Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

(ένα παιδί κοιτάζει τ’ άστρα)

Γράφει ο Χρίστος Γούδης

Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015. Ο σύριζα εκλέγει 145 βουλευτές, η νέα δημοκρατία 80, το πασόκ, 15, το Ποτάμι επίσης 15, η χρυσή αυγή 25. Οι 300 υπερασπιστές της ελληνικής δημοκρατίας συμπληρώνονται με 10 ανέλληνες και 10 κουκουέδες. Ο Αβρααμ-ο-πουλος προτείνεται από τον Τσίπρα για πρόεδρος δημοκρατίας, καθώς ο ηγέτης του (τ)σύριζα διαπιστώνει με έκπληξη και κατάπληξη ότι η χώρα λόγω της εκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει πλέον βαρύτατα και άμεσα οικονομικά προβλήματα και προ των υποχρεώσεων και των ευθυνών του απέναντι στον λαό, το έθνος, και την ορθόδοξη εκκλησία των Ελλήνων, του κόβεται το τσύριγμα και αποδέχεται να του ανατεθεί από τον πρόεδρο της δημοκρατίας (τον Αβρααμ-ο-πουλο δηλαδή) ο σχηματισμός κυβερνήσεως εθνικής σωτηρίας η οποία προσέρχεται εν χορώ να ορκισθεί «με αεροπλάνα και βαπόρια» μαστουρωμένη από τις λαϊκές ευλογίες της Σωτηρίας Μπέλου.

Ο Τσίπρας στέφεται πρωθυπουργός και βαφτίζεται εν είδει περιστεράς στο ποτάμι με την στήριξη των αναδόχων του, της νέας δημοκρατίας και του πασόκ, ενισχυμένων και με τους 100 τσιπριζαίους βουλευτές που θα του μείνουν, γιατί οι 45 του Λαφαζάνη θα διαχωρίσουν αμέσως τη θέση τους από τους νεοπροδότες της αριστεράς και θα αφεθούν να κρώζουν και να κορυβαντιούν μόνοι τους στο εθνικό κοινοβούλιο, καθώς η χρυσή αυγή θα αποφασισθεί από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη με υπουργό τον ΔΗΜΑΡατο (φανούριο κουβέλι), ότι είναι όντως εγκληματική οργάνωση, θα διαλυθεί ως κόμμα, και όσοι καινούργιοι βουλευτές θα έχουν εκλεγεί υπό την σκέπη της θα είναι πολύ τυχεροί να την γλυτώσουν απλά με έκπτωση από το βουλευτικό αξίωμα και όχι να σταλούν κατευθείαν στις φυλακές μαζί με τους ήδη φυλακισμένους. Το κουκουέ θα διοργανώσει πάραυτα μία πορεία για να περιφρουρήσει το κοινοβούλιο από τους λαφασίστες του Λαφαζάνη ο οποίος άμα τύχει μπορεί και να τις φάει κιόλας από τα ΜΑΤ-ΠΑΤ-ΚΙΟΥΤ.

Ο Παπανδρέου θα δεχθεί (κατόπιν πιέσεών του για να του προταθεί!) να αναλάβει τον ρόλο του διαπραγματευτή με τους δανειστές, ο Καρατζαφέρης  ως ειδήμων του «επιχειρείν» θα καταδεχθεί να παραλάβει (χέρι-χέρι) το υπουργείο οικονομικών, ο Θοδωράκης ως ποταμίσιος το υπουργείο ναυτ(ιλ)ίας, ο Πάνος ΑΝΕΛος το υπουργείο εθνικής άμυνας (κατά των ψεκασμών και των εξωγήϊνων εισβολέων), με σταθερή αξία πάντα τον βενιζέλο ως πρώτο αντιπρόεδρο πάντων και πασών των αντιπροέδρων, γιατί θα υπάρχουν και παπαγαλίνες αντιπρόεδροι, λόγω της απαιτούμενης ποσόστοσης θηλέων και αμφίφυλων, όπως αρμόζει σε ένα προοδευτικό πολιτικοφυλετικό σχήμα. Το ποιες θα είναι «αυτές» μαντέψτε τις εσείς.

Η κυβέρνηση σωτηρίας θα προβάλλεται από τα δημοκρατικά μήντια ως πράξη σωφροσύνης και σοφίας του ελληνικού λαού που επέβαλε δια της δια-σποράς των ψήφων του την εθνική συμφιλίωση, θα τονίζεται συνεχώς ότι με βάση το άθροισμα των ποσοστών που έλαβαν στις εκλογές οι επιμέρους συνιστώσες της, εκπροσωπεί περίπου το 60% - 70% του λαού, και άρα είναι υπερδημοκρατική και παντοδύναμη, και ως εκ τούτου θα έχει το δικαίωμα να ασελγεί ή να ασελγείται κατά τις ορέξεις των μελών της αλλά πρωτίστως να δέρνει όποιον φασίστα ή λαφαζανίστα τολμήσει να την αμφισβητήσει. Οι φόροι θα τετραπλασιασθούν όπως και οι μισθοί όλων των βουλευτών ενώ θα δεκαπλασιασθούν οι κολαούζοι που δικαιούνται να προσλάβουν (για να τους περιφρουρούν καλύτερα από ελλοχεύοντες τζιχαντιστές).

Τοιουτο-τρόπως και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση σωτηρίας θα έχει σώσει την κοινοβουλευτική δημοκρατία η οποία θα γελάει ακατάπαυστα καθώς ο λαός θα κλαίει, επίσης ακατάπαυστα, μπροστά στο «τείχος των δακρύων» που θα ανεγερθεί με δωρεά του δημάρχου της Ιερουσαλήμ. Καλά να πάθει. Ας πρόσεχε.

Χρίστος  Γούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: