Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Απίστευτη κομμουνιστική πρόκληση για την Εθνική Επανάσταση της 25ης Μαρτίου...!!! Read more: http://elnewsgr.blogspot.com/2013/03/25_16.html#ixzz2Nj4XzNEH

Απίστευτη κομμουνιστική πρόκληση για την Εθνική Επανάσταση της 25ης Μαρτίου...!!!


Επιτέλους, οι εμφανιζόμενοι τα τελευταία χρόνια ως «πατριώτες» του ΚΚΕ, πέταξαν τη μάσκα και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο: του παντοτινού προδότη, του Εφιάλτη και του Πηλιογούση! 

Επιτέλους, το ΚΚΕ επέστρεψε στην εποχή της σιωνιστικής Φεντερασιόν, του «όχι μόνο δε λυπηθήκαμε για τη Μικρασιατική καταστροφή, μα και την ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ» (τα κεφαλαία δικά τους…), των συμφώνων με τους βουλγαροκομιτατζήδες, της απόφασης της 5ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ για «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη» κ.τ.λ.

Με μια θρασύτατη, λοιπόν, ανακοίνωση-πατσαβούρα, την οποία μοίρασαν στους μικρούς μαθητές, οι «εκπαιδευτικοί» του ΠΑΜΕ (δηλαδή οι σταλινικοί ινστρούχτορες που μαθαίνουν τα παιδάκια μας μαρξισμό-λενινισμό-σταλινισμό…) παραχαράσσουν ξεδιάντροπα την Ελληνική Ιστορία, υποστηρίζοντας ότι η Επανάσταση του Γένους ήταν… ταξική, ότι οι Έλληνες και οι Τούρκοι… συμπολεμούσαν, ότι το πρόβλημα ήταν… πολιτικό (ο ζυγός του Σουλτάνου) κι όχι εθνικό (οι Τούρκοι κατακτητές), ότι οι Αρβανίτες δεν ήταν Έλληνες, και τέλος ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν… κατά του αγώνα και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός… απατεώνας!!! Σας παραθέτουμε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά σημεία από το κομμουνιστικό δηλητήριο:

«Αγαπητέ μαθητή, μαθήτρια Ίσως έχεις βαρεθεί να ακούς συνέχεια για επετείους και γιορτές. Κράτα όμως το εξής: ό,τι επίθεση και να σου κάνουν, δε θα σταματήσουν ποτέ να στοχεύουν στο μυαλό σου. Γι’ αυτό σου λένε ψέματα και μισές αλήθειες και για την 25η Μαρτίου, όπως κάνουν και για την 28η Οκτώβρη αλλά και για το Πολυτεχνείο. Είναι ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους!». «Δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι γιορτάζουμε την έναρξη της επανάστασης του 1821 στις 25η Μαρτίου ενώ ήδη στις 23 Μάρτη του 1821 η Καλαμάτα και άλλα μέρη της Πελοποννήσου είχαν απελευθερωθεί από τους Τούρκους; Η απάντηση είναι ότι με διάταγμα του 1838, δηλαδή 13 χρόνια αργότερα, ορίσθηκε εθνική γιορτή η μέρα του Ευαγγελισμού για να ντύσουν την επανάσταση με θρησκευτικό μανδύα. Όμως η επίσημη Εκκλησία δεν ήταν υπέρ της Επανάστασης». «Είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της επανάστασης του 1821». 

«Η επανάσταση του 1821 ήταν σύγκρουση με τον Οθωμανικό Δεσποτισμό και συνδέονταν με την απελευθέρωση. Όλοι οι Έλληνες δεν ήταν υπέρ της επανάστασης. Μάλιστα υπήρχαν Έλληνες που ήταν μέρος του Οθωμανικού Συστήματος εξουσίας. Στην επανάσταση του 1821 δεν πήραν μέρος μόνο ορθόδοξοι Χριστιανοί και Έλληνες το γένος. Εκτός από τους Φιλέλληνες, ωστόσο, πήραν μέρος στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες και Βλάχοι, Μολδαβοί, Βούλγαροι, Αλβανοί, Σέρβοι, Τσιγγάνοι, Ούγγροι, Πολωνοί και άλλοι». «Ξέρεις άραγε ότι στα πλοία του Μιαούλη, το πλήρωμα δεν ήξερε καθόλου την ελληνική γλώσσα και ότι μιλούσε Αρβανίτικα»;

«Ήρθαν στιγμές που Έλληνες και Τούρκοι πολέμησαν μαζί, εναντίον των Βενετών, των Ισπανών και του Πάπα (και αντίστροφα), προτιμώντας οι Έλληνες ραγιάδες την τουρκική από τη δυτικοευρωπαϊκή φεουδαρχία, αφού η τελευταία υπήρξε κατά πολύ σκληρότερη της τουρκικής».

Εδώ προκύπτουν δύο σημαντικά ζητήματα:

1ον) Οι «εκπαιδευτικοί» του ΠΑΜΕ (κι όχι οι βιοτέχνες, οι εμποροϋπάλληλοι κ.λπ.) αμφισβητούν επισήμως τη διδακτέα ύλη που είναι υποχρεωμένοι να διδάσκουν στα παιδιά. Δικαίωμά τους να το κάνουν ατομικώς, αλλά δεν είναι δικαίωμά τους να το κάνουν με την ιδιότητα του κρατικού λειτουργού. Το κράτος (αυτό τέλος πάντων το πράγμα που αποκαλούμε «κράτος») είναι υποχρεωμένο να τους στείλει ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ από κει που’ ρθαν!

2ον) Εφόσον αμφισβητείται επίσημα ο εθναρχικός ρόλος της Εκκλησίας κατά την Επανάσταση, οφείλει ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ να παρέμβει η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια και να καταδικάσει επίσημα και χωρίς υπεκφυγές το αντίχριστο κόμμα της αθεΐας και της διαστρέβλωσης της ιστορίας!

3ον) Κάποιοι (ελάχιστοι ευτυχώς…) ιεράρχες, που ζητούσαν από την Εκκλησία επίσημη καταδίκη της Χρυσής Αυγής (!!!) και δήλωναν πως προτιμούν τους άθεους κομμουνιστές από τους χρυσαυγίτες, οφείλουν ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ να βγουν από τα καβούκια τους και να πάρουν δημόσια θέση για την ελεεινή και τρισάθλια ανακοίνωση των προστατευομένων τους.

Αυτά τα ολίγα και θα επανέλθουμε…

ethnikismos.net


Read more: http://elnewsgr.blogspot.com/2013/03/25_16.html#ixzz2Nj4o2XRD

Δεν υπάρχουν σχόλια: