Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

masons
Ο Κύριος όταν ήταν στην έρημο μετά την σαρανταήμερη νηστεία τον πλησίασε ο διάβολος, Τον πήγε σε ένα ψηλό βουνό, Του έδειξε όλα τα βασίλεια της οικουμένης και του είπε:”θα σου δώσω όλη αυτή την… εξουσία και την δόξα τους, διότι σ’ εμένα έχει παραδοθεί και σε όποιον θέλω την δίνω. Εάν λοιπόν με προσκυνήσεις θα είναι όλα δικά σου”. Κατά Λουκά κεφ.4 6 Δείτε ποιοι είναι λοιπόν οι σημερινοί προσκυνημένοι στον διάβολο που για να έχουν το χρήμα και την εξουσία κάνουν το σχέδιό του. Ποιος είναι ο σκοπός τους. Και ποιος είναι ο λαός που είναι έτοιμος να τους ακολουθήσει, έχοντας πλανηθεί αναμένοντας ακόμα το Μεσσία.
Οι απαντήσεις δίνονται από έναν από τους λίγους ιεράρχες που τιμάει τα ράσα του. Και επιβεβαιώνονται από ένα Ελληνοεβραίο ραββίνο.
Ο ηγεμών πάλι τους είπε, ” Ποιόν θέλετε από τους δύο να σας αφήσω ελεύθερο;”. Αυτοί είπαν, “Τον Βαραββά”. Λέει σε αυτούς ο Πιλάτος, “Τι λοιπόν να τον Ιησού, τον λεγόμενο Χριστό;”. Όλοι του έλεγαν, “Να σταυρωθεί”. Όταν είδε ο Πιλάτος ότι όλα είναι ανώφελα, μάλλον δε θόρυβος γίνεται, πήρε νερό, έπλυνε τα χέρια του εμπρός στον όχλο και είπε, “Είμαι αθώος από το αίμα τούτου. Είναι δική σας δουλειά”. Και όλος ο λαός απεκρίθει, “ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.”
Κατά Ματθαίου κεφ.27 21-25
Δείτε τα παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικά!!!!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: