Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Οι σπαρακτικές ζωγραφιές μιας 13χρονης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Οι σπαρακτικές ζωγραφιές μιας 13χρονης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει


Τι λέει σήμερα για τις δραματικές στιγμές που έζησε - Δείτε τις εικόνες


Ένα 13χρονο κορίτσι αποκαλύπτει πώς προσπάθησε να αφαιρέσει τη ζωή της σε ηλικία 12 ετών όταν είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού.
Η Tayla από την πολιτεία Κουίνσλαντ της Αυστραλίας απεικόνιζε τα δεινά της σε ζωγραφιές μετά από μήνες ανελέητου σχολικού εκφοβισμού από τους συμμαθητές της. Οι σπαρακτικές εικόνες από τις ζωγραφιές τους αποκαλύπτουν τα βασανιστήρια που ήταν αναγκασμένη να υποστεί στο σχολείο, κάνοντας την οικογένειά της να μετακομίσει, σε μια προσπάθεια να δώσουν την ευκαιρία στην κόρη τους να μεγαλώσει χωρίς προβλήματα.
abbsadvac2

Μιλώντας σε μια τηλεοπτική εκπομπή, η 13χρονη αποκάλυψε πώς οδηγήθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας και πώς μετά το σχολικό εκφοβισμό βγήκε εκτός ελέγχου. «Μισώ τον εαυτό μου τόσο πολύ. Θέλω να πεθάνω» γράφει σε μια από τις ζωγραφιές της που απεικονίζει ένα μελαχρινό κορίτσι. «Καμιά μητέρα δε θέλει να βλέπει το παιδί της να περνάει αυτά τα πράγματα» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα της. Η έφηβη δήλωσε επίσης ότι οι άλλοι μαθητές την αποκαλούσαν «τέρας» και της έλεγαν να πνιγεί. «Ήθελα να πεθάνω», είπε και πρόσθεσε: «Ήθελα να αφήσω αυτόν τον κόσμο και να μην επιστρέψω ποτέ».
abbsadvac3
Παρά τη δοκιμασία που πέρασε, είχε μεγάλη στήριξη και πλέον άλλαξε τη ζωή της και τον τρόπο σκέψης της. Η οικογένεια της δημοσιοποιεί την ιστορία της μικρής θέλοντας να ευαισθητοποιήσει για τον εκφοβισμό και να ζητήσει αυστηρές ποινές για τέτοια περιστατικά. Επιπλέον θέλουν να δώσουν κουράγιο σε άλλα παιδιά που πιθανόν βιώνουν κάτι τέτοιο, ώστε να μιλήσουν για το πρόβλημά τους και να μην κάνουν πίσω από το φόβο τους.
abbsadvac4
abbsadvac5

Δεν υπάρχουν σχόλια: