Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Πότε έχουμε Πανσέληνο το 2018;

Πότε έχουμε Πανσέληνο το 2018;

Σε ποιες ημερομηνίες του 2018 θα έχουμε Πανσέληνο; 
Σε ποιά ζώδια θα πραγματοποιηθεί και ποιοι θα επηρεάστούς! 
όλες οι προβλέψεις σου για το 2018

Πανσέληνος 2 Ιανουαρίου 2018 : Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς πραγματοποιείται  στην 11ο μοίρα του Καρκίνου.  Το φεγγάρι αυτό, βρίσκεται σε αρμονία με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας καλές συνθήκες για συναισθηματική έκφραση. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Πανσέληνος -  Έκλειψη Σελήνης 31 Ιανουαρίου 2018
: Τον πρώτο μήνα της χρονιάς έχουμε 2 φορές Πανσέληνο. Το δεύτερο φεγγάρι αναμένεται αρκετά πιο έντονο και δυναμικό, με έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας Πραγματοποιείται στην 11ο μοίρα του Λέοντα επηρεάζοντας τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο.

Πανσέληνος 2 Μαρτίου 2018:
  Η Πανσέληνο του Μαρτίου πραγματοποιείται στην 11 μοίρα της Παρθένου και βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα!  Την ίδια ημέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό! Το φεγγάρι αυτό αναμένεται έντονο, γεμάτο διαίσθηση, ισχυρά ένστικτα, πολλά όνειρα, αλλά και αρκετά συναισθηματικά μπερδέματα και εξιδανικεύσεις! Τα ζώδια που πρέπει να αποφύγουν τις εξαπατήσεις και τις συναισθηματικές εξάρσεις είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Τυχεροί θα σταθούν αυτή την ημέρα οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Πανσέληνος  31 Μαρτίου 2018:
  Μία δεύτερη Πανσέληνος αυτό το Μάρτη έρχεται για να φέρει σημαντικά ξεκαθαρίσματα  στις σχέσεις τα οποία και θα φέρουν απογοήτευση και στεναχώρια. Η δεύτερη Πανσέληνο του μήνα πραγματοποιείται στην 9ο μοίρα του Ζυγού και βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω! Τα ζώδια που πρέπει να είναι προσεχτικά είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Πανσέληνος 30 Απριλίου 2017:
  Η Πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποιείται στην 9ο του Σκορπιού και βρίσκεται σε αρμονία με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω! Είναι ένα σταθεροποιητικό φεγγάρι το οποίο αναμένεται να μας ανεφοδιάσει με στόχους και επιθυμίες. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

Πανσέληνος 29 Μαΐου 2018:
 Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 8ο μοίρα των Διδύμων και προκαλεί νευρικότητα και κυκλοθυμία σε αυτές τις τελευταίες μέρες του Μάη.  Τα ζώδια που δέχονται επιρροή από αυτό το φεγγάρι είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ουδεκαημέρου.

Πανσέληνος 28 Ιουνίου 2018 :
 Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στην 5ο μοίρα του Αιγόκερω, με την συμμετοχή του Κρόνου που βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση! Αναμένεται να είναι ένα από τα πιο δύσκολα φεγγάρια αυτής της χρονιάς που θα σκορπίσει πίκρα, απογοήτευση αλλά και το αίσθημα του περιορισμού  στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαήμερου!

Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης 27 Ιουλίου 2018:
  Ένα νευρικό και αιφνίδιο φεγγάρι αναμένεται να ζήσουμε σε αυτό τον καλοκαιρινό μήνα της χρονιάς, όπου συνοδεύεται και με Έκλειψη Σελήνης! Πραγματοποιείται στην 4ο μοίρα του Ταύρου , με την δυσαρμονική συμμετοχή του Άρη αλλά και του Ουρανού! Προσοχή στα ατυχήματα, τους καβγάδες και τις ρήξεις! Αναμένεται περίοδος δυναμικών αλλαγών ιδιαίτερα για τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου!

Πανσέληνος 26 Αυγούστου 2018
:  Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στην 2ομοίρα των Ιχθύων, βρίσκεται σε αρμονία με τον Ουρανό αλλά και με τον Κρόνο χαρίζοντας όμορφες καλοκαιρινές στιγμές που θα φέρουν εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή μας. Επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ουδεκαημέρου!

Πανσέληνος 25 Σεπτεμβρίου 2018:
 Μία Κριαρίσια Πανσέληνος έρχεται για να μας ωθήσει για δράση!  Πραγματοποιείται στην 2ο μοίρα του Κριού και βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Κρόνο και σε αρμονία με τον Άρη! Τα εμπόδια, οι προκλήσεις και οι απογοητεύσεις θα μπορέσουν αυτή την περίοδο να ξεπεραστούν μόνο αν πάρουμε πρωτοβουλίες! Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

Πανσέληνος 24 Οκτωβρίου 2018:
  Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην μηδενική μοίρα του Ταύρου και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό! Μεγάλες αλλαγές στο χρηματοπιστωτικό, αντιδράσεις, αλλαγές, ξαφνικά γεγονότα, έρχονται για να ταράξουν την καθημερινότητά μας. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι των πρώτων ημερών!
Πανσέληνος 23 Νοεμβρίου 2018: Πραγματοποιείται στην 29ο μοίρα του Ταύρου φέρνοντας το τέλος εποχής με δύσκολο τρόπο σε υποθέσεις των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων του 3ου δεκαημέρου! Η αρμονία με το Χείρωνα , δηλώνει ότι τώρα καλούμαστε να θεραπεύσουμε καταστάσεις του παρελθόντος!
Πανσέληνος 22 Δεκεμβρίου 2017: Η τελευταία Πανσέληνος του 2019 πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και συγκεκριμένα στην 1ο του μοίρα!  Είναι ένα συναισθηματικό φεγγάρι που θα βγάλει στην επιφάνεια τις συγκινήσεις μας. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: