Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Όπλα με λέιζερ -υποψία σαν αιτία εκρηκτικών πυρκαγιών.


ΣΧΟΛΙΟ : Δεν γνωρίζουμε αν η Αθήνα δέχτηκε επίθεση με όπλα λέιζερ στις πρόσφατες πυρκαγιές,αλλά το συγκεκριμένο οπλικό σύστημα λέιζερ διαθέτει βίντεο και φωτογραφίες από τις δοκιμές στις ΗΠΑ,αλλά και τις πυρκαγιές στις ΗΠΑ που μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν τέτοια λέιζερ.Οι φωτογραφίες ταιριάζουν απόλυτα με τις καμμένες περιοχές αλλά και αυτοκίνητα στο Μάτι της Αττικής.

Το 2015 η General Atomics Aeronautical Systems ελπίζει να ενσωματώσει τελικά το σύστημα οπλισμού λέιζερ Υψηλής Ενέργειας (HELLADS) με το "Predator C" Avenger UAV, δημιουργώντας το "HEL Avenger" .

Το FOX News ανακοινώνει ότι ο στρατός έχει ισχυρή ικανότητα όπλων λέιζερ, λίγες μέρες πριν από την υποψία πυρκαγιών της Καλιφόρνια το Σεπτέμβριο του 2017.
Δεν είναι πλέον μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά η συνωμοσία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ : Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, περίπου 10 ημέρες πριν ξεκινήσουν οι πυρκαγιές της Βόρειας Καλιφόρνιας στη Χώρα του Κρασιού, το Fox News δέχεται ότι η κυβέρνηση διαθέτει τεχνολογία λέιζερ ή κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW).


Το ATHENA (Advanced Test High Energy Asset) είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά από αυτά τα νέα αμερικανικά όπλα λέιζερ. Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων δοκιμών από τη Διοίκηση Διαστήματος και Πυραυλικής Άμυνας του Στρατού των ΗΠΑ, στο Στρατιωτικό Πεδίο Πυραύλων του Στρατού, στο Νέο Μεξικό, το όπλο των 30 κιλοβατώδων προκάλεσε την απώλεια πέντε αεροσκαφών Outlaw. Δεν είναι χιονοδρομικά μικρού μεγέθους αεροσκάφη, αλλά αεροσκάφη με σχεδόν 11 πόδια αλεξίπτωτων ποδιών.
 
Αθόρυβο, αόρατο, θανατηφόρο . Το ισχυρό όπλο λέιζερ ATHENA μπορεί να καταστρέψει τις εχθρικές απειλές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, χάρη στις πρωτοποριακές προσπάθειες αμερικανικών εταιρειών όπως ο Lockheed Martin και οι στρατιωτικοί, τα όπλα με λέιζερ δεν είναι πλέον αντικείμενα των Star Wars και Star Trek. Σε βραχυπρόθεσμες μάχες στο μέλλον, ο αμερικανικός στρατός μπορεί να επιλέξει να φέρει όπλα με λέιζερ τοποθετημένα σε οχήματα, σκάφη και πολλά άλλα, σε πόλεμο. Συγκριτικά, τα όπλα οποιουδήποτε εχθρού θα μοιάζουν με τόξα και βέλη.
Πώς λειτουργεί; Στο πιο βασικό επίπεδο, ο ΑΘΗΝΑ καταστρέφει τις απειλές με θερμότητα. Είναι παρόμοιο με όταν οι λαοί χρησιμοποιούν ένα μεγεθυντικό φακό για να ξεκινήσουν μια πυρκαγιά σε κάμπινγκ - αλλά σε ένα απίστευτα ισχυρό επίπεδο.


Το ΑΘΗΝΑ είναι αυτό που ονομάζεται λέιζερ ινών. Τα λέιζερ ινών συνδυάζουν μεμονωμένα λέιζερ για να παράγουν μία και μοναδική δέσμη λέιζερ. Κάθε λέιζερ παράγεται από τις οπτικές ίνες οπλισμού. Αυτή η προσέγγιση σημαίνει ότι η ισχύς μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί προσθέτοντας περισσότερα ατομικά λέιζερ στη συνδυασμένη δέσμη ή μειώνοντας τον αριθμό. Η τεχνολογία ελέγχου δέσμης της Lockheed Martin χρησιμοποιεί φακούς, καθρέφτες, παράθυρα και αλγόριθμους λογισμικού για τη διαμόρφωση της ενέργειας σε μια εστιασμένη δέσμη. Καθώς το φως ταξιδεύει μέσα από τους καθρέφτες, τους φακούς και τα παράθυρα, το σύστημα ATHENA συγκεντρώνει και τροποποιεί την ενέργεια του λέιζερ.

Οι απειλές μπορούν να προέλθουν από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ο διευθυντής δέσμης και ο πυργίσκος της ATHENA έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με αυτό, ώστε τα όπλα να μπορούν να πυροβολούν σε 360 μοίρες.

Οι μάχες δεν θα είναι ποτέ οι ίδιες Η Lockheed Martin έχει πρωτοπορήσει στα συστήματα όπλων λέιζερ για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι αναβαθμίσεις του ATHENA και οι αξιοσημείωτες πρόσφατες επιδόσεις του θα νικήσουν το 100% των drones, είναι τα τελευταία συναρπαστικά νέα στην οικογένειά τους με λέιζερ.

Ο αδερφός της ΑΘΗΝΑ, το ADAM, είναι ένα άλλο λέιζερ. Κατά τη διάρκεια δοκιμών πριν από λίγα χρόνια, ο ADAM αποδείχθηκε ότι θα μπορούσε να καταστρέψει ταχύπλοα σκάφη στρατιωτικής ποιότητας με καύση μέσα από τα κύτη τους σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα - και πάλι από περίπου ένα μίλι μακριά .


Η εταιρεία διαθέτει περαιτέρω μικροσκοπικά όπλα με λέιζερ για οχήματα τακτικών στρατιωτικών αεροσκαφών των Η.Π.Α. και US Marine Corps. Για την Υπηρεσία Προηγμένων Έργων Άμυνας (DARPA) και το Ερευνητικό Εργαστήριο Πολεμικής Αεροπορίας, ο Lockheed Martin εργάστηκε σε πρωτότυπο πυργίσκο για την τοποθέτηση όπλων λέιζερ σε αεροσκάφη .

Τι έπεται? Σε βραχυπρόθεσμες μάχες, ο αμερικανικός στρατός θα έχει τη δυνατότητα να απελευθερώσει όπλα με λέιζερ σε οχήματα, σκάφη και πιθανώς ακόμη και αεροσκάφη. Η ακρίβεια των λέιζερ όπως το ATHENA είναι ήδη αξιοσημείωτη. Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να προχωρά με ταχείς ρυθμούς στις ΗΠΑ, τα λέιζερ όπως το ATHENA θα είναι σε θέση να χτυπήσουν μακρύτερα και μακρύτερα. Και να καταστρέψουν όλο μεγαλύτερους και μεγαλύτερους στόχους.

https://www.aircrap.org/2018/08/01/laser-weapons-suspected-as-cause-of-explosive-wildfires/


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AIR CRAP: Corfiatiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: