Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

κοινωνικη εκρηξη

Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαχτείς από τον άσπονδο φίλο σου είναι να τον οδηγήσεις σε λάθος πόλεμο.
Αυτό προσπαθούν να επιδιώξουν οι Αμερικανοί σπέρνοντας την διχόνοια στους Ουκρανούς πολίτες. Ότι φυσικά έκαναν και στη Σύρια, ότι φυσικά θα κάνουν και στην επόμενη χώρα που θα αρνηθεί να εκτελέσει τα σχέδιά τους προσπαθώντας να στείλουν τους άσπονδους φίλους τους, τους Ρώσους σε κάποιο πόλεμο ενώ καταστρέφουν την Ουκρανία με τακτική!
Είναι μια τακτική η οποία τα τελευταία χρόνια διαλύει τα κράτη σε χρόνο ρεκόρ!
Εμείς δεν απέχουμε και πολύ από μια ανάλογη κατάσταση εάν σκεφτεί κανείς ότι τα Άκρα συσπειρώνονται έχοντας από την μια είναι το ακροαριστερό κόμμα του Σύριζα όπου αυτή τη στιγμή γνωρίζει πολύ καλά να κρύβεται από τον Ελληνικό λαό για τις πραγματικές του προθέσεις, ενώ από την άλλη το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής που δεν κρύφτηκε από τις πραγματικές του προθέσεις και πληρώνει το τίμημα των διώξεων.
Αν καταφέρουμε να δούμε σφαιρικά και μελλοντικά όλο το κοινωνικό και πολιτικό τοπίο της χώρα μας δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι κάποια στιγμή τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία θα γίνουν και στην Ελλάδα.
Πλάθεται μια διχόνοια στην κοινωνία μας όπου δειλά δειλά δημιουργεί ένα κρυφό μίσος ανάμεσά μας και αυτό δεν θα έχει καλό τέλος.
Πέρα της συσπείρωσης του δικομματισμού των άκρων που σπέρνουν οι ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) μεγάλος κίνδυνος για την ευημερία μιας χώρας αποτελούν πλέον και οι μεγάλες πλατείες των μεγάλων πόλεων.
Η ιστορία τα τελευταία χρόνια μας έδειξε ότι όλες οι κοινωνικές αναταραχές προκλήθηκαν από συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις διαδηλωτών σε μεγάλες πλατείες των χωρών. Οι εξεγέρσεις πήραν φωτιά σε μια στιγμή από παρατεταμένες συγκεντρώσεις αγανακτισμένων ανθρώπων όπου ο ξένος παράγοντας βρήκε την ευκαιρία και ανέλαβε δράση με δολοφονίες αθώων.
Οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσουν σε μια τέτοια παγίδα. Οι μεγάλες διαδηλώσεις αγανακτισμένων πολιτών θα εντείνονται στο μέλλον όσο η οικονομική λιτότητα που υιοθετεί εσκεμμένα η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξατμίζει και την τελευταία ελπίδα για ανάκαμψη.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ωθεί στοχευμένα τις κοινωνίες σε μεγάλες διαδηλώσεις . Με αυτόν το τρόπο μπορεί να ελέγξει μια ολόκληρη χώρα!
Μεγάλο ερωτηματικό ακόμη και σήμερα που θα πρέπει να μας κάνει όλους να σκεφτούμε είναι ο θάνατος του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου όταν μετά από συμπλοκή αντιεξουσιαστών με αστυνομικούς δέχτηκε μια σφαίρα η οποία θεωρήθηκε ότι την έριξε αστυνομικός. Ο ίδιος ο αστυνομικός δήλωσε ότι πυροβόλησε στον αέρα και πολύ πιθανών να εξοστρακίστηκε πάνω στον Αλέξη.
Μήπως τελικά ο αδικοχαμένος Αλέξης πυροβολήθηκε από ξένος πράκτορες που ήταν κρυμμένοι πάνω σε κάποια ταράτσα περιμένοντας κάθε βράδυ την ευκαιρία όπου θα γενικευτεί η συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών; Ερωτώ!
Αυτά και άλλα πολλά πρέπει να μας κάνουν να αναρωτηθούμε ως Έλληνες μόνο και όχι ως ακροαριστερούς κεντρώους, ακροδεξιούς, για το που βαδίζουμε ως κοινωνία και ως χώρα.
Ποιο είναι το μέλλον αυτού του τόπου και το μέλλον των παιδιών μας;
Θα έρθει η στιγμή που θα σκοτωθούμε για άλλη μια φορά μεταξύ μας κάνοντας τη χάρη των ξένων δυνάμεων ή θα σηκώσουμε την γροθιά μας όλοι μαζί απέναντι στα θέλω τους;
Αυτή τη στιγμή η χώρα μας χρειάζεται έναν ΗΓΕΤΗ που θα είναι ενωτικός και όχι κάποιος από τους λαϊκιστές που βλέπουμε αυτή τη στιγμή. Που θα καθίσει τους αρχηγούς των κομμάτων στο ίδιο τραπέζι με ένα κοινό συμφέρον, με έναν κοινό παρονομαστή και στόχο θα έχει το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! Όποιος δεν συμφωνεί θα είναι επικίνδυνος!
Η χώρα είναι σε κίνδυνο! Η απειλεί μας φλερτάρει τόσο από τους ανήσυχους γείτονές μας στο εξωτερικό αλλά και μια κοινωνική αναταραχή στο εσωτερικό της. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.
Υπεύθυνοι θα είμαστε όλοι για το Μέλλον! 
γράφει ο votegreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: