Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η μαρίνα Αλίμου


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η μαρίνα Αλίμου 

Από το * Zougla online *
Η μαρίνα Αλίμου είναι γνωστή στον περισσότερο κόσμο ως μία μαρίνα με ακριβά σκάφη που μπορεί ο καθένας να επισκεφθεί και μαζί με τη βόλτα να απολαύσει και τον καφέ του στα τριγύρω καταστήματα ή ακόμα να επισκεφθεί και το… τσίρκο που έχει εγκατασταθεί στο σημείο αυτό.

Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για ένα θαλάσσιο «πάρκινγκ» σκαφών, το οποίο φιλοξενεί και δεκάδες ιστιοπλοϊκά που χρησιμοποιούν Έλληνες και ξένοι τουρίστες, που έρχονται από κάθε μεριά του πλανήτη, για να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους στα ελληνικά νησιά. Με λίγα λόγια, θα έπρεπε η εικόνα της συγκεκριμένης μαρίνας να είναι άψογη, αφού αυτή είναι που θα περιγράψουν όσοι την επισκεφθούν, για να ξεκινήσουν τη θαλάσσια βόλτα τους…

Πριν από λίγες ημέρες, η zougla.gr, έπειτα από καταγγελίες που υπήρξαν, πραγματοποίησε… αυτοψία στη μαρίνα Αλίμου και κατέγραψε σε εικόνες την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Με εξαίρεση τις τουαλέτες (που βρίσκονται, όμως, μόνο σε ένα σημείο), πολλά σημεία θεωρούνται επικίνδυνα (π.χ. ηλεκτρικές εγκαταστάσεις). Να σημειώσουμε ότι η μαρίνα Αλίμου φυλάσσεται, αλλά συνεχώς καταγράφονται κλοπές, ζημιές και περίεργα περιστατικά από τους ιδιοκτήτες σκαφών.


Τα λόγια όμως είναι περιττά και πολλές φορές οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…
Φωτογραφίες:
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011, 12:47

Δεν υπάρχουν σχόλια: