ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ
Αγαπητή κυρία Κλίντον ακούσαμε πολλές φορές να λέτε ότι η Ελλάδα είναι πάρα πολύ καλή φίλη και σύμμαχος χώρα για την Αμερική και ότι οι σχέσεις μας βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
Η άποψη των Ελλήνων θα έλεγα πως είναι τελείως διαφορετική όπου για άλλη μια φορά κρατήσατε την ψεύτικη διπλωματική σας κουρτίνα αρκετά ψηλά.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά επισπευτήκατε την Ελλάδα και στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών αραδιάσατε ψεύτικες υποσχέσεις και γλυκά λόγια στους φίλους Έλληνες ότι δήθεν τους στηρίζετε για ξεπεράσουν τα προβλήματα τους.
Αγαπητή κυρία Κλίντον επειδή όπως είπε ο πρόεδρό σας Μπάρακ Ομπάμα πριν λίγες μέρες ότι η Αμερική δεν είναι Ελλάδα θέλουμε να σας πούμε επίσης ότι η Ελλάδα δεν είναι Αμερική.
Θέλουμε να σας πούμε ότι οι Έλληνες τα τελευταία 30 χρόνια δεν βλέπουν την Αμερική ως φίλη και σύμμαχο χώρα αλλά ως ύπουλη και άκρως επικίνδυνη χώρα γιατί ποτέ δεν πήρατε ξεκάθαρη θέση υπέρ της στα προβλήματά που είχε και έχει να αντιμετωπίσει στην εξωτερική της πολιτική.
Θέλουμε να σας πούμε ότι οι Έλληνες δεν μπορούν να δουν ως φίλη και σύμμαχο την χώρα σας όταν αναγνωρίζεται επίσημα το ψευδοκράτος των Σκοπίων σε Δημοκρατία της Μακεδονίας αγνοώντας και διαγράφοντας την επίσημη παγκόσμια ιστορία όταν χιλιάδες αδιάψευστα στοιχεία χαρακτηρίζουν την Μακεδονία Ελληνική.
Θέλουμε να σας πούμε ότι οι Έλληνες δεν μπορούν να δουν ως φίλο και σύμμαχο την χώρα σας όταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της βόρειας Κύπρου είναι κατεχόμενο από τους Τούρκους μετά την εισβολή του Αττίλα και εσείς ως υπερδύναμη και φίλη όπως λέτε δεν έχετε κάνει τίποτα.
Θέλουμε να σας πούμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων πιστεύει ότι είστε οι υπεύθυνοι για την προβοκάτσια που δέχτηκε η χώρα μας στις φωτιές της Πελοποννήσου όταν το βέτο του Βουκουρεστίου από την τότε Ελληνική κυβέρνηση αλλά και η προσέγγιση σε συμφωνίας για τους αγωγούς με την Ρωσία. Είχατε βγάλει σπυριά τότε αν θυμόσαστε στέλνοντας επιστολές ότι μια τέτοια συμφωνία κρύβει κινδύνους για τα συμφέροντα της Ελλάδας.

Αγαπητή κυρία Κλίντον επειδή οι ερωτήσεις των Ελλήνων δημοσιογράφων ήταν τελείως αστείες και επειδή η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση σας κάνουμε τις παραπάνω σημαντικές ερωτήσεις που θα σας έκανε ο κάθε Έλληνας.
Όσο αφήνεται αναπάντητα τα παραπάνω ερωτήματα θέλουμε να σας που ότι είστε άκρως επικίνδυνοι για τη χώρα μας.
Σταματήστε να επικαλείστε μέσα από την ξύλινη γλώσσα της διπλωματίας ότι είστε μια δημοκρατική χώρα λέγοντας συνέχεια την λέξη δημόκραση και δημόκραση. Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα πει δημοκρατία στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία.
Γνωρίζουν ότι δημοκρατία είναι η ελευθερία και εσείς έχετε υποδουλώσει χώρες με τις πράξεις σας και με τους πολέμους που προκαλέσατε και προκαλείτε ακόμη στο όνομα της δημοκρατίας σκοτώνοντας αθώες ψυχές, σκοτώνοντας τα όνειρα, σκοτώνοντας το κάθε τι πάνω σε αυτό το πλανήτη.

Ως Έλληνες και ως χώρα με την μεγαλύτερη ιστορία στον πλανήτη θέλουμε να σας θυμίσουμε κάτι. Ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και όλες οι ισχυρές αυτοκρατορίες κάποια στιγμή καταρρέουν. Αν διαβάσετε ιστορία θα το διαπιστώσετε και εσείς ότι πάντα υπήρχε η ακμή και πάντα υπήρχε η παρακμή για την αυτοκρατορία της εποχής.
Αυτή είναι η κοινή γνώμη των Ελλήνων φίλοι Αμερικανοί.
Αν πραγματικά θέλετε μια Ελλάδα σύμμαχο χωρίς αμφιβολίες περιμένουμε να δούμε έργα και την ξεκάθαρη υποστήριξή σας στα παραπάνω. Να είστε σίγουροι πως αυτή η μικρή χώρα που λέγετε Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι στον παγκόσμιο χάρτη. Το μόνο που άλλαζε στα χιλιάδες χρόνια ιστορίας ήταν τα σύνορά της. Πότε μεγάλωνε και πότε μίκρυνε.

…αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς ;