> Πανέξυπνο κόλπο: Δείτε γιατί πρέπει να βάζετε ένα κέρμα στην κατάψυξη!
>
> Υπάρχει λόγος που πρέπει να υπάρχει κέρμα στην κατάψυξη. Και μάλιστα λόγος σοβαρός:…
>
> – Αν φύγεις διακοπές και αφήσεις φαγώσιμα στην κατάψυξη θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως κατά την διάρκεια της απουσίας σου, δεν έγινε διακοπή ρεύματος.
>
> – Γιατί αν γίνει διακοπή ρεύματος και μετά επανέλθει το ρεύμα, τα φαγώσιμα θα γίνουν επικίνδυνα για την υγεία σου.
>
> – Γι’ αυτό λοιπόν, κάνουμε το κόλπο με το κέρμα.
>
> – Θα βάλεις σε ένα ταπεράκι νερό και θα περιμένεις να παγώσει
>
> – Οταν παγώσει βάλε πάνω από τον πάγο που σχηματίστηκε ένα κέρμα
>
> – Οταν θα επιστρέψεις από τις διακοπές, θα ανοίξεις την κατάψυξη και αν το κέρμα είναι στη θέση που το άφησες, τότε είσαι άρχοντας και κατανάλωσε άφοβα τα φαγώσιμα.
>
> – Αν όμως διαπιστώσεις πως το κέρμα έπιασε πάτο, τότε, παίρνεις τα φαγώσιμα και τα στέλνεις αδιάβαστα στον κάδο με τα σκουπίδια ή στον σκουπιδοφάγο σου, ή αν τα λιώσεις,
>
> κάνε τα κοπριά στο χωράφι σου… ότι θέλεις, αρκεί να μη καταλήξουν στο στομαχάκι σου
>
> Υπάρχει λόγος που πρέπει να υπάρχει κέρμα στην κατάψυξη. Και μάλιστα λόγος σοβαρός:…
>
> – Αν φύγεις διακοπές και αφήσεις φαγώσιμα στην κατάψυξη θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως κατά την διάρκεια της απουσίας σου, δεν έγινε διακοπή ρεύματος.
>
> – Γιατί αν γίνει διακοπή ρεύματος και μετά επανέλθει το ρεύμα, τα φαγώσιμα θα γίνουν επικίνδυνα για την υγεία σου.
>
> – Γι’ αυτό λοιπόν, κάνουμε το κόλπο με το κέρμα.
>
> – Θα βάλεις σε ένα ταπεράκι νερό και θα περιμένεις να παγώσει
>
> – Οταν παγώσει βάλε πάνω από τον πάγο που σχηματίστηκε ένα κέρμα
>
> – Οταν θα επιστρέψεις από τις διακοπές, θα ανοίξεις την κατάψυξη και αν το κέρμα είναι στη θέση που το άφησες, τότε είσαι άρχοντας και κατανάλωσε άφοβα τα φαγώσιμα.
>
> – Αν όμως διαπιστώσεις πως το κέρμα έπιασε πάτο, τότε, παίρνεις τα φαγώσιμα και τα στέλνεις αδιάβαστα στον κάδο με τα σκουπίδια ή στον σκουπιδοφάγο σου, ή αν τα λιώσεις,
>
> κάνε τα κοπριά στο χωράφι σου… ότι θέλεις, αρκεί να μη καταλήξουν στο στομαχάκι σου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου