Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε η εισαγγελέας

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε η εισαγγελέας

Νέα τροπή παίρνει η πολύκροτη υπόθεση του σπουδαστή από το Ρέθυμνο. Μετά τις αιτιάσεις της οικογένειας, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Μετά το δικηγόρο της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη που μίλησε ανοιχτά για ανθρωποκτονία και ο εισαγγελέας έρχεται να αμφισβητήσει την αρχική απόφαση σχετικά με το θάνατο του Κρητικού σπουδαστή που έκανε λόγο για αυτοκτονία. Έτσι παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση η υπόθεση του άτυχου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία κατ' εξακολούθηση.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως τίποτε δεν αποκλείεται και αναμένουμε το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε και βρέθηκε, 37 ημέρες μετά, νεκρός σε χωράφι της περιοχής.
Η οικογένεια καταθέτει μήνυση κατά της Γαλακτοκομικής σχολής
Τις τελευταίες μέρες άλλωστε ο δικηγόεος είχε επισημαίνει την εμπλοκή τρίτου προσώπου στο θάνατο του σπουδαστή, που συγκλόνισε την Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο, ενώ παράλληλα η οικογένεια Γιακουμάκη ετοιμάζεται να  ασκήσει μηνυτήρια αγωγή κατά της νέας διοίκησης της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για την ποινή χάδι, της απλής επίπληξης, που επιβλήθηκε στους συμφοιτητές του Βαγγέλη.
Η οικογένεια του Κρητικού 21χρονου δείχνει ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με την απόφαση "χάδι" όπως τη χαρακτηρίζει για τους σπουδαστές που φαίνονται να συμμετέχουν στην παρενόχληση του γιου τους.  Οι σπουδαστές τιμωρήθηκαν με απλή επίπληξη. Ο δικηγόρος ανακοίνωσε πως για αυτόν τον λόγω η οικογένεια ετοιμάζεται στα τέλη του μήνα να υποβάλλει μηνύσεις κατά της νέας διοίκησης μέσω του δικηγόρου, για τα περιστατικά bulling από τους συμφοιτητές του, αλλά και γιατί η τιμωρία τους αρκέστηκε σε μια απλή επίπληξη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ
Περισσότερα: ΔικαιοσύνηΓιακουμάκης

SHARE:

Δεν υπάρχουν σχόλια: