Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

παπικη εκκλησια
Αυτά είναι τα πιστεύω της καθολικής εκκλησίας που θέλει ο Βαρθολομαίος να κάνει την συνένωση των δυο εκκλησιών.
Εκπρόσωπος του Βατικανού αρνείται την Δευτέρα Παρουσία και αποκαλεί τον Χριστό «μεθυσμένον»
Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, όταν διαβάσαμε την ακόλουθη πρωτάκουστη είδηση: «Βατικανό: η 2η Παρουσία δεν πρόκειται να γίνει τελικά. (αποφάσισε!) Εμείς έχουμε άλλες πληροφορίες»! Ποιός τα είπε; Ο διαπρεπής καρδινάλιος Giorgio Salvadore σε «βαρυσήμαντη» δήλωσή του στο waterfordwhispersnews. com!
«Αυτή η χρόνια, η 1.981η επέτειος, θα είναι και η τελευταία που το Βατικανό θα περιμένει τον Κύριο να επιστρέψει στη γη. Εμείς απλά νοιώθουμε ότι ο Ιησούς δεν έρχεται πίσω απ᾽ ο,τι φαίνεται. Πάνε αιώνες τώρα. Είναι αλλού απασχολημένος και κάνει άλλα πραγματικά καλά πράγματα για τους ανθρώπους κάπου αλλού» είπε! Αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτά ο άπιστος «πρίγκιπας» της «καθολικής εκκλησίας».
Συμπλήρωσε το παραλήρημα της απιστίας του με φρικώδη βλασφημία κατά του θείου Προσώπου του Χριστού. Τόνισε πως όταν τα έλεγε αυτά (περί Δευτέρας Παρουσίας) ήταν …μεθυσμένος! «Έχοντας τη δυνατότητα να μετατρέψει το νερό σε κρασί είχε κι αυτός τα πάνω του και τα κάτω του», πρόσθεσε ο Καρδινάλιος. «Όλοι κάνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να κρατήσουν, όταν είναι μεθυσμένοι. Ο Ιησούς δεν ήταν διαφορετικός»
Με άλλα λόγια, ο παπικός αξιωματούχος, όχι μόνον αρνείται την θεμελιώδη πίστη της Εκκλησίας μας στην Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου, αλλά αρνείται και αυτή τη θεότητά Του, ακόμα και την αξιοπιστία Του! Ίσως κάποιοι ισχυρισθούν ότι αυτά είναι προσωπικές απόψεις του βλάσφημου καρδιναλίου. Εμείς υποστηρίζουμε ότι ο «τύπος» (μέσα σε εισαγωγικά, αυτός ο τύπος δηλαδή, ο τύπος, ο καρδινάλιος), εξέφρασε την πίστη του Βατικανού, αφού δεν υπήρξε καμιά αντίδραση από την «Αγία Έδρα»! Ξαναρωτάμε για πολλοστή φορά: είναι δυνατόν να είναι «εκκλησία» το σατανικό μόρφωμα του παπισμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: