Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

Το παρόν κείμενο το έλαβα από τον αγαπητό μου Σπύρο Μαλιτζή. 
Το δημοσιεύω ακριβώς όπως μου το έστειλε από την Αμερική


ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Αγαπητοί μου πατριώτες.
Οι   τελευταίες εξελίξεις με ανάγκασαν να ερευνήσω ποιοι ήταν αυτοί οι καπεταναίοι πουκυβέρνησαν αυτό το σκάφος ονομαζόμενο Ελλάδα και το ρίξανε με μεγάλη μανία επάνωστους βράχους.

Με της σημερινές δυνάμεις του διαδικτύου, συναρμολόγησα δίφορα στατιστικά έγγραφα τα οποία σας επισυνάπτω. Εδώ θέλω να τονίσω ότι το ΑΕΠ είναι ο δείκτης της οικονομικής καταστάσεως τον κρατών. Ο δείκτης αυτός αποτελείτε από το σύνολον του εισοδήματος του κράτους και όλον τον πολιτών η το σύνολον τον δαπανών του κράτους και όλον τον πολιτών.
Δηλαδή οι πολιτικοί μας λένε ότι όσο το σύνολο του εισοδήματος αυξάνεται η ότι όσο η σπατάλη του κράτους και τον πολιτών αυξάνετε η οικονομία είναι μια χαρά. Αυτό όμως είναι ένας αντικατοπτρισμός διότι δεν περιλαμβάνει τα δάνεια του κράτους. Δηλαδή το κράτος με δανικά χρήματα προσλαμβάνει υπαλλήλους η δημιουργεί δημόσια έργα τα οποία μειώνουν την ανεργία και αυξάνουν τα έσοδα τον πολιτών και εν συνεχεία το κράτους και οι πολίτες έχουν πιο πολλά χρήματα να ξοδέψουν. Αυτά τα ψέματα μας πουλούσαν όλες οι κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι το 2009 και ακόμα συνεχίζουν.  

Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν που για να εξάσκηση  κάποιος το πολιτικό επάγγελμα πρέπει πρώτα να αποφοιτήσει από νομική σχολή και εν συνεχεία για να πάρει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος πρέπει να αποφοιτήσει από μια ιδική σχολή ονομαζόμενη 
η σχολή της ψευτιάς, κλεψιάς & απατεωνιάς
Σε λίγες γραμμές αυτό σημάνει ότι όλοι αυτοί που κυβερνούν όλες τοις χώρες το κόσμου είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον και στο τέλος όλα τα σπασμένα το πληρώνει η μεσαία τάξη.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΛΙΤΖΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: