Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

 του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου - Ελληνορθόδοξοι "Ρουμ Ορθοντόξ" Άραβες (απόγονοι της χιλιόχρονης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας) πρόσκοποι ήρθαν από την πόλη Μπέιτ Τζάλα της Βηθλεέμ και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης στους  Θεσσαλονικείς όταν τους είδαν να παρελαύνουν και να παιανίζουν να με τις γκάιντες τους το «Μακεδονία ξακουστή», στο πλακόστρωτο την παραλίας στο ύψος του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου!


Συγκεκριμένα, οι πρόσκοποι έκαναν δοκιμές για την σημερινή τους παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Νεάπολης – Συκεών, στην Λ. Ανδρέα Γ. Παπανδρέου στο πλαίσιο του εορτασμού του δήμου για την επέτειο της 25η Μαρτίου.
To γεγονός αυτό έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με αυτό που είδαμε χτες όταν μια κοπέλα αιγυπτιακής καταγωγής παρέλασε ως παραστάτρια φορώντας μια μουσουλμανική μαντίλα δίνοντας εικόνες από το μέλλον μιας Ελλάδας που κάποιοι την θέλουν πολυπολιτισμική.
Οι Ελληνορθόδοξοι Πρόσκοποι από την περιοχή της Βηθλεέμ Μπέιτ Τζαλά προσκλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από γηγενέις Έλληνες προσκόπους και αρχικά επρόκειτο να πάρουν μέρος στην παρέλαση στον κεντρικό δήμο όπως αναφέρει το seleo.gr
«Είναι πρόσκοποι Ορθόδοξοι Χριστιανοί από την Μπέιτ Τζάλα και το σύστημά μας τους έχει φιλοξενήσει και κατά το παρελθόν», ανέφερε στο «Seleo.gr», ο αρχηγός του 4ου Συστήματος Προσκόπων Συκεών, Φώτης Τσιγκρέλης, ενώ παράλληλα ανέφερε, ότι οι πρόσκοποι από την Βηθλεέμ, θα παρελάσουν αύριο μαζί τους στην παρέλαση του δήμου. 
Τέλος, ο αρχηγός του προσκοπικού συστήματος, είπε ότι ο σκοπός των Ορθοδόξων Χριστιανών προσκόπων, είναι να διατηρήσουν τον Χριστιανισμό στην περιοχή τους. Οι πρόσκοποι από την Μπέιτ Τζάλα, αναμένεται να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους την προσεχή Κυριακή.
Η Μπέιτ Τζάλα είναι μια πόλη στην Βηθλεέμ στην οποία ζουν περίπου 12.000 άτομα, από τα οποία το 75% είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και το υπόλοιπο 25% είναι Μουσουλμάνοι.
Η Ελληνορθοδοξία και οι Ρουμ Ορθοντόξ στην Μέση Ανατολή είναι ότι έχει απομείνει απο την άλλοτε ένδοξη χιλιόχρονη Βυζαντινή Αυτοκρατορία. 
Μια δύναμη από την οποία έχουν παραιτηθεί οι ελληνικές κυβερνήσεις οι οποίες άφησαν να εξοντωθουν ή να εκπατριστούν 2 εκατ. Ελληνορθόδοξοι στην Συρία χωρίς να τεθεί ούτε μία φορά από το ΥΠΕΞ θέμα στην ΕΕ ή στον ΟΗΕ για την τύχη τους όταν όλοι γνώριζαν ότι ΗΠΑ και Ευρωπαίοι στήριξαν και εφοδίασαν το ISIS και όλες τις άλλες ισλαμιστικές συμμορίες με την προοπτική ότι θα ανέτρεπαν τον πρόεδρο της χώρας Μ.Άσαντ.
Μια ξεδιάντροπη στήριξη που κόστισε τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων (κυρίως Αλαουϊτών,Ελληνορθοδόξων και Σιιτών δηλαδή των ενοχλητικών για την Νέα Τάξη Πραγμάτων μειονοτήτων) και επέτρεψε την ολοκληρωτική καταστροφή αρχαίων και θρησκευτικών μνημείων (αλήθεια για αυτό το έγλημα ΗΠΑ και Δύση θα λογοδοτήσουν ποτε;).
Είναι γνωστό οτι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Συρίας και του Ιράκ σφάχτηκαν ανηλεώς από τους ισλαμιστές της ΙSΙL και της Αλ-Νούσρα,ε την ανοχή (άρα επιδοκιμασια) της Δύσης καθώς αποτελούν σημαντικό γεωπολιτικό εμπόδιο για τους αμερικανικούς σχεδιασμούς. Οι ορθόδοξοι πληθυσμοί προσβλέπουν στην Ορθόδοξη Ρωσία του Β.Πούτιν.  
Εδώ στην Ελλάδα διάφορα κέντρα προωθούν την αθεϊα, και χτυπούν τη Ορθοδοξία καθημερινά, παρουσιάζοντάς την ως κάτι βάρβαρο, αναχρονιστικό και μεσαιωνικό, με τελικό σκοπό την αποκοπή του Έλληνα πολίτη από το Θείο και την εύκολη διαχείρισή του αφού θα έχει μετατραπεί σε έναν απλό μαζάνθρωπο καταναλωτή, ο οποίος θα είναι ανήμπορος να αντιδράσει σε μια κοινωνία όμηρο από τους χιλιάδες ισλαμιστές που έχουν έντεχνα κατακλύσει την χώρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: