Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ > Το πρώτο βραβείο για την Εξαγωγική Δραστηριότητα και Διεθνή Παρουσία απέσπασε η Miltech Hellas A.E.


ΟΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ > Το πρώτο βραβείο για την Εξαγωγική Δραστηριότητα και Διεθνή Παρουσία απέσπασε η Miltech Hellas A.E.

Σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και για την αμυντική βιομηχανία, είναι ευχάριστη έκπληξη μία εταιρεία του χώρου να κερδίζει το πρώτο βραβείο αξιόλογης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Σε μια απέριττα λαμπρή τελετή βράβευσε ο ΕΒΕΑ τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες, που αψηφώντας τις δυσμενείς οικονομικά συνθήκες επέδειξαν αξιόλογη δραστηριότητα. Στα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2011» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την απονομή έκανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου. 
Το πρώτο βραβείο για την Εξαγωγική Δραστηριότητα και Διεθνή Παρουσία απέσπασε η Miltech Hellas A.E.
Η Miltech Hellas A.E. δημιουργήθηκε το 1997, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας αποκλειστικά στον τομέα της Άμυνας.
Η εταιρεία διαθέτει τμήμα έρευνας και ανάπτυξης στελεχωμένο με έμπειρους μηχανικούς και έχει αναπτύξει μια σειρά από στρατιωτικά προϊόντα, που σήμερα βρίσκονται σε χρήση από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας καθώς και τρίτων χωρών όπως ΗΠΑ, Αυστραλία, Ευρώπη & Μέση Ανατολή.
Κύρια προϊόντα της εταιρείας είναι :
Ø Ψηφιακές οθόνες Αεροσκαφών Μ-2000
Ø Στρατιωτικά τηλέφωνα εκστρατείας
Ø Θερμικές κάμερες στόχευσης, παρατήρησης και οδήγησης αρμάτων
Ø Περιφερειακά ασυρμάτων
Ø Τροφοδοτικά πυραυλικών συστημάτων και Πολεμικών Πλοίων
Το τμήμα Παραγωγής διαθέτει σύγχρονο ρομποτικό εξοπλισμό για την παραγωγή ηλεκτρονικών μερών καθώς επίσης και μια σειρά από μηχανές παραγωγής καλωδιώσεων αεροσκαφών. Το τμήμα ελέγχου της παραγωγής διαθέτει τις πιο σύγχρονες μηχανές ελέγχου ηλεκτρονικών συστημάτων και καλωδιώσεων.
Κύριοι πελάτες της εταιρείας είναι:
DASSAULT AVIATION Γαλλίας: Παραγωγή όλου του συστήματος παροχής ηλεκτρικής ισχύος του Αεροσκάφους 4ης γενιάς RAFALE
THALES Γαλλίας: Παραγωγή ηλεκτρονικών μερών πυραυλικών συστημάτων και Radar
EADS – EUROCOPTER Γαλλίας : Παραγωγή καλωδιώσεων των Ελικοπτέρων ΝΗ-90 & ΤIGRA
MBDA – Γαλλίας : Παραγωγή ηλεκτρονικών μερών πυραύλων
KMW Γερμανίας : Παραγωγή ηλεκτρονικών μερών του άρματος LEO-II
ROCKWELL COLLINS Αμερικής : Παραγωγή συσκευών GPS
ΒΑΕ Αμερικής : Παραγωγή συστημάτων προστασίας Α/Φ F-16, C-130, A-7
CODAN Αυστραλίας : Παραγωγή περιφερειακών ασυρμάτων
ELBIT Ισραήλ : Παραγωγή περιφερειακών ασυρμάτων
Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις 10.000 τ.μ. στην βιομηχανική ζώνη Κορωπίου και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 & ISO 9100.
Την τελευταία πενταετία οι εξαγωγές ξεπέρασαν το 80% των πωλήσεων της εταιρείας.

www.miltech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: