Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Απήγαγαν φωτογράφο νυχτερινών κέντρων. Τον χτυπούσαν και τον μαχαίρωναν στη διαδρομή

Απήγαγαν φωτογράφο νυχτερινών κέντρων. Τον χτυπούσαν και τον μαχαίρωναν στη διαδρομή


Πλήρωμα περιπολικού του έσωσε τη ζωή όταν δεν σταμάτησαν οι δράστες σε σήμα τους για έλεγχο και τους κατεδίωξαν
Τη ζωή του σε ένα πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης χρωστάει ένας 45χρονος φωτογράφος που εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις των απαγωγέων του και τους κατεδίωξαν. Ο εφιάλτης για τον 45χρονο ξεκίνησε περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όταν έξω από το σπίτι του, επί της οδού Αγίας Τριάδος στο Π. Φάληρο, τέσσερις άγνωστοι δράστες του επιτέθηκαν και τον επιβίβασαν με χρήση βίας μέσα σε ένα αυτοκίνητο.
Το αμάξι ξεκίνησε και σε όλη τη διαδρομή, οι άντρες που βρίσκονταν μέσα τον χτυπούσαν άγρια και κάποια στιγμή τον μαχαίρωσαν κιόλας στην κοιλιά. Στο ύψος του Βύρωνα, το πλήρωμα ενός περιπολικού της Άμεσης Δράσης αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις τους και τους κάλεσε να σταματήσουν για έλεγχο, εκείνοι όμως πάτησαν γκάζι και τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως, ακολούθησε καταδίωξη και στο ύψος της συμβολής των οδών Πανόρμου και Βλαχερνών, οι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητο, πετάχτηκαν έξω και τρέχοντας, κατάφεραν να εξαφανιστούν στα γύρω στενά. Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο, πάγωσαν βλέποντας στο πίσω κάθισμα τον άτυχο άντρα, άγριο ξυλοκοπημένο και μαχαιρωμένο στην κοιλιά.
Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ, που μετέφερε το θύμα στο Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ από τους γιατρούς του, η κατάστασή του κρίνεται εκτός κινδύνου.
Έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια για να διαπιστωθούν τόσο τα κίνητρα της ενέργειας αυτής σε βάρος του θύματος όσο και να εντοπιστούν οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί, ενώ σε αυτή τη χρονική στιγμή τουλάχιστον, τα κίνητρα αποδίδονται μάλλον σε προσωπικές διαφορές και ξεκαθάρισμα, πιθανόν με ανθρώπους της νύχτας.








Δεν υπάρχουν σχόλια: