύφλωσης και αποπροσανατολισμού της νεολαίας


Σχέδια τύφλωσης και αποπροσανατολισμού της νεολαίας

Για άλλη μια φορά ξένες γνωστές μυστικές υπηρεσίες μάζωξαν ελληνόπουλα σε μια συγκέντρωση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και εμπαιγμού της νοημοσύνης όλων των Eλλήνων. Δεν θα μπω σε πολιτικά παιχνίδια, από ποιο πολιτικό γνωστό χώρο πραγματοποιούνται αυτές οι συγκεντρώσεις,αλλα θα σταθώ στην δυνατότητα που εχουν οι συγκεκριμένοι σκοτεινοί "τύποι" να οργανώνουν αυτές τις συγκεντρώσεις. Πραγματικά θλίψη και δυσαρέσκεια πηγάζει από τον αδικοχαμένο θανάτου του παιδιού, αλλά ως ένα σημείο και όριο! Ειδικά στην σημερινή μάχη που δίνει η καημένη μας Ελλάδα υπάρχουν προτεραιότητες και αγώνες που πρέπει να δοθούν για άλλο σκοπό με αφορμή την επικαιρότητα.


Έχουμε μια σύγχρονη κατοχή,με 3.500 χιλιάδες αυτοκτονίες και χωρίς καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας για αυτές!!!Μέσα από αυτές τις αυτοκτονίες καμία μα καμία δεν έγινε ριάλιτη και τηλεοπτικό σήριαλ απο τα ΜΜΕ… ξέρετε γιατί, διότι οι εγκληματίες είναι οι δικοί τους άνθρωποι,αυτοί που τους ταίζουν χρόνια! Δεν μάθαμε κανένα λεπτομερές στοιχείο αυτών των δραμάτων , πόσα ορφανά έμειναν πίσω, αν ακολουθήσουν και άλλοι, το πώς, το γιατί…Σχήμα οξύμωρο με τις σημερινές συγκεκριμένες διαδηλώσεις του ΧΑΟΥΣ και της απόλυτης αναρχίας!
Καμία εξωτερική-εσωτερική σκοτεινή δύναμη δεν θέλει να αφυπνίσει τον λαό, ουσιαστικά εθνικά και πατριωτικά αλλα να τον προωθήσει αναρχικά χωρίς λύσεις στα προβλήματα. Συγκεντρώσεις χωρίς ελληνικές σημαίες, χωρίς όραμα και αναδρομή στην ιστορία, χωρίς θεό, χωρίς λύσεις στα προβλήματα της νεολαίας.
Συγκεντρώσεις όπως αυτές που σχεδιάζουν CIA καιMossad στα αραβικά κράτη. Διαλύστε, ανατρέψτε με κάθε είδους βία, αλλά την επόμενη μέρα πάλι θα βρίσκεστε με προορισμό το ΑΓΝΩΣΤΟ. Ένα άγνωστο προωθημένο από τους εντολοδόχους φονιάδες κρατών και εθνών οι οποίοι έχουν ποια την απόλυτη εμπειρία σχεδιασμού στην μάχη των πόλεων.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι και φτωχά, τα μέσα μαζικής τύφλωσης μονοπολούν στις ειδήσεις περισσότερο τα επεισόδια της’ 4χρονης επετείου’ παρά το ότι σήμερα σε πρωινό κάνάλι ο καθηγητής κ. Αντώνης Φώσκολος με την μελέτη του αποκάλυψε κοιτάσματα νοτίου της κρήτης αξίας 600 δις!!! Αέριο που μπορούμε να δίνουμε στην Ε.Ε για τα επόμενα 120 χρόνια!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: