Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .


Σε τούτη την έρημη Πολιτεία κάποιοι θεσμικοί φορείς κάνουν τα πάντα προκειμένου να μεταλλάξουν και τελικά να στραγγαλίσουν την προσωπικότητα του λαού. Να δολοφονήσουν παραδόσεις, εθνική ταυτότητα και θρησκευτικό συναίσθημα μέσα από την διάπραξη πράξεων αντικανονικών και βέβηλων. Και για την Καθεστηκυία Τάξη γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εξυπηρετεί τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης με την κατάργηση έθνους και λαού με τα λαθρονομοσχέδια, τις ανήθικες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών και τις παροχές λαθροψήφων. Αλλά το να φτάσουμε να μας εγκαταλείψει ο επικεφαλής της διοικούσας Εκκλησίας, ποιμενάρχης και πνευματικός Πατέρας του Ορθόδοξου ελληνικού λαού απέχοντας από την απόκρουση των αντίχριστων και ανθελληνικών Καρτών του Πολίτη και δίνοντας με τρόπο αντικανονικό και αντιεκκλησιαστικό βήμα εντός Ιερού Ναού στους Καθεστωτικούς ταγούς και τις συναυλίες τους που προτιμούν την «ανεκτικότητα» στους λαθρομετανάστες με την πληθυσμιακή γενοκτονία του λαού μας, αυτό ελπίζαμε μάταια πως ίσως αποτρεπόταν. 

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα εμπρός από την Ελληνική Βουλή μια αυθόρμητη και ακομμάτιστη εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην απόπειρα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης να μας οδηγήσει στις νέες ταυτότητες που εισάγουν την κατάργηση της χριστιανικής μας ομολογίας και της προσωπικής μας ελευθερίας. Να καταργήσει ουσιαστικά την καθάρια ελληνικότητά μας. Στην εκδήλωση αυτή που οργανώθηκε μέσα από το διαδίκτυο και την αγάπη του λαού μας για τις αξίες του, προσήλθαν 3000 περίπου Έλληνες, κληρικοί και λαϊκοί, παρά την «περίεργη» κινητοποίηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα και ώρα.

Και ενώ το Τίμιο ράσο, σε νέο και παλαιό ημερολόγιο, επέδειξε την ιστορική του συνέπεια στους αγώνες του Ελληνικού Γένους, ο μακαριότατος εξακολουθεί να κρατάει αποστάσεις από το κακό και αφήνει φανερά την νέα άλωση να επέρχεται έσωθεν ταυτόχρονα με την άλωση που έρχεται με το ξεπούλημα των εθνικών υποθέσεων. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνεχίζει λοιπόν την υποστηρικτική αφωνία και την ουσιαστική συναίνεση που τηρεί στα ζητήματα της Πατρίδος και επί των ζητημάτων Πίστεως, επιτρέποντας την δυσώνυμη και Αντίχριστη Κάρτα του Πολίτη να περάσει στις ζωές μας. Οι Έλληνες όμως δεν θα επιτρέψουν να πέσει το Κάστρο της Ελληνοορθοδοξίας και θα μπλοκάρουν τα σιωνιστικά σχέδια, όπως έδειξαν την Κυριακή και όπως θα συμβεί και στη συνέχεια με την οριστική αποτροπή του τελικού στόχου του χαράγματος.

Αλλά και στην υπόθεση της συναυλίας που τελέστηκε εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα με τη συμμετοχή του μεγάρου μουσικής και του Γιώργου Νταλάρα και την παρουσία του υποτιθέμενου τωρινού κατάλληλου προέδρου της Δημοκρατίας Παπούλια και της εκλεκτής της λέσχης Μπίλντεμπεργκ Διαμαντοπούλου, η ευθύνη του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου είναι σκανδαλώδης. Ξεπερνάει τις διαπιστωμένες διεθνιστικές του αντιλήψεις και προχωράει στο στάδιο της αντικανονικής συμπεριφοράς και της αιρετικής πρακτικής. Από κι ως που ακούστηκε η μετατροπή μιας εκκλησίας, του Οίκου του Θεού, σε συναυλιακό χώρο; Ποιος ιερός κανόνας επιτρέπει την διάπραξη αυτής της ιεροσυλίας και την επίδειξη καινοφανούς δοξασίας; Και ποια ανεκτικότητα και πολυπολιτισμικότητα επιτρέπουν στον αρχιεπίσκοπο να ποδηγετήσει τον ελληνικό λαό στον βιασμό της ταυτότητός του που θέλουν πολιτικάντηδες μπιλντεμπέργκερς και νεοταξίτες μισέλληνες και από ό,τι φαίνεται κι ο ίδιος όταν αγνοεί την κραυγή αγωνίας του χιλιοπροδομένου λαού μας;

Κανείς δεν μπορεί να ακυρώσει τους Έλληνες που αποδοκίμασαν τον Αρχιεπίσκοπο και τον Πρόεδρο, αποδίδοντάς τους πράξεις προδοσίας. Κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει τον πόνο του λαού για την Πατρίδα και τα παιδιά του. Απέναντι σε μια Πολιτεία που έστειλε τα ΜΑΤ προκειμένου να χτυπήσουν ακόμη και ηλικιωμένους συμπολίτες μας και την ανεκτικότητα στους λαθρομετανάστες και την εγκληματικότητά τους να μην αφήνει περιθώρια για την αντιμετώπιση της φτώχιας, το κλείσιμο των ελληνικών καταστημάτων, την μεγάλη υπεροχή στα σχολειά μας του αριθμού των ξένων μαθητών απέναντι στα ελληνόπουλα και την προστασία των γερόντων από τις επιθέσεις για λίγα ευρώ. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την νεαρή γυναίκα που αποχώρησε από τον ναό φωνάζοντας αίσχος.

Όμως η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, κληρικών και λαϊκών, αγαπούν με πάθος Χριστό και Ελλάδα. Και θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για την οριστική νίκη του Ελληνικού Έθνους που θα είναι οριστική. Και ας δούμε την εκδήλωση για την Κάρτα του Πολίτη στο βίντεο αυτόhttp://www.youtube.com/watch?v=k9vk4_y6DTo και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα σ’ αυτό το βίντεοhttp://www.youtube.com/watch?v=oL8WOHF42so&feature=player_embedded 

Δεν υπάρχουν σχόλια: