Μεταφορά σε νέο ECO datacenter
Ένα νέο, τεχνολογικά άρτιο και αυστηρά οικολογικό datacenter δημιουργήθηκε στο Στρασβούργο από την εταιρία που συνεργαζόμαστε στη Γερμανία, όπου και θα μεταφερθούν σταδιακά όλες οι εγκαταστάσεις.
Χρειάστηκαν 3 χρόνια μελέτης και κατασκευής για να ολοκληρωθεί το DataDock datacenter και να αποτελέσει το πιο eco-friendly και υπερσύγχρονο datacenter στην Ευρώπη. Έχει ήδη κερδίσει 2 βραβεία, το eco Award 2010 για τον οικολογικό του χαρακτήρα και το 5* Datacenter Star Audit, για την ποιότητα και άρτια τεχνολογία των εγκαταστάσεων του.
Το Στρασβούργο αποτελεί την ιδανική τοποθεσία και στο πέρασμα των σημαντικότερων δικτύων οπτικών ινών προς τη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη.
Η μεταφορά όλων των servers μας στο νέο, υπερσύγχρονο και οικολογικό datacenter, πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών.
Η μεταφορά των μηχανημάτων θα γίνει τις βραδινές ώρες, μη αιχμής και η επανεγκατάσταση τους θα γίνεται άμεσα στις εγκαταστάσεις του νέου datacenter. Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις ημερομηνίες και ώρες κατά τις οποίες θα μεταφερθούν οι servers. Από την πλευρά σας δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάποια άλλη ενέργεια. Οι IPs και όλες οι άλλες ρυθμίσεις των servers θα παραμείνουν οι ίδιες.