Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Τα ανεξόφλητα γραμμάτια του Τούρκου......


Τα ανεξόφλητα γραμμάτια του Τούρκου......
▪Το μεγάλο λάθος του τούρκου με αυτό που έκανε ήταν ότι ένωσε τους Έλληνες και δεν περίμενε ποτέ ότι τα πράγματα θα πάρουν τέτοια σειρά.


▪Ο Ελληνικός Στρατός και η Ελληνική Αστυνομία σε άψογη συνεργασία με υψηλό φρόνημα και ηθικό έκαναν πράξη αυτό για το οποίο πήραν εντολή να κάνουν, να μην πέσει ο Έβρος.


▪Οι κάτοικοι της περιοχής συνέδραμαν και αυτοί ενωμένοι για τον ίδιο σκοπό.
▪Μένει να δούμε το αυτό και στο Αιγαίο, που και εκεί θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία του ναυτικού με το λιμενικό και με τους κατοίκους ενωμένους για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
▪Οι Ευρώπη κατάλαβε επιτέλους πως οι Έλληνες (παρά τα προβλήματα που έχουμε), για άλλη μια φορά καθάρισαν για αυτούς....
▪Ο τούρκος χάνει το παιχνίδι στην σκακιέρα και κατάλαβε πως στην μικρή Ελλάδα της κρίσεως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν ψυχή και είναι άξιοι συνεχιστές των προγόνων τους.
▪Κατάλαβε πως εμείς οι Έλληνες στα τεφτέρια μας έχουμε ακόμα τα ανεξόφλητα γραμμάτια της Κύπρου και των Ιμίων, αυτά πρέπει να πληρωθούν,
Και θα πληρωθούν μέχρι τελευταίο σεντς.
▪Μένει να το δούμε, έχοντας υπομονή, πίστη και εμπιστοσύνη στα παιδιά μας και στους αξιόλογους Αξιωματικούς που έχουμε στον ΕΣ.

Τούρκε << ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ >>.....


Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: