Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Έξωση στη μονάδα βατραχανθρώπων


Έξωση στη μονάδα βατραχανθρώπων

Την ώρα που στο υπουργείο Εσωτερικών αναμένουν από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου να δώσει το «πράσινο φως» υποδεικνύοντας τις εκτάσεις στο λεκανοπέδιο Αττικής, για την μετεγκατάσταση των αθίγγανων, το Υπουργείο Οικονομικών (που προΐσταται της υπηρεσίας) και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πετάει τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού έξω από την βάση τους στον Άγιο Κοσμά…Ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη Χρήστος Παπουτσής υποστηρίζει πως δεν υφίσταται θέμα έξωσης των βατραχανθρώπων αλλά πρόκειται για… «διευθέτηση κάποιων εκκρεμοτήτων που αφορούν τις εγκαταστάσεις της Μονάδας» αποκλείοντας την Μονάδα των Βατραχανθρώπων από την πρόσβαση στην παραλία και στη θάλασσα…!!
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Π. Οικονόμου ενημέρωσε τη Βουλή ότι η «Κτηματική Εταιρεία του Πειραιά έχει λάβει σε βάρος της μονάδας των ειδικών δυνάμεων συγκεκριμένα μέτρα όπως πρωτόκολλο Αυθαίρετων Κατασκευών, πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής, το οποίο φαίνεται πως αποτελεί και το μείζον αλλά και πρωτόκολλο Αποζημίωσης Αυθαίρετης Χρήσης».
Αυθαίρετη η Βάση της μονάδας των Βατραχανθρώπων. Το πιστεύατε; Δηλαδή, οι βατραχάνθρωποι θα μεταφερθούν στην Πεντέλη και οι αθίγγανοι στον Άγιο Κοσμά;

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: