Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ!! ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ


ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ!! ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΩΛΙΑ" 
ΤΗΣ ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ!

Το Κόμμα ΠΑΣΟΚ πήρε ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ μετά τον γενικό ξεσηκωμό του λαού  και τα φαινόμενα Προπηλακισμού των στελεχών του κόμματος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας!!
Οι αποφάσεις δε ελήφθησαν κατόπιν και των "μηνυμάτων" που έλαβε η Ιπποκράτους κατά την εξόρμηση αναζήτησης χρημάτων από τα μέλη του κόμματος για την ανανέωση της κάρτας μέλους του κόμματος.
Τα "μηνύματα"  εκτός τις εκφραζόμενης δυσαρέσκειας τα οποία εμπεριείχαν ,συνοδεύονταν  και με την κατάθεση της κάρτας μέλους και ΕΞΟΔΟΥ από το κόμμα ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ και με "μπινελίκια' δήλωσαν ότι ως ενεργοί θα ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ σε κάθε εκδήλωση ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΟΣ ενάντια στους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ τόσο ως αυτόνομοι πολίτες όσο και ενεργά μέσα από όποια οργάνωση πολιτών που αντιτίθεται στην πολιτική του ΝΕΟΠΑΣΟΚ.

Επειδή τα "κρούσματα".... καθώς λένε οι κομματικοδίαιτοι ,........ΕΞΟΔΟΥ από το κόμμα είχαν την μορφή χιονοστιβάδας η ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ έλαβε ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΥ χαρακτήρα καθόσον η ΔΙΑΡΡΟΗ των μελλών του απαντλείται από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ  ως μοναδικό "αποκούμπι" κομματικού οργανισμού της  ελληνικής πολιτικής σκηνής που έχει παρεμφερή ιδεολογήματα με το πάλαι ποτέ αριστεροσοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ και τα οποία δρουν ως καταφύγιο για τα παραδοσιακά μέλη του ΠΑΣΟΚ τα οποία σαφώς "κολλημένα" αν και έχει απομυθοποιηθεί η κομματικοπολιτική ζωή του τόπου παρόλα αυτά "ψάχνουν" δικαιολογίες για να ανήκουν κάπου!

Έτσι η ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ δια του ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ σήμερα μπήκε με φόρα στον ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ προκειμένου πολώσει τους οπαδούς του κόμματος ώστε να παύσει η ΔΙΑΡΡΟΗ!! αλλά και να δημιουργήσουν το υπόβαθρο ώστε να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας και να παραπλανήσουν την ελληνική κοινωνία πρώτον από την ΧΟΥΝΤΑ που έχει επιβάλει μαζί με τους κατακτητές ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ  η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αλλά και δεύτερον  να  προβοκάρουν την όποια εκδήλωση αντίστασης και αντίδρασης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ώστε να έχουν άλλοθι για τις κατασταλτικές επιδώσεις των ταγματασφαλιτών της ΕΛΑΣ!

 ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΕΒΗ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ!



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2011/07/blog-post_1439.html#ixzz1R4uovqM2

Δεν υπάρχουν σχόλια: