Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Έφτιαξαν γιγαντιαίο, χρυσό άγαλμα του Μάο Τσε Τουνγκ στην Κίνα

Έφτιαξαν γιγαντιαίο, χρυσό άγαλμα του Μάο Τσε Τουνγκ στην Κίνα


Μια φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και απεικονίζει ένα γιγαντιαίων διαστάσεων άγαλμα του, άλλοτε ηγέτη της κομμουνιστικής χώρας, κάνει το γύρο του κόσμου
Adtech Ad
Μια φωτογραφία από την κατασκευή ενός γιγαντιαίου χρυσού αγάλακτος του πρώην ηγέτη της Κίνας, Μάο Τσε Τούνγκ, στην επαρχία Tongxu κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Στην φωνογραφία το ολόχρυσο άγαλμα μοιάζει σχεδόν ολοκληρωμένο, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ύψος περίπου 37 μέτρα και δεσπόζει στο χωρίο Zhushigang.
AdTech Ad
Για την ιστορία υπενθυμίζεται πως, ο εμβληματικός ηγέτης της κομμουνιστικής Κίνας γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1893 και πέθανε στις 9 Σεπτεμβρίου 1976. Ήταν ο άνθρωπος που ίδρυσε την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, όπου κυβέρνησε ως ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, από την ίδρυση του κόμματος το 1949, έως και τον θάνατό του, το 1976.
Το νέο ολόχρυσο άγαλμα, που δημιουργήθηκε στη μνήμη του, έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες άλλα που κοσμούν τις περισσότερες πόλεις της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: