Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΞΕΨΥΧΗΣΕ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ – ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ‼!

ΞΕΨΥΧΗΣΕ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ – ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ‼!

HLIKIOMENOSΗ είδηση εδώ: ΦΡΙΚΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Έκαψαν 78χρονο ανάπηρο για να τον ληστέψουν! Σουξέ στόρυ για βασανιστές το κράτος σας.

Ο 76χρονος χαροπάλευε από την περασμένη Παρασκευή, όταν οι ασύλληπτοι δράστες τον έκαιγαν επί 3 ολόκληρες ώρες – Τι ψάχνει η αστυνομία…

Ο θάνατος του ηλικιωμένου έγινε γνωστός από συγγενείς του, που όλες αυτές τις μέρες, περίμεναν μάταια μια ευχάριστη είδηση από την είδηση των γιατρών. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου με εγκαύματα β’ βαθμού, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στη μονάδα εγκαυμάτων του ΚΑΤ, όπου το μεσημέρι υπέκυψε στα τραύματά του.

Το χρονικό της φρίκης Οι ληστές που ήταν 4, έδεσαν τον ηλικιωμένο, του έριξαν βενζίνη και του έβαζαν φωτιά επί τρεις ώρες. Ο ηλικιωμένος αν και έδωσε στους δράστες 4.000€ δεν κατάφερε να γλιτώσει τα φρικτά βασανιστήρια αφού εκείνοι ζητούσαν περισσότερα.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν μια κουβέρτα για να… σβήνουν κάθε τόσο το θύμα τους, ενώ όταν τελείωσε η βενζίνη, χρησιμοποίησαν οινόπνευμα για να βάλουν και πάλι φωτιά στον άτυχο γέροντα που ούρλιαζε εκλιπαρώντας για βοήθεια.

Τις κραυγές του 76χρονου άκουσαν οι γείτονες που ειδοποίησαν τις αρχές.

Αναζητούν την οικιακή βοηθό Η αστυνομία αναζητά τη οικιακή βοηθό του ηλικιωμένου που έμενε μαζί του στην Αθήνα το χειμώνα και τον συνόδευε τα καλοκαίρια στο χωριό όπου παραθέριζε. Η γυναίκα από τη Μολδαβία πριν μία βδομάδα υποστήριξε πως ο πατέρας της είναι άρρωστος και πρέπει να επιστρέψει στη χώρα της. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν σχετίζεται με την υπόθεση..

Είχαν βασανίσει άλλες δύο φορές τον άτυχο παππού Κι όμως ήταν η τρίτη φορά. Ο άτυχος άνδρας είχε γίνει στόχος αδίστακτων ληστών άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Μάλιστα είχε πέσει ξανά θύμα βασανισμού.

Όπως είπε ο ανιψιός του θύματος, η πρώτη ληστεία σε βάρος του 76χρονου έγινε το Φεβρουάριο του 2012. Ο ηλικιωμένος είχε αποσύρει τις καταθέσεις του από την τράπεζα και φυλούσε τα χρήματα στο σπίτι, πληροφορία που προφανώς ήταν γνωστή στους δράστες…

Τέσσερις άνδρες είχαν εισβάλει και τότε στο σπίτι του ηλικιωμένου στον Ασπρόκαμπο. Οι δράστες που είχαν ακάλυπτα πρόσωπα, έδεσαν τον ηλικιωμένο και τον έβαλαν στη μπανιέρα, όπου του έριχναν παγωμένο νερό προκειμένου να αποκαλύψει που είχε κρύψει το κομπόδεμα του. Οι ληστές τότε είχαν φύγει παίρνοντας 115 χιλιάδες ευρώ…

Το Μάιο του 2012 ο άτυχος ηλικιωμένος έγινε στόχος για δεύτερη φορά. Και πάλι τέσσερα άτομα επιτέθηκαν στον 76χρονο Ελληνοαυστραλό, τον χτύπησαν, και τον έδεσαν στην πυλωτή του σπιτιού. Τον ηλικιωμένο τότε έσωσαν γείτονες που άκουσαν τις κραυγές του και έσπευσαν στο σημείο αναγκάζοντας τους δράστες να φύγουν με άδεια χέρια.

Η τρίτη φορά ήταν και η τελευταία…

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: