Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Μια Φινλανδέζα φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!


Η Φινλανδέζα φωτογράφος Tiina Törmänen ποτέ δεν ξέμεινε από έμπνευση. Πως να συμβεί αυτό άλλωστε, όταν η χώρα στην οποία γεννήθηκε και κατοικεί μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη χώρα των θαυμάτων;
Ειδικά τους χειμερινούς μήνες η φύση γίνεται ακόμη πιο μαγική καθώς τα χιονισμένα τοπία φωτίζονται από τον έναστρο ουρανό και το θεαματικό Βόρειο Σέλας. 

Η Törmänen πήρε λοιπόν τη φωτογραφική της μηχανή και βάλθηκε να μας κάνει να ονερευόμαστε ταξίδια στη χώρα της.
 
«Νομίζω ότι είναι ωραίο να δείχνουμε στους ανθρώπους αυτή τη σιωπηλή ομορφιά,» είπε η Törmänen στην Daily Mail. «Για να τους υπενθυμίζουμε πόσο καταπληκτικός είναι ο πλανήτης μας. Πόσο όμορφη είναι η ίδια η ζωή», συνέχισε. 


 Μια Φινλανδή φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!


Απολαύστε..

Μια Φινλανδή φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!  Μια Φινλανδή φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!  Μια Φινλανδή φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!  Μια Φινλανδή φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!  Μια Φινλανδή φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!  Μια Φινλανδή φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!  Μια Φινλανδή φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!  Μια Φινλανδή φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!  Μια Φινλανδή φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!  Μια Φινλανδή φωτογραφίζει χιονισμένα τοπία κάτω από το Βόρειο Σέλας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: