Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Το Καλεσμα του Stranger


Ανορθοδοξος πολεμος 

οταν η χωρα σου εχει κατακτηθει εκ των εσω….

Νομιζω οτι αν πω οτι αυτες τις μερες μερικα εκατομυρια ελληνες σκεφτονται το πως θα κατακτησουν ενα κτηριο οτι δεν θα ειμαι υπερβολικος ..!

Απο την αλλη ειμαι σιγουρος οτι το 98% σκεφτεται με λαθος τροπο και με λαθος εικονα του τι πρεπει να συμβει για να εμποδισουμε μια προδοσια που την παρασκευη θα μας κανει ολους να νοιωθουμε ατελειωτη ντροπη ..!

Πολλες φορες η σκεψη μας επηρεαζεται και απο την αναγκη μας να κανουμε αμεση αναταση στην ψυχη μας που αναγκαστικα μας βυθησαν πολυ χαμηλα ..και οταν εχεις πεσει τοσο χαμηλα για τοσα χρονια ..τοτε θες μια λυση που θα σε βοηθησει να νοιωσεις την αμεση αναταση της !

Βεβαια οταν εχεις ενα πολεμο που δεν σε παιρνει να χασεις δεν ειναι αναγκη παντα η μαχη που θα δωσεις να ειναι και ηρωικη η να μοιαζει με μια ταινια δρασης που θα σε αναδεικνυει σαν ενα ηρωα …!

Το ωφελιμο ειναι η συγκεριμενη λεξη μαλλον που ψαχνουμε .. και για να βρεις το μεγιστο ωφελιμο πρεπει να γινεις αυστηρα ρεαλιστης , πρεπει να μην εχεις κανεναν συναισθημα και να χρησιμοποιησεις στο επακρο ολα σου τα οπλα !!

Τωρα που μιλησα για οπλα … να θυμισω σε ολους μας οτι ΔΕΝ εχουμε ΟΠΛΑ !

Τωρα που μιλησα για μαχη να θυμισω σε ολους μας οτι αν χαθει …χαθηκαμε …δωσαμε τα παιδια μας ..χασαμε το μελλον τους !

Παμε τωρα πραγματιστικα να δουμε την Ημερα της Πεμπτης /./!

Μπορεις να μπεις στην Βουλη να τους συλλαβεις και να τους οδηγησεις στην φυλακη μεχρι την ημερα της δικης τους ;..Δηλαδη μπορεις να κανεις ενα πραξικοπημα ;…ΟΧΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ..Μονη λυση ειναι να υπαρχουν καποιοι αξιωματικοι που δεν ξεχασαν τον ορκο τους και εχουν την Ελληνικη καρδια τους ακομα να χτυπα δυνατα !!

Το φοβαται , το υπολογιζει το συστημα αυτο ; Βεβαια και θα εχουν παρει τα απιστευτα μετρα να αμυνθουν …!

Αρα σε αυτη την περιπτωση μιλας για αιματοχυσια Ελληνων ..καθολου θεμιτο απο κανεναν αλλα βεβαια κατα αναγκη καλο αν δεν μπορει να συμβει κατι αλλο !…Και εδω μπαινουν οροι οπως παραπλευρες απωλειες κοκ…!

Πραγματιστικα οι πιθανοτητες να συμβει ειναι μηδενικες , η ελπιδα μας μπορει να λεει οτι μπορει να γινει, οτι δεν ειναι δυνατον να μην γινει κατι ..αλλα η πραγματικη τιμη να συμβει ..ειναι μηδενικη!!!

Να μπορεσουν απλοι πολιτες να κανουν ζημια , καλα οπλισμενοι , αποφασισμενοι να φτασουν στο τελος …. αντε και μπηκαν μεσα στην βουλη …σε μερικες ωρες θα εχουν διαπραγματευτει την θεση τους με τα σωματα ασφαλειας για το ποσα χρονια θα φανε για την πραξη τους …γιατι δεν φτανει να την παρεις μονο την βουλη η να σταματησεις για μια ημερα η μια εβδομαδα την ψηφιση ..πρεπει να την παρεις και να την κρατησεις …και να την αλλαξεις ..και και και !

Αρα η θυσια καποιων συναθρωπων μας ΙΣΩΣ και να φερει καποια αλλαγη , ισως και να φερει μια πολιτικη ανωμαλια …που κανεις δεν μας υπογραφει οτι οι επομενοι η οι ενδιαμεσοι δεν θα εχουν τις ιδιες ορεξεις και εντολες με τους προηγουμενους !

Αν παρουμε λοιπον και εδω πραγματιστικα τις τιμες θα δουμε μηδενικες πιθανοτητες επιτυχιας να μην χαθει αυτη η μαχη απο τους Ελληνες πολιτες ..!

Πρωτο συμπερασμα λοιπον , η βια αν δεν ειναι ολοκληρωτικη και συνεχομενα υποστηριζομενη απο την βαση της κρατικης δυναμης οπως πχ ο στρατος η περιπτωση να γινει οτιδηποτε ωφελιμο απο τους πολιτες ειναι ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ !!

Απο την αλλη ο πολιτης εχει καποια οπλα που αν ενωθουν ειναι πιο ισχηρα απο τα τανκς !

Ο πολιτης εχει το οπλο της καταναλωσης , της πληρωμης , της εργασιας , …ο πολιτης κινει το γραναζι χωρα ….!

Η πυραμιδα της εξουσιας εχει πολλα σκαλοπατια , δεν εχει μονο ενα κτηριο , δεν ειναι αναγκη να δωσεις μαχη με βια για ενα κτηριο ….μπορεις να δωσεις ειρηνικη μαχη για πολλα κτηρια …!

Κανεις δεν σας εμποδιζει ,οργανωμενα και ομορφα να κανετε ειρηνικη λευκη καταληψη στο δημαρχειο της πολης σας , στην εφορια της πολης σας , ακομα και στο αστυνομικο τμημα της πολης σας ….!

Τι θα γινει αν αυριο στο δημαρχειο της αθηνας μπουν μεσα 500 ατομα και κατσουν στο πατωμα ; ειρηνικα και χωρις καθολου βια …κατσουν σε ολο το πατωμα του δημαρχειου …και αλλοι 500 κατσουν κατω απο εξω απο το δημαρχειο ..και κανεις δεν χρησιμοποιησει την παραμικρη βια , κανεις δεν προσβαλει κανενα με καμια κουβεντα ….ενας στρατος ησυχιας και πενθους για την καταντια της χωρας που δημιουργησε την δημοκρατια;..Τι νομιζετε οτι θα γινει αν σε ολα τα δημαρχεια της χωρας , σε ολες της εφοριες της χωρας η εστω …. στα μεγαλυτερα αστικα κεντρα παμε και κατσουμε απλα κατω σαν μια ησυχη ειρηνικη δυναμη;

Δεν ειναι αναγκη λοιπον να σας καθοδηγησει καμια πανμακεδονικη εκ του εξωτερικου …κανενας φορεας..καμια ιδεολογια … η μονη αναγκη ειναι να γινεις για μια στιγμη πραγματιστης …και να βαλεις κατω τις πιθανοτητες νικης με τις πιθανοτητες ηττας!….

Να δεις ξεκαθαρα το ωφελιμο , να δεις ποιος ειναι ο σχεδιασμος με πιθανοτητα νικης ..!

Το καλεσμα μου ειναι απλο , νικηστε τους με αγαπη και σεβασμο , νικηστε τους ησυχα , σιωπηλα , με ευγενεια …νικηστε τους εκει που πραγματικα πονανε … εκει που αυτοι σε θελουν να μπαινεις στην διαδικασια της διαμαχης νικησε τους με την διαδικασια της ειρηνης και της αγαπης μεταξυ μας !!

Εχουμε λιγοτερο απο 48 ωρες να νικησουμε , αν πραγματικα θελουμε να νικησουμε και οχι να κανουμε ανοητα πραγματα που θα ταισουν το εγω μας …σας καλω να γινεται οι αγγελιοφοροι αυτου του καλεσματος και μεσα σε 48 ωρες να ειμαστε εκατομυρια ελληνες εκει που πρεπει οπως πρεπει !!

Ο καθενας απο εμας γνωριζει στην περιοχη του ποιος και ποιοι ειναι ετοιμοι με διαθεση να δωσουν μαχη για να εμποδισουν το ξεπουλημα της μακεδονιας … Εγω βρισκομαι στο Αλιβερι ευβοιας ..οποιος θελει αυριο να κατσουμε μεχρι να πεσει η κυβερνηση στο πατωμα των υπηρεσιων να μου στειλει εμαιλ ..και να μην σταματησει να στελνει αυτο το καλεσμα σε οποιος γνωριζει και δεν γνωριζει ..!

Αυτη ειναι η στρατηγικη που θεωρω οτι μπορει να εχει αποτελεσμα , δεν ειμαι πολιτικος , δεν εχω ιδεολογια , δεν εχω χρωμα , ειμαι ελληνας και σκεφτομαι πως να νικησω … Ελα να το κανουμε μαζι να γινει πραγματικοτητα μεσα σε λιγες ωρες ..!

Με αγαπη , με σιωπη , με ευγενεια και με πιστη …!

ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ , ΚΑΤΑΚΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια: