Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνικά κρασιά για το ρεβεγιόν

  Ελληνικά κρασιά για το ρεβεγιόν  

 Αγιωργίτικο Κρασί  

Επιτραπέζιος Οίνος Ερυθρός Ξηρός

Το Αγιωργίτικο είναι μια γηγενής ποικιλία κόκκινου κρασιού που καλλιεργείται από αρχαιοτάτους χρόνους στην περιοχή της Νεμέας, στην Πελοπόννησο. Το Αγιωργίτικο θεωρείται σαν μια από τις καλύτερες και περισσότερο αναγνωρίσιμες Ελληνικές ποικιλίες στην διεθνή αγορά.
Σύμφωνα με τους κανόνες της Μεσογειακής διατροφής, δύο ποτηράκια κρασιού στο καθημερινό μας τραπέζι θεωρούνται πολύτιμη συμβολή στην διατήρηση της υγείας και ευεξίας μας.
Το Αγιωργίτικο, ως κόκκινο ξηρό κρασί, συνοδεύει θαυμάσια τα πιάτα κρεατικών, μεζέδων, καθώς και ποικιλίες τυριών και φρούτων.
***********************

 Ροδίτης Κρασί  

Επιτραπέζιος Οίνος Λευκός Ξηρός


Ο Ροδίτης είναι μια ευγενική ποικιλία λευκού κρασιού που καλλιεργείται κυρίως στην Βόρεια και Ανατολική Πελοπόννησο και θεωρείται σαν μια από τις καλύτερες και περισσότερο αναγνωρίσιμες Ελληνικές ποικιλίες λευκού κρασιού.
Σύμφωνα με τους κανόνες της Μεσογειακής διατροφής, δύο ποτηράκια κρασιού στο καθημερινό μας τραπέζι θεωρούνται πολύτιμη συμβολή στην διατήρηση της υγείας και ευεξίας μας.
Ο Ροδίτης, ως λευκό ξηρό κρασί, συνοδεύει θαυμάσια τα θαλασσινά μας πιάτα, καθώς και ποικιλίες τυριών και φρούτων.
***********************

  Οίνος Ροζέ  

Επιτραπέζιος  Ξηρός **Ο Καρνεάτης** 

Ο Καρνεάτης  είναι ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί που παράγεται από δύο πολύ γνωστές Ελληνικές ποιοτικές ποικιλίες σταφυλιών, το Αγιωργίτικο και τον Ροδίτη.
Σύμφωνα με τους κανόνες της Μεσογειακής διατροφής, δύο ποτηράκια κρασιού στο καθημερινό μας τραπέζι θεωρούνται πολύτιμη συμβολή στην διατήρηση της υγείας και ευεξίας μας.
Ο Καρνεάτης,  ως ροζέ ξηρό κρασί, συνοδεύει θαυμάσια όλα μας τα πιάτα τόσο στο Κυριακάτικο όσο και στο καθημερινό μας τραπέζι.

***********************

  Εις υγείαν  

Δημοσίευση σχολίου