Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

“¨Εσπασε” Βρετανός υπουργός: Συμμορίες Πακιστανών βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια!


“¨Εσπασε” Βρετανός υπουργός: Συμμορίες Πακιστανών βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια!

Μέχρι σημερα, οι φρικιαστικές υποθέσεις συμμοριών ισλαμοφασιστών που απήγαγαν, έθιζαν στα ναρκωτικά, βίαζαν, εκπόρνευαν και βασάνιζαν παιδιά, καλύπτοντο από ένα πέπλο εμετικής “αντιρατσιστικής” λογοκρισίας.Οδηγώντας σε ακόμα χειρότερο ρατσισμό αφού οι δράστες περιγράφοντο ως “Ασιάτες”, βάζοντας έτσι στο ίδιο καζάνι δισεκατομμύρια ανθρώπων.

Λογοκρισίας παρόμοιας με αυτή που θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα, ακριβώς γι’ αυτό τον σκοπό.

Το αποτέλεσμα ήταν δεκάδες κορίτσια να πέφτουν θύματα των συμμοριών, αφού δεν υπήρχε η ενημέρωση που όφειλε να παρέχει η κοινωνία. Και να αναπτυχθούν τεχνικές αυτοάμυνας, όπως π.χ. εταιρείες ταξί όπου διέδιδαν σιωπηρά ότι “δεν απασχολούν μουσουλμάνους οδηγούς, πακιστανούς κλπ, άρα μπορείτε να βάλετε τα κορίτσια σας με ασφάλεια μέσα!”. Απαγορευόταν βέβαια να το πουν ανοιχτά.

Φαίνεται ότι η μπόχα της θηριωδίας δεν μπορούσε να κρυφτεί άλλο κάτω από το χαλί και αυτό οδήγησε σήμερα τον Βρετανό υπουργό Damian Green, αρμόδιο για θέματα δημόσιας τάξης να εκραγεί ζητώντας από την Πακιστανική κοινότητα να “χαλιναγωγήσει” και να ξεκαθαρίσει στα μέλη της ότι αυτή η συμπεριφορά “δεν είναι ανεκτή”. Ο υπουργός έθεσε μάλιστα ευθέως ρατσιστικά κίνητρα λέγοντας ότι: “Η Πακιστανική κοινότητα της Βρετανίας πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθεί σοβαρά με τις συμμορίες που βιάζουν λευκά κορίτσια!” Χαρακτήρισε τα εγκλήματα “μεσαιωνικά” με στόχο 11χρονα κορίτσια, ενώ αποκάλυψε πως είναι η 5η φορά που εξαρθρώνεται τέτοια συμμορία Πακιστανών!!!

Αυτό όπως καταλαβαίνετε, αποτελεί μία εξέλιξη που θα επηρεάσει ακόμα και τις νομοθεσίες άλλων χωρών, εάν βεβαίως ο εν λόγω υπουργός δεν “καρατομηθεί” μετά τις δηλώσεις του. Η υπόθεση με φωτογραφίες και ονόματα εδώ: Εξαρθρώθηκε (και άλλη) συμμορία ισλαμοφασιστών που βίαζε, εκπόρνευε και βασάνιζε παιδιά στην Βρετανία.

Σοκ: Συμμορία παιδεραστών είχε μια 11χρονη για σκλάβα του σεξ

Διαβάστε και το μεγάλο θέμα που είχε αποκαλύψει το Ολυμπία για τα ταξί. Σημειώστε ότι ήδη κάνουν την εμφάνιση τους σε ταξί στην Αθήνα, οδηγοί από το Πακιστάν, πολλοί από τους οποίους δεν μιλούν καν Ελληνικά. Ας γίνει μια έρευνα για το πως παίρνουν άδεια εργασίας (αν έχουν): Η ανεξέλεγκτη απελευθέρωση των ΤΑΞΙ θα μετατρέψει τους Ελληνικούς δρόμους σε κόλαση.


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: