Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Το Βατικανό κρύβει κρανιά εξωγήινων !

Το Βατικανό κρύβει κρανιά εξωγήινων !

Δείτε τη μορφή που πρέπει να είχε ένας εξωγήινος όταν ήταν ζωντανός
όπως το αναπαράστησαν οι ειδικοί σύμφωνα με τα κρανία που βρήκαν. Αναπαράσταση εξωγήινου σύμφωνα με τα κρανία που βρέθηκαν σε υπόγεια αίθουσα της βιβλιοθήκης του Βατικανού.Πολλά κρανία από εξωγήινους βρέθηκαν κατά τη διάρκεια αποκατάστασης της βιβλιοθήκης του Βατικανού το 2013Συγκεκριμένα στην βιβλιοθήκη κάνανε αποκατάσταση στους υπόγειους θαλάμους της, σε πολλούς από τους οποίους είχε να πάει άνθρωπος πάνω από 500 χρόνια.
Όταν ανασκάφθηκε το πάτωμα ενός παλαιού υπόγειου θαλάμου κάτω από τη βιβλιοθήκη του Βατικανού βρέθηκαν σκελετοί που ανήκουν όχι σε ανθρώπους αλλά σε εξωγήινους.
Το Βατικανό είχε κλείσει την είσοδο της βιβλιοθήκης. Αν και ένας εκπρόσωπος Βατικανού αναφέρθηκε με δέος και ενθουσιασμό σχετικά με τα ευρήματα λίγο αργότερα άλλος εκπρόσωπος του Βατικανού τα διέψευσε. Οι πηγές Τύπου…έχουν επιβεβαιώσει ότι δόθηκε εντολή από τον πάπα να αποσιωπηθεί το γεγονός κατόπιν αιτήματος διάφορων οργανώσεων που αποστολή τους είναι η παγκόσμια ασφάλεια. Μάλιστα μια αντιπροσωπεία της παγκόσμιας ασφάλειας συναντήθηκε με τον πάπα.Ο πρόεδρος του προγράμματος SART (για ανεύρεση και επαφή με τους εξωγήινους) κ.Μαρυ Peterson, δήλωσε ότι οι σκελετοί που βρέθηκαν κάτω από το πάτωμα μια υπόγειας αίθουσας της βιβλιοθήκης του Βατικανού εξετάζονται από πανεπιστημιακούς επιστήμονες. Αυτό αποδεικνύει ότι οι μεγάλοι ηγέτες είναι ενήμεροι για τους εξωγήινους. Με τα ευρήματα αυτά ο “φόβος του Θεού” έχει ήδη κυριεύσει τις καρδιές πολλών πιστών.Η αδελφή Judy Mebosa, αρχιμάγειρας στον καθεδρικό ναό του ST John στο Λονδίνο, δήλωσε ότι τα ευρήματα αυτά «είναι σημάδι ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Οτιδήποτε και αν είναι αυτά τα υπολείμματα οι άγιοι πατέρες που τα έθαψαν τότε εκεί το κάνανε για να ξεχαστεί το γεγονός. Και το ότι τώρα ο Θεός επέτρεψε να τα ξαναβρεί ο άνθρωπος είναι σημάδι ότι το τέλος του κόσμου έρχεται»
Ο Michael Maregski, πάστορας στη Ρώμη, αναφέρει πως έχει σκεφτεί πολλά χρόνια για τους εξωγήινους και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι αλλοδαποί είχαν απεικονιστεί ως άγγελοι από τους προγόνους μας στην αρχαιότητα.
Εάν αυτή η θεωρία είναι σωστή λέει ένας άλλος πάστορας ο Edward Muldoon τότε γιατί τους αγγέλους τους έθαψαν στο πάτωμα της υπόγεια αίθουσας της βιβλιοθήκη του Βατικανού;
Δεν μπορούσαν να τους βγάλουν σε προσκύνημα οπότε θα υπήρχε και το ανάλογο κέρδος;
Ύστερα, από ότι ξέρει υπήρχαν δύο ειδών άγγελοι.
Η μια μορφή είναι ακριβώς με τους ονομαζόμενους σήμερα “Grays”.
Δύστυχος για κάποιους εγώ ξέρω την αλήθεια! με δίκη μου ερευνά και γνωρίζω την αλήθεια!( αυτά που δεν βρήκαν άλλοι!αποκαλούμενοι ερευνητές) αυτά που λέω σε αλλα ποστ ! αλλα ας μην πω εδώ και στεναχωρήσω τους πιστούς! τέτοιες μέρες,αυτοί που ειναι ξεχωριστοί απο την μάζα ξέρουν να ψάξουν!οι άλλοι δείτε τηλεόραση η να πάτε σε έγκυρες σελίδες καταστολής μαζών και καθοδήγησης διαμόρφωσης συνειδήσεων!
aetos-apokalypsis

Δεν υπάρχουν σχόλια: