Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Αποχωρεί και η Κατερίνα Ζαρίφη από την «Ελένη»

Αποχωρεί και η Κατερίνα Ζαρίφη από την «Ελένη» Αποχωρεί και η Κατερίνα Ζαρίφη από την «Ελένη» Αποχωρεί και η Κατερίνα Ζαρίφη από την «Ελένη» Αποχωρεί (και) η Κατερίνα Ζαρίφη από την εκπομπή της Μενεγάκη;
«η Κατερίνα Ζαρίφη φεύγει από την Ελένη Μενεγάκη μετά από 11 χρόνια συνολικής συνεργασίας ΑΝΤ1 και Alpha»
Και η Κατερίνα Ζαρίφη αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η οποία φαίνεται πως θα ξεκινήσει  τη νέα τηλεοπτική σεζόν με πολλές αλλαγές στο πάνελ της.
Όπως αποκάλυψε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω «η Κατερίνα Ζαρίφη φεύγει από την Ελένη Μενεγάκη μετά από 11 χρόνια συνολικής συνεργασίας ΑΝΤ1 και Alpha» κι έτσι γίνεται το δεύτερο πρόσωπο που μπαίνει στη λίστα αποχωρήσεων από τη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.
Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα τόνισε πως: «Εκκρεμεί ένα ραντεβού με τον Alpha, με διευθυντικό στέλεχος, την Ιζαμπέλα Σασλόγλου, για το εάν η Κατερίνα Ζαρίφη θα παραμείνει στο ενεργητικό του Alpha. Από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποχώρησε».
Στο μεταξύ όσον αφορά στο παρασκήνιο της αποχώρησης του Γρηγόρη Γκουντάρα είπε: «Η πρόταση ήταν να παραμείνει πίσω από τις κάμερες αλλά με μείωση μισθού. Ο Γρηγόρης δεν δέχτηκε τη μείωση μισθού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: