Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ξεκίνησε στο ΠΑΣΟΚ η μάχη γόβας - γραβάτας



Ανεξαρτητοποιήθηκε,ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη,anexartitopoiithike,pasok milena apostolaki
Μάχη… γόβας-γραβάτας ξεκίνησε ήδη στο ΠΑΣΟΚ, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη, στην τηλεοπτική του εμφάνιση  σήμερα στη ΝΕΤ.

Ο λόγος του κ. Καστανίδη «ξεχείλιζε» από ειρωνεία απέναντι στις «αντάρτισσες» Μιλένα Αποστολάκη  και Εύα Καϊλή, εκ των οποίων η πρώην  ήδη ανεξαρτητοποιήθηκε , ενώ  η δεύτερη έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εφόσον επιμείνει στο δημοψήφισμα.

«Είναι τόσο συγκλονιστική η παρουσία τους,  είναι τόσο ευμεγέθης  στη Βουλή, που από μόνη της αρκεί για να ζητήσουν από τον Παπανδρέου να παραιτηθεί για να έρθει άλλη κυβέρνηση» ανέφερε μεταξύ άλλων, προφανώς ειρωνικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ. Καστανίδης αναφέρθηκε ειρωνικά και σε άλλα σημεία της τηλεοπτικής του συνέντευξης προς την συνυποψήφιά του στη Θεσσαλονίκη Εύα Καϊλή, αν και αρχικά αρνήθηκε να την κατανομάσει.

Όσον αφορά την κ. Αποστολάκη, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε, προφανώς ειρωνικά και σε αυτή την περίπτωση, ότι έχει εκτιμήσει ιδιαιτέρως «το νομοσχέδιο της κ. Αποστολάκη για την προστασία των ζώων, που δείχνει μια ιδιαίτερη ευιασθησία»!

Ο υπουργός πάντως φάνηκε να… συγχύσθηκε από την αναφορά του σε Καϊλή – Αποστολάκη, καθώςαποκάλεσε… «κυρία Μέρκελ»   την συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Μαριλένα Κατσίμη! Το πήρε πίσω πάντως αμέσως μετά, παραδεχόμενος ότι «είναι ολίσθημα να αποκαλείς Μέρκελ μια γλυκύτατη παρουσία». Η συγκεκριμένη αναφορά όμως έγινε αφορμή να δεχθεί και πειράγματα από το πάνελ ότι δεν πρέπει να λέει άσχημα λόγια για την καγκελάριο της Γερμανίας, όσο συνεδριάζει το G 20.

Εντύπωση προκάλεσε όμως ότι ο κ. Καστανίδης άφησε υπονοούμενα για τις σχέσεις της κ. Αποστολάκη με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα  Μητσοτάκη, εννοώντας προφανώς τον πατέρα της για τον οποίο έχει γραφεί ότι έχει συνεργασθεί μαζί του. Υποστήριξε ακόμα ότι τα «συμφέροντα» που υποστηρίζει ο κ. Παπανδρέου ότι επιχειρούν να τον ρίξουν είναι οι… τραπεζίτες.

O υπουργός Εσωτερικών διαχώρισε πάντως την περίπτωση της πρώην υπουργού κ. Βάσως Παπανδρέου από αυτήν των Καϊλή - Αποστολάκη, υπενθυμίζοντας την πορεία της στην πολιτική ζωή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: