Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Στη σημερινή πραγματικότητα μας έχουμε μάθει ότι κάθε πράξη πρέπει να παράγει ένα αποτέλεσμα αρνητικό ή θετικό αλλά η αληθινή φύση του σύμπαντος μας δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο.


Posted: 20 Jan 2020 12:00 PM PST

Στη σημερινή πραγματικότητα μας έχουμε μάθει ότι κάθε πράξη πρέπει να παράγει ένα αποτέλεσμα αρνητικό ή θετικό αλλά η αληθινή φύση του σύμπαντος μας δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο.

Κοινωνικά και ανθρώπινα περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα και μας ενδιαφέρει πολύ με βάση τις ανάγκες της στιγμής και τα αμεσα συμφέροντα μας να το κρίνουμε σαν θετικό ή αρνητικό.

Το σύμπαν από την άλλη ακολουθεί την διαδικασία της εξέλιξης μία διαδικασία που δεν αναγνωρίζει πάντα το καλό και το κακό με την έννοια την ανθρώπινη.

για το σύμπαν μοιάζει μία πράξη να είναι σαν την κίνηση της πέτρας που πετάς μέσα σε μία ήρεμη λίμνη όπου δημιουργούνται μικρά κυματάκια τα οποία αν αυτό πού είναι ο δημιουργός επιλέξει ότι είναι αυτά που πρέπει να είναι για την σωστή εξέλιξη θα γίνουν τσουνάμι.

Χωρίς να θέλω να τρολαρω , αν και μου αρέσει στην πραγματικότητα να το κάνω πολύ γιατί μου αρέσει πολύ το να γελάμε όλοι και να είμαστε χαρούμενοι παρατήρησα ότι στις προηγούμενες δύο δημοσιεύσεις μου πολλοί απάντησαν με βάση την πεποίθηση που έχουν δημιουργήσει σε όλο αυτό το χρόνο που είμαστε ιντερνετικοι φίλοι..... Παρατήρησα ότι μάλλον το μεγαλύτερο ποσοστό είναι έτοιμο να θέλει το κακό για τον απέναντι, χωρίς ο απέναντι να έχει κάποια ευθύνη σαν άνθρωπος.

Θέλω να σκεφτείτε κατά πόσο πολύ έχει επηρεάσει η πληροφορία του σήμερα την ψυχή σας ώστε άμεσα να γίνεστε μία ομάδα και να αποζητάτε κάτι που σαν ανθρώπινη διαδικασία και πνεύμα δεν θα έπρεπε να το ζητάτε.

Με αυτό τον τρόπο θα καταλάβουμε όλοι ότι πολύ εύκολα το σύστημα ελέγχου μας μπορεί να μας κάνει να είμαστε εχθροί με το ίδιο μας το είδος και να μας χρησιμοποιεί να πράξουμε ή να συναινέσουμε σε σχέδια τα οποία δεν εξυπηρετούν την ανθρωπότητα αλλά μόνο την ελίτ.

Έχουν γίνει τόσα πολλά που πάντα θα παραμένουν αόρατα,έχουν γίνει και έχουμε παρατηρήσει απλά τα κυματάκια τους σαν απόδειξη ύπαρξης πραγμάτων που δεν θέλουν να γνωρίζουμε,θέλω να θυμηθείτε ότι από αυτή τη διαδικασία της πληροφορίας που γίνεται μέσω μιας λευκής σελίδας καταφέραμε εμείς από το κατοχικά νέα να αποδείξουμε πάρα πολλά από όσα θέλουν να κρύψουν για την πραγματική φύση του κόσμου μας.

θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να αλλάξω την τοποθεσία του που βρίσκομαι και να βάλω μία συγκεκριμένη τοποθεσία και με βάση πειραμάτων που έχουμε κάνει στο παρελθόν μέσα σε λίγες ώρες να πάρω πάρα πολλά like..... Αλλά αλήθεια αυτός είναι ο στόχος όλων μας;

Και ποια είναι η διάθεσή του χαους όταν ήδη έχεις δηλώσει κάτι και η συντονισμένη συνείδηση-πεποίθηση-ραδιοφωνάκι έχει ήδη στοχεύσει σαν το μεγαλύτερο όπλο που είναι;

Nikolaos Gonos

Δεν υπάρχουν σχόλια: