Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Αμερικανός επιστήμονας λίγο πριν πεθάνει: Υπάρχουν εξωγήινοι, κάποιοι είναι φιλικοί μαζί μας

Αμερικανός επιστήμονας λίγο πριν πεθάνει: Υπάρχουν εξωγήινοι, κάποιοι είναι φιλικοί μαζί μας


Συγκεκριμένα στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων παρουσίασε ένας Αμερικανός επιστήμονας λίγο πριν πεθάνει. Το ντοκιμαντέρ με τα όσα εξομολογήθηκε πριν πεθάνει τον περασμένο Αύγουστο, σε ηλικία 78 βετών (pics & vid)
"Οι εξωγήινοι είναι αληθινοί", υποστηρίζει στην κάμερα ο Boyd Bushman επιδεικνύοντας φωτογραφίες προκειμένου να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.
Σύμφωνα με την New York Daily News, πρόκειται για έναν επιστήμονα με αξιόλογη πορεία που εργάστηκε στην μυστηριώδη περιοχή 51 (Area 51) στη Νεβάδα των ΗΠΑ.
Ο Bushman λέει -μεταξύ άλλων-  πως οι ερευνητές στη μυστική αεροπορική βάση των ΗΠΑ στη Λίμνη Γκρουμ, όπου βρίσκεται η περιοχή 51, μελετούν τους εξωγήινους 24 ώρες το 24ωρο και προσπαθούν να κατανοήσουν πως να τους χειριστούν. Έχουν ύψος περίπου 1,5 μέτρο και ότι "ένας ή δύο εξ αυτών είναι περίπου 230 ετών".
Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες μελετούν δύο ομάδες εξωγήινων σε έναν πλανήτη ονόματι Quintumnia, ο οποίος είναι σε απόσταση 45 ετών από τη Γη.
 
"Ζουν σε ένα μέρος που μοιάζει με ράντσο και τους χωρίζουμε σε δύο ομάδες", αναφέρει ο Bushman δείχνοντας τις φωτογραφίες τους.  "Η μία ομάδα είναι πιο φιλικοί και έχουμε καλύυερη σχέση μαζί τους", προσθέτει
Έχουν διαφορετικά μάτια και μύτες από των ανθρώπων, έχουν πέντε δάχτυλα σε κάθε χέρι και πόδι και διαβάζουν τηλεπαθητικά τη σκέψη.
 
"Είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τη φωνή τους με τηλεπάθεια για να σου μιλήσουν", υποστηρίζει ο Boyd Bushman στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 32 λεπτών, περιγράφοντας τις προσωπικές εμπειρίες του από την περιβόητη περιοχή 51 και παρουσιάζοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: