Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ


Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ

πλατων
Του Δρ. Κωνσταντίνου Βαρδάκα
Συγχωρήστε με αδελφοί για τον σκληρό τίτλο, αλλά δεν υπάρχει άλλη λέξη για να μπορέσει να εκφρασθεί ένα φοβερό, διαχρονικό, ιστορικό και Εθνοκοινωνικό έγκλημα.
Και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα σεβόμενος την αγωνία, την ένταση και την κόπωση όλων μας εξ αιτίας αυτών των αποκαλυπτικών στιγμών που ζούμε.
ΗΔΗ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ που βάζουν τις τελευταίες πινελιές των εθνοκτόνων σχεδιασμών.
Αυτό το «ξύπνημα» το οφείλουμε κατά πολύ και σε φιλότιμους blogger ομολογητές που κάνανε τις ιστοσελίδες τους ΑΜΒΩΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ της Εθνικής συνείδησης και της Ιστορικής Αλήθειας. Βλέπουμε δηλ. την Φιλανθρωπία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ να απεργάζεται ένα ολόκληρο σχέδιο αφύπνισης μέσα από το διαδίκτυο όχι μόνο για τα πειραματόζωα αλλά και για τους «καλοπροαίρετους» αν υπάρχουν πειραματιστές.
Σήμερα γιατί όλοι ψαχνόμασθε; Ακριβώς γιατί χάσαμε κάτι πολύ σπουδαίο που δεν γνωρίσαμε το μέγεθος και το βάθος αυτής της απώλειας του. Ένας Λαός προσπαθεί να λύσει καθημερινά προβλήματα και να βρει λύσεις μπουσουλώντας «ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ» όπως ακούσθηκε πρόσφατα και στα τυφλά, δίχως ιστορική πυξίδα.
Εύλογα διαμαρτύρονται τα παιδιά και οι γονείς ότι σήμερα δεν μαθαίνουν την σωστή ιστορία, όπως παλαιότερα. Και ποιος μας λέει ότι οι προηγούμενες γενιές διδάχθηκαν την αληθινή ιστορία; Όταν και τα τότε σχολικά εγχειρίδια με βαρύγδουπες έννοιες και θολές αναλύσεις με γελοίους πλατυασμούς προκαλούσαν την βαρεμάρα και τον «αποτροπιασμό» των μικρών εκείνων μαθητών της δεκαετίας του ’60 και του ’70.
Τότε μας έδιναν ψήγματα ιστορικής αλήθειας μέσα από δυσνόητα κείμενα, ενώ σήμερα μέσα από απλουστευμένα και πολλές φορές αλλοιωμένα τέτοια μας ΤΗΝ στερούν. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
Αυτός ή αυτοί που σχεδίασαν αυτό το έγκλημα γνώριζαν πολύ καλά ότι «η καθαρή ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι η αμύθητη περιουσία και το στρατηγικό πλεονέκτημα της ράτσας μας μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, αλλά είναι και το διαμορφωτικό στοιχείο-καταλύτης της πολιτισμικής εξέλιξης του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ».
Να γιατί κτυπάνε ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΑΤΡΙΔΑ όλα τα σκοτάδια της γης με πρώτο στόχο να διασπάσουν το ελληνικό από το χριστιανικό στοιχείο και στο τέλος να διαλύσουν και τα δύο.
Αν και το έγκλημα αυτό σχεδιάζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, εμείς θα σταθούμε σε μία κρίσιμη στιγμή της νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας και σε μία υποκινούμενη δολοφονία, αυτή του ΠΡΩΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ μας Ιωάννη Καποδίστρια .
Το κυοφορούμενο έμβρυο της Επανάστασης του 1821 ήταν η τότε πρόσφατη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας, η οποία θορύβησε τις γεωπολιτικές ισορροπίες της εποχής εκείνης που έπρεπε να την διαχειρισθούν. Και φυσικά την διαχειρίσθηκαν προς το συμφέρον τους με μία ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΜΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ τοποθετώντας τους Βάρβαρους Βαυαρούς στο κέντρο του Αξιακού συστήματος του μικρού κρατικού μορφώματος της νεοσυσταθείσης χώρας. Έτσι λοιπόν από τότε τα γερμανικά φύλλα απέκτησαν μια «τεχνογνωσία» με την Ελληνική ενδοχώρα. Εκείνο τον καιρό ήρθαν σαν εκπολιτιστές μας για να ρημάξουν την υπερχιλιόχρονη παράδοση της ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ του Βυζαντίου ακόμη και αυτής που διασώθηκε στην Τουρκοκρατία και να καταντήσουν επαίτες τα σακατεμένα κορμιά των ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ του ’21, την στιγμή που βερνίκωναν την φάτσα τους με το λούστρο της δήθεν κλασσικής αρχαιότητας που την έμαθαν στα δικά τους μεσαιωνικά σχολεία . Την δεύτερη φορά οι Γερμανοί ήρθαν σαν στρατιωτικοί κατακτητές και στα εκπολιτιστικά χεράκια τους περάσαμε «θαυμάσια» όπως μας διηγούνται τα θύματα των Καλαβρύτων, του Μεγάλου Σπηλαίου, του Διστόμου κ.α αιματοβαμμένων περιοχών μας. Την Τρίτη φορά και «φαρμακερή» κατά τον τίτλο της κινηματογραφικής ταινίας «ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ» ήρθαν με τα παγωμένα χαμόγελα της νεοποχίτικης εξουσίας τους , τώρα σαν αναμορφωτές της Δημόσιας διοίκησης δηλαδή να συμπληρώσουν αυτά που δεν πρόλαβαν να κάνουν στις προηγούμενες επισκέψεις τους. Σήμερα ακριβώς βρισκόμασθε στον ίδιο παρονομαστή γιατί τα τρισέγγονα των αγωνιστών του ’21 ψάχνουν και αυτά στους κάδους των απορριμάτων.
ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Θα θέλατε και εσείς αγαπητοί εταίροι να βρεθείτε ποτέ σε αυτήν την κατάσταση εξ” αιτίας της ανομίας των κυβερνώντων σας και του άκοπου πλουτισμού των με μίζες ξένων επιχειρήσεων; Γιατί εμείς δώσαμε τόπο στην οργή στα ειδεχθή πολεμικά εγκλήματα και όχι μόνο σάς σεβασθήκαμε αλλά δουλέψαμε και σαν μετανάστες για την ανοικοδόμηση σας;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2 : Πιστεύεται αγαπητοί εταίροι ότι θα παραμέναμε πέραν του ενός λεπτού στην πολλά υποσχόμενη ΕΟΚ ή την ΕΕ αν γνωρίζαμε το 1981 τι θα μας συνέβαινε το 2013;
ΕΡΩΤΗΣΗ 3 : Πιστεύεται αγαπητοί εταίροι ότι τελειώσαμε με μία εγκληματική πνευματική έκτρωση σαν έθνος;
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
Τα ζεστά αίματα των προγόνων μας και όχι μόνον θα γίνουν το γενετικό υλικό που θα κυοφορήσει την πραγματική γέννα της Εθνικής Ιδέας μας που διαχρονικά αδικήθηκε γιατί δεν θέλησε να υποταχθεί στις σωβινιστικές μισαλλοδοξίες των πολιτισμένων βαρβάρων της ανθρωπότητας.
Εμείς δεν διαθέτουμε σιδηρόφρακτες μεραρχίες αλλά έχουμε ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ που σαν ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ θα αποδώσει το δίκαιο τον κατάλληλο καιρό όπως μας το απέδειξε οφθαλμοφανώς πολλές φορές για να κλείσει και ιστορικούς λογαριασμούς με πολεμοχαρή έθνη …
Άλλωστε αυτό το μικρό αλωνάκι το διαφεντεύει Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ που σαν καλός περιβολάρης σκέπτεται να το περιποιηθεί κατά τα λεγόμενα του ΓΕΡΟΝΤΟΣ μας ΠΑΪΣΙΟΥ «τώρα οργώνει ο διάβολος αλλά στο τέλος θα σπείρει ο ΘΕΟΣ» και ταπεινά θα συμπληρώσουμε ότι τον θερισμό θα τον κάνει αυτός ο αδικημένος Λαός.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: