Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΗΠΑ και Ρωσία «σφάζονται» για την Ελλάδα! Η Χώρα είναι πλέον ο Ισχυρότερος παίκτης στην Μεσογείο! Εκτακτο ταξίδι Λαβρόφ στην Αθήνα

kerilavrof

Μετά τις διαρροές από αξιωματούχους του νέου Πρέσβη στην Ελλάδα, ότι η χώρα μας στους επόμενους μήνες θα αναβαθμιστεί λόγω της αστάθεια στην Τουρκία, ο Υπουργός εξωτερικών Λαβρόφ θα επισκεφθεί εσπευσμένα την Ελλάδα για να επιβεβαιώσει την συνεργασία που εγκαινιάστηκε με την Συνάντηση Προκόπη Παυλόπουλου-Βλαντιμιρ Πούτιν.

Πριν ακόμη ο νέος Πρέσβης παραλάβει το Χαρτοφυλάκιο φρόντισε από κύκλους του να δώσει το στίγμα του. Η στροφή της Τουρκίας προς το Σουνιτικό Ισλαμ (ISIS, Ταλιμπαν) και η κατάρρευση των ενόπλων δυνάμεων μετά τις συλλήψεις στρατιωτικών από τον Ερντογαν, η Ελλάδα είναι η μόνη σταθερή πολιτικά και Ισχυρή στρατιωτική δύναμη στην περιοχή και αυτό από μόνο του αναβαθμίζει την σπουδαιότητα της.
Η Ρωσία δεν μένει αμέτοχη σε όσα γίνονται στην ανατολική Μεσόγειο κι αυτό αποδείχθηκε και μετά την τελευταία επίσκεψη του ίδιου του Βλαντιμιρ Πούτιν στον Προκόπη Παυλόπουλο και συνεχίζεται με την επίσκεψη του ΥΠΕΞ της Ρωσικής Ομοσπονδίας τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα για να επιβεβαίωσει τις σύσφιξη των καλών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας.
Τέλος ο Ντόναλντ Τραμπ, υπολογίζει την Ελλάδα ως σημαντική σύμμαχο στο πόλεμο κατά του Φονταμενταλισμού, σε αντίθεση με την Χίλαρι Κλιντον που έχει ποντάρει στην Τουρκία και το ISIS, ώστε να μειώσει την σφαίρα επιρροής της Ρωσίας στην Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: