Κυριακή 7 Απριλίου 2013


Εξωγήινα εμφυτεύματα: Είναι αλήθεια; (Βίντεο)

  
Έβαλα ερωτηματικό στον τίτλο γιατί μακάρι να ήξερα την απάντηση! Μου ήταν πάντα δύσκολο να πιστέψω στα εξωγήινα εμφυτεύματα αλλά μετά από μελέτη των φαινομένων UFO... για χρόνια, πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είναι τόσο απίθανο και τόσο εξωπραγματικό. Εάν είσαι σαν κι εμένα και αναρωτιέσαι για αυτά τα θέματα, τότε πρέπει να δεις το video παρακάτω. Συζητούνται κάποια πράγματα που μόνο λίγοι τα πιστεύουν και οι περισσότεροι δεν θέλουν να τα πιστέψουν!
O δρ.Roger Leir συζητά τα αποτελέσματα της έρευνας του σχετικά με μυστηριώδη αντικείμενα που αφαιρέθηκαν από ασθενείς του, τα τελευταία χρόνια.
Από τα 17 αντικείμενα που ανακάλυψε, λέει ότι μόνο 1 αναγνωρίστηκε πως έχει γήινη προέλευση! Τα υπόλοιπα μάλλον είναι "εξαιρετικά προηγμένες ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας που μεταδίδουν πληροφορίες σε κάποιον, κάπου", υποθέτει. Σύμφωνα με τον Leir, αυτός ο "κάποιος" είναι πιθανόν κάποιος εξελιγμένος, πιθανών φιλάνθρωπος, εξωγήινος πολιτισμός που ενδιαφέρεται να σώσει την ανθρωπότητα μέσω γενετικών τροποποιήσεων.
O Leir συνεργάστηκε με τον ερευνητή πυρηνικό φυσικό Bob Koontz, που επίσης ερεύνησε αυτά τα εμφυτεύματα και πιστεύει πως είναι εξωγήινες ηλεκτρονικές συσκευές παρακολούθησης. Τα αντικείμενα αποτελούνται από Σίδηρο, Κοβάλτιο, Νικέλιο και ίχνη Ιριδίου και εκπέμπουν ραδιοκύμματα, εξηγεί ο Koontz. Το Ιρίδιο βρίσκεται συνήθως σε μετεωρίτες και ο κοινός σίδηρος δεν εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, πρόσθεσε. Ακόμα πιο ενδιαφέρον, λέει ο Koontz, είναι ότι αυτά τα εμφυτεύματα μπορούν να αυτο-επισκευάζονται εάν χαλάσουν. Βασισμένος σε ισοτοπικές μετρήσεις, ο Koontz υπολόγισε πως ένα από τα εμφυτεύματα που αφαιρέθηκε από κάποιον ασθενή, προήλθε από ένα μέρος του γαλαξία, περίπου 90 εκατομμύρια χρόνια πιο εξελιγμένο από το δικό μας ηλιακό σύστημα.
Στην αρχή της δεύτερης ώρας, ο επιστήμονας υλικών και ειδικός νανοτεχνολογίας Steve Colbern, μοιράζεται κάποια δικά του ευρήματα. Τα αντικείμενα, που είναι ξένα προς το σώμα του ασθενή, περιέργως δεν παράγουν καμία ανοσολογική απόκριση, αποκάλυψε ο Colbern. Βρέθηκε πως ανθρώπινοι νευρώνες είχαν συνδεθεί με αυτές τις συσκευές, κάτι που είναι πέρα από τις ανθρώπινες τεχνολογικές δυνατότητες. Τα εμφυτεύματα περιείχαν επίσης παράξενες κρυστάλλινες δομές και νανοδομές άνθρακα, κάτι που ο Colbern πιστεύει πως είναι μέρος μιας πολύ εξελιγμένης συσκευής ηλεκτρονικής επικοινωνίας, που θα παρήγαγε συγκεκριμένες μονοδιάστατες συχνότητες - πιθανών να μετέδιδε αισθητήριες πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του σώματος που το φιλοξενούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: