Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Κάτι πολύ σοβαρότερο ερευνά η αστυνομία στην υπόθεση του 4χρονου άγγελου που βρισκόταν στα χέρια των τσιγγάνων στα Φάρσαλα.

Κάτι πολύ σοβαρότερο ερευνά η αστυνομία στην υπόθεση του 4χρονου άγγελου που βρισκόταν στα χέρια των τσιγγάνων στα Φάρσαλα.

Κάτι πολύ σοβαρότερο ερευνά η αστυνομία στην υπόθεση του 4χρονου άγγελου που βρισκόταν στα χέρια των τσιγγάνων στα Φάρσαλα. Πολύ σοβαρότερο από το κύκλωμα εμπορίας παιδιών. Ερευνούν κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων. 

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι οι τσιγγάνοι (είτε το γνώριζαν είτε όχι) χρησιμοποιούνται ως "φυτώριο" ανθρώπινων οργάνων τα οποία στην "μαύρη αγορά" ανθρώπινων οργάνων αξίζουν "χρυσό" πολύ περισσότερα από τα όργαναν των ενηλίκων για τα οποία υπάρχει κάποια ικανοποίηση των αναγκών για μεταμόσχευση λόγω της θνησιμότητας που παρουσιάζεται στις μεγαλύτερες ηλικίες. 

Αλλά για τα μικρά παιδιά που η θνησιμότητά τους και συνεπώς η διαθεσιμότητα οργάνων είναι πολύ χαμηλή για όσους έχουν ανάγκη μεταμόσχευσης οργάνων στα παιδιά τους για κάποια συγκεκριμένη ασθένεια, τα πληρώνουν όσο-όσο από την στιγμή που είναι οικονομικά ευκατάστατοι!

Οι υποψίες βασίζονται στο γεγονός ότι όπως ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, Βασίλσης Χαλάτσης, οι δυο τσιγγάνοι «γονείς» έχουν τρεις οικογενειακές μερίδες, η πρώτη με έξι παιδιά (!)  δεύτερη με τέσσερα για τη γυναίκα και η τρίτη μερίδα με τέσσερα παιδιά για τον άνδρα.

Η φερόμενη δε ως «μητέρα» της ανήλικης με τα ξανθά μαλλιά και τα μπλέ μάτια, φέρεται να έχει «γεννήσει» τρία παιδιά, σε τρείς μήνες!

Τα οποία παιδιά ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑN πουθενά! 

το κοριτσάκι όπως βρέθηκε στα χέρια των τσιγγάνων (επάνω όπως είναι σήμερα στο Χαμόγελο του Παιδιού η διαφορά είναι εμφανής)
Και παρά την σκληρή ανάκριση στην οποία έχουν υποβληθεί οι τσιγγάνοι δεν αναφέρουν τίποτα για τα άλλα παιδιά, ούτε μιλάνε για την τύχη τους. Υπάρχουν φωτογραφίες στα βιβλιάριά τους, πιστοποιητικά γέννησης κλπ, αλλά παιδιά πουθενά.

Θεωρούν ότι οι τσιγγάνοι, άρπαζαν παιδιά ή τους "μεταβιβάζονταν" παιδιά, τα μεγάλωναν και τα προωθούσαν σε κυκλώματα που μπορεί να εμφανίζονταν ως προτιθένενοι να τα δώσουν σε υοιθεσία, αλλά στην πραγματικότητα τους αφαιρούσαν τα όργανα.

Δηλαδή οι τσιγγάνοι λειτουργούσαν ως "φυτώριο" παιδιών για εν συνεχεία αφαίρεση ανθρώπινων οργάνων!

Υπήρξαν και άλλες φορές υποψίες για κλοπές παιδιών, ακόμα και τσιγγανάκια και εξαφάνισής τους και μάλιστα είχε γίνει κάποια στιγμή έρευνα σε κλινική των βορείων προαστίων, αλλά δεν προέκυψαν αποδείξεις.

Υποτίθεται ότι στην κλινική γίνεται η αφαίρεση οργάνων (σε περίπτωση αφαίρεσης νεφρού το παιδί επιβιώνει, σε άλλες περιπτώσεις απλά το σκοτώνουν αφαιρώντας του όλα τα όργανα... 

Πλέον, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν πώς το ζευγάρι των τσιγγάνων είχε στην κατοχή του τόσα πιστοποιητικά γέννησης, ενώ ψάχνουν και τα υπολοίπα 10 παιδιά που έχει δηλώσει το ζευγάρι, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση γενετικού υλικού.

Επίσης, όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε, καλείται να τηλεφωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
Παράλληλα, έχει σταλεί επείγον σήμα στην Ιντερπόλ προκειμένου η έρευνα να επεκταθεί.

Ηδη έχουν σταλεί τα στοιχεία του παιδιού και μέσω δημοτολογίων θα ψάξουν να βρουν τους βιολογικούς του γονείς. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Βλέπετε ότι τον ρατσισμό πολλές φορές τον τροφοδοτούν οι ίδιοι οι άνθρωποι με τις βρωμερές ενέργείες τους....
Ποιος μπορεί να αισθανθεί ρατσισμό απέναντι σε έναν αξιοπρεπή οικογενειάρχη;
Η εγκληματικότητα είναι τρόπος ζωής μερικών ανθρώπων.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: