Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Έτσι μιλούν οι ηγέτες! Επείγον μήνυμα Πούτιν σε Ελλάδα και Ευρώπη (vid)



Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τον εποικισμό της Ευρώπης από οπαδούς του Ισλάμ βάσει του σχεδίου της Νέας Τάξης.

Ο «Τσάρος» στάθηκε στην ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και των βιασμών στην Ευρώπη, εξαιτίας αυτού του φαινομένου, τονίζοντας πως όποια κοινωνία αδυνατεί να προστατεύσει τα παιδιά της «δεν έχει μέλλον».

Ο Πούτιν, ο οποίος στέκεται εμπόδιο στην προώθηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, έκανε αναφορά στον βιασμό ενός δεκάχρονου αγοριού στην Βιέννη της Αυστρίας από μουσουλμάνο «μετανάστη», ο οποίος για να δικαιολογηθεί είπε πως είχε καιρό να κάνει σεξ και δεν μπορούσε να διανοηθεί πως το αγόρι δεν ήθελε να βιαστεί.

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι σκέφτονται εκεί! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της διάλυσης των εθνικών αξιών», τόνισε ο Ρώσος ηγέτης και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την λογική. Υπάρχει αίσθημα ενοχής απέναντι στους ‘μετανάστες’;», αναρωτήθηκε. «Τι συμβαίνει τελικά;».

«Για την κοινωνία που δεν μπορεί να προστατεύσει τα παιδιά της σήμερα, δεν υπάρχει αύριο. Δεν υπάρχει μέλλον», προειδοποίησε ο Πούτιν, προσθέτοντας πως η Ρωσία δεν επιθυμεί συμβουλές από την Ευρώπη για την «προσφυγική κρίση», μετά από όλα όσα συμβαίνουν σε αυτήν.

Φυσικά το ηγετικό μήνυμα του Πούτιν αφορά και την Ελλάδα, όπου η πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχει μετατρέψει την χώρα σε άντρο εγκληματικότητας των μουσουλμάνων, οι οποίοι έχουν ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής τους με βιασμούς, ληστείες και κακοποιήσεις γυναικών.

Σίγουρα δεν είναι όλοι οι «μετανάστες» το ίδιο, αλλά ανάμεσά τους ζουν και δρουν εγκληματικά στοιχεία, τα οποία το κράτος αφήνει ανεξέλεγκτα να εισχωρήσουν στην ελληνική κοινωνία.



https://youtu.be/SC-lIgBg1ss

Δεν υπάρχουν σχόλια: