Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

καραμανλης κωστας
του Αντώνη Γρυπαίου. Διεθνολόγος Αρθρογράφος τύπου & διαδικτύου.
Θέμα: ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Κατά τη διάρκεια διακυβερνήσεως της χώρας από τη κυβέρνησή σας, προσπαθήσατε να ακολουθήσετε εθνική Ελληνική εξωτερική πολιτική. Λέγω προσπαθήσατε.
Τα γεγονότα είναι γνωστά και δεν χρειάζεται να τα αναφέρω.Τα έχει καταγράψει η Ιστορία, όμως έχετε ακόμη χρόνο να προλάβετε την Ιστορία……
Αναφέρω μόνο τέσσερις βασικούς τομείς της δραστηριότητάς σας.
1.- Ανάπτυξη καλών σχέσεων και συνεργασία σε όλους τους τομείς με Ρωσία,-Κίνα, και άλλες μη Σιωνιστικές δυνάμεις.
2.- Η πολιτική των αγωγών, και η γνωστή ιστορία του αγωγού Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολη, με το τραγικό τέλος της.
3.- Η συνεργασία στη Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική & Γεωενέργεια, με άλλες «συμμαχικές», ή μη συμμαχικές δυνάμεις.
4.- Το VETO για το όνομα της Μακεδονίας μας, γράφοντας τον BUSH Junior, πιόνι και μαριονέτα των Σιωνιστών Απολυταρχών, στα παλιά σας τα παπούτσια.
Αυτά σας τα αναγνωρίζουμε.
Λάθη & Αποτυχίες.
Μας φορέσατε «καπέλο» έναν ανύπαρκτο και επικίνδυνο Πρόεδρο. Η τότε πρόεδρος της Βουλής κ.Μπενάκη στην ορκωμοσία Παπούλια, εξεφώνισε ένα προφητικό λόγο, «για τα μέλλοντα συμβαίνειν», και πράξατε ουδέν να προλάβετε και να σώσετε τον Ελληνισμό. Ούτε ο Παπούλιας παραιτήθηκε!!!
Ο Πατριωτισμός στο Ναδίρ!!! Φτάνει Παπούλιας & Πασόκοι, και άλλες «Δημοκρατικές Δυνάμεις», να είναι στην εξουσία, και η Ελλάς, «πυρί μιχθήτω»…….
Εγκαταλείψατε τη Θράκη & το Αιγαίο μας στο έλεος των Τούρκων.
Γδάρανε την οικονομία οι Παγκόσμιοι Ολιγάρχες-Απολυτάρχες.
Παραδώσατε την εξουσία στον ΓΑΠ, που γέμισε την Ελλάδα με Ισλαμιστές πολεμιστές μισθοφόρους λαθρομετανάστες, οπλίτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Εισαγόμενα μαντρόσκυλα του Πλανητάρχη Ολιγάρχη, Παντοκράτορα, Απολυτάρχη , Παγκόσμιου Δικτάτορα, στρατός στον σύγχρονο «Δον Κορλεόνε», και στους «Νονούς» του πλανήτη, για να κάνουν την Ελλάδα, Συρία-Αίγυπτο-Λιβύη.
Ποίος θα μας σώσει;; μήπως ο Παπούλιας;;; ή ο Τούρκογλου;;;
Σε λίγο θα γίνει η Ελλάδα, Συρία, Αίγυπτος, και Λιβύη, έρμαιο στις αποφάσεις των διεθνών Σιωνιστών κατακτητών, με επικείμενο κατακερματισμό και διαμελισμό!!! (Προφητεία Μπενάκη).
Έτσι δώσατε μέσω ΓΑΠ ένα ισχυρό όπλο στα χέρια των δολοφόνων Κοσμοκρατόρων, Σιωνιστών Ολιγαρχών, και Απολυταρχών, Πλανηταρχών, στη Μαφία της Γης, εναντίον της Ελλάδος. Κάνατε εκλογές με το Λαό μας τελείως μη ενημερωμένο για τα φλέγοντα προβλήματα της χώρας, κομματικά φανατισμένο.
Τα γεγονότα στη γειτονιά μας πρέπει να σας προβληματίσουν, και να σας ανησυχήσουν για τη τύχη της Ελλάδος!
Επιβάλανε πολύ-πολιτισμό με το ζόρι στους Έλληνες, μέσω Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών. Ουδείς αντιδρά!!!
Κάνανε την Ελλάδα ξέφραγο χωράφι των Ισλαμοφασιστών!!!
Οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσουν οι διεθνείς δικτάτορες δολοφόνοι, οι «Νονοί» της ανθρωπότητας, θα ισοπεδώσουν την Ελλάδα, μέσω των μισθοφόρων Ισλαμιστών φασιστών οπλιτών!
Ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ είναι ένα απλό πιόνι, εκτελεστικό όργανο, στα χέρια των πραγματικών Σιωνιστών Πλανηταρχών, του Δον Κορλεόνε, και της μαφίας του!!!
Αγνοήσατε τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδος, και τον αποκρύψατε από τους Έλληνες,- μαζί με τον ΓΑΠ-, προς όφελος των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και αυτό ήταν καταστροφικό για την Ελλάδα, διότι έτσι το ήθελε η Σιωνιστική Δικτατορία-Μαφία.
Παραδώσατε μαζί με τον ΓΑΠ τον εθνικό μας πλούτο στους Σιωνιστές Ολιγάρχες και Απολυτάρχες της Σιωνιστικής Δύσεως. Έτσι στρώσατε το χαλί στα Σιωνιστικά πολιτικά πιόνια, που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό με τα Δ.Ν.Τ. & Μνημόνια…
Έδωσε ο Σαμαράς τη ΔΕΣΦΑ στους Σιωνιστές Αμερικάνους –μέσω ΤουρκοΑζέρων- αντί να τη δώσει στους πλειοδοτήσαντες σε προσφορά Ρώσους. Πολλοστή περίπτωση Σιωνιστικού μαφιόζικου εκβιασμού!!! Δώσανε τη ΔΕΣΦΑ και τους αγωγούς ΤΑΠ στον «Δον-Κορλεόνε» και στους «Νονούς» της Γης…
Διά τον «φόβον των Ιουδαίων», ψάλλει η Αγία ημών Εκκλησία!!
Αυτό δεν είναι διαγωνισμός, αλλά ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού Λαού, στους Ολιγάρχες της Δύσης.
Και εσείς ψηφίσατε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! Ψηφίζετε το δίδυμο της συμφοράς, που είναι γεμάτο υποτέλεια στους Παντοκράτορες.
Δεν φροντίσατε να κατοχυρώσετε τη χώρα, για να μπορέσετε να ακολουθήσετε εθνική Ελληνική εξωτερική και οικονομική πολιτική. Δυστυχώς η Ευρωπαϊκή οικογένεια του αειμνήστου Θείου Σας, με την αλληλεγγύη, δεν υπάρχει πια.
Υπάρχει μόνο μια φωλεά-γιάφκα των Σιωνιστών Πλανηταρχών και Παντοκρατόρων, που όλοι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δουλεύουν για τους Παγκόσμιους Σιωνιστές Απολυτάρχες-Δικτάτορες.
Πως κατάντησε έτσι η Ε.Ε. του Ντελόρ;;; Κατάντησε μια Ε.Ε. των Σιωνιστών Ιωσήφ Μπαρόζο, Χέρμαν Ρομπάϊ & κουστωδία……
Το ίδιο και οι Σιωνιστικές ΗΠΑ.
Όλοι αυτοί δουλεύουν για τον «Δον Κορλεόνε», και «Νονούς». Το βασικότερο λάθος που κάνατε ήταν που αναθέσατε το ΥΠ.ΕΞ και άλλα βασικά υπουργεία, σε στελέχη πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Με πιόνια των Κοσμοκρατόρων στο ΥΠ.ΕΞ. , μαριονέτες των Απολυταρχών στο Υπουργείο Παιδείας, και άλλα Σιωνιστικά ανδρείκελα και ορντινάντσες στα υπουργεία, είναι ποτέ δυνατόν να χαράξετε και να ακολουθήσετε εθνική Ελληνική εξωτερική και οικονομική πολιτική;;; Η ιστορία μας, η γλώσσα μας, ο πολιτισμός μας θυσιάστηκαν στο βωμό της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, από γραικύλους και ραγιάδες υπουργούς της μεταπολίτευσης.
Το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον, των Ελλήνων χάθηκε, χάρη στους εφιάλτες πολιτικούς της μεταπολίτευσης, υπαλλήλους και μισθοφόρους του «Δον Κορλεόνε».
Ξεχάστε τη Ν.Δ. που ξέρατε. Σήμερα είναι γιάφκα των Σιωνιστών Ολιγαρχών, και Απολυταρχών της Γης!!!
Ότι εσείς χτίζατε, την άλλη μέρα αυτοί τα γκρέμιζαν, διότι έτσι ήθελε το Μεγάλο Αφεντικό τους, ο δολοφόνος των λαών του πλανήτη, ο Μεγάλος Αδελφός, το Μεγάλο Σιωνιστικό Αφεντικό.
Αυτό ήταν θανάσιμο λάθος. Ούτε ο ελαχιστότατος των Ελλήνων πατριωτών, δεν θα έκανε αυτά τα λάθη. Δυστυχώς οι εφιάλτες-υπουργοί- δεν έλειψαν ποτέ από την Ελληνική Ιστορία.!!!
Τουλάχιστον αποστασιοποιηθείτε από τον εφιαλτικό κυβερνητικό σχηματισμό των Πασόκων, εκτελεστών του γένους των Ελλήνων!!
Έτσι αφήσατε τη χώρα έρμαιο των αχυρανθρώπων Αμερικανών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., με αποτέλεσμα τα πιόνια οι Αμερικανοί, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να κατακάψουν τη χώρα, και να απειλούν τη ζωή σας, όπως τα γεγονότα συνέβησαν, έγραψαν, ενημέρωναν, και έλεγαν όλα τα ΜΜΕ.
Μέχρι το πρόεδρο Πούτιν είχαν σχέδια να δολοφονήσουν.
Τελικά έριξαν το ελικόπτερο που μετέφερε το Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο, στο Άγιον Όρος, και δολοφόνησαν τον αθώο Πατριάρχη. Δολοφονούν κάθε υγιές πατριωτικό στέλεχος.
Τα ίδια «τραβάει» και ο Μπερλουσκόνι σήμερα στην Ιταλία.
Έχουν λυσσάξει οι παγκόσμιοι δικτάτορες, για να μη κατέβει η Ρωσία στη Μεσόγειο μέσω Αιγαίου.
Για να μη συμμετάσχει η Ρωσία στη Γεωπολιτική & Γεωενέργεια!!!
Μπλοκάρανε όλες τις πύλες της Μεσογείου, Γιβραλτάρ, Βόσπορο, και κανάλι του Σουέζ, γιαυτό τα γεγονότα στις εν λόγω χώρες.
Οι Κοσμοκράτορες στραγγαλίζουν τη Μεσόγειο για τα συμφέροντά τους, και οι λαοί κοιμόνται τον ύπνο του δικαίου.
Αφήσατε την Ελλάδα έρμαιο στα χέρια των παγκόσμιων κλεφτών και δολοφόνων Κοσμοκρατόρων, Απολυταρχών, & Πλανηταρχών, αντί να τους στείλετε στο διάβολο, και να τους ξεφτιλίσετε διεθνώς, ώστε να ξυπνήσουν οι λαοί. Οι πολιτικές που ακολουθούν είναι αυτές του «Δον Κορλεόνε» στην ομώνυμη ταινία «Ο ΝΟΝΟΣ». Πρόκειται για Μαφία!!!
Έπρεπε μόλις μάθατε ότι οι ηγέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας απειλούν τη ζωή σας, να βγείτε σε όλα τα κανάλια,
Πανελληνίου εμβελείας, και με διάγγελμα, να ενημερώσετε τον Ελληνικό Λαό, ότι η ζωή σας απειλείται από τους παγκόσμιους δολοφόνους Σιωνιστές Δικτάτορες, Ολιγάρχες, και Απολυτάρχες.
Αυτό το μέτρο, συνδυαζόμενο με τις υπηρεσίες ασφαλείας, ντόπιες και ξένες φιλικές, θα ήταν η καλλίτερη προστασία σας.
Έτσι θα ενημερωνότανε και η Παγκόσμια κοινή γνώμη, και θα ελάμβαναν μέτρα ασφαλείας, εναντίον των παγκόσμιων δολοφόνων.
Μετά από αυτό το δραματικό διάγγελμα, ουδείς θα τολμούσε να σας δολοφονήσει. Όμως δειλιάσατε, γιαυτό αποτύχατε στη διακυβέρνηση της χώρας, και παραδώσατε τη χώρα στους διαδόχους πιόνια του «Δον Κορλεόνε», των Σιωνιστών Αμερικανών της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
Έπρεπε να «ξυπνήσετε» τον Έλληνα, από το κομματικό λήθαργο.
Παραδώσατε την εξουσία, στις μαριονέτες των διεθνών Σιωνιστών Παντοκρατόρων, των «Νονών» του πλανήτη.
Φοβηθήκατε τους άρπαγες της παγκόσμιας εξουσίας.
Τους άρπαγες του πλούτου των λαών της Γης.
Η ενημέρωση του Λαού , θα ήταν η καλλίτερη προστασία σας.
Ηγέτες κρατών, και θρησκειών, που δεν ενημέρωσαν το Λαό τους, έπεσαν θύματα των παγκόσμιων Δικτατόρων- δολοφόνων.
Το έχουν πια παρακάνει. Όποιος πολιτικός ή θρησκευτικός ηγέτης δεν τους κάνει τον δολοφονούν, είτε με τα όπλα, είτε με καρκίνο, είτε με εγκεφαλικά ή καρδιακά επεισόδια.
Σωθήκατε από του χάρου το στόμα, χάρη στη δράση των αντι-Σιωνιστικών μυστικών υπηρεσιών.
Κύριε Καραμανλή,
Με Παπούλιες, Τούρκογλου, Βαρθολομαίους, και Ιερώνυμους, είναι δυνατόν ποτέ να προκύψει κάτι καλό για την Ελλάδα;;;
Από το κακό στο χειρότερο θα πηγαίνουμε. Αυτοί βλέπουν όλους τους Έλληνες σαν υπηρέτες των Σιωνιστών Απολυταρχών, και Παντοκρατόρων. Αυτή είναι η αποστολή τους!!!
Δουλεύουν όλοι αυτοί για τους Ολιγάρχες της Σιωνιστικής Δύσεως.
Σήμερα σαν απλός βουλευτής, ψηφίζετε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, μας έχετε καταπλήξει με το γεγονός ότι επιμένετε να ψηφίζετε όλα τα Μνημόνια, όλους τους εφαρμοστικούς νόμους, όλα τα πολυνομοσχέδια, όλες τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τα μεσοπρόθεσμα, και τις δανειακές συμβάσεις, των εφιαλτών και αχυρανθρώπων πολιτικών, δυναστών του Λαού, της δικομματικής κυβερνήσεως, εναντίον του Ελληνικού Λαού, την οποίαν στηρίζουν τα πιόνια και μαριονέτες, οι ηγέτες της Ε.Ε. & ΗΠΑ, αχυράνθρωποι, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του «Δον Κορλεόνε», και των άλλων «Νονών» της οικουμένης.
Η ψήφος σας στο τέρας που λέγεται Κυβέρνηση Σαμαρά-Τούρκογλου, είναι εγκληματική κατά της Ελλάδος, και των Ελλήνων. Ο δε Παπούλιας συναινεί και υπογράφει……
Πρέπει να αισθάνεστε τύψεις συνειδήσεως για τη ψήφο σας.
Αυτό το γεγονός, δηλαδή να είσθε υπάλληλος των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, δεν σας ταιριάζει και αμαυρώνει το καλό σας όνομα. Ψηφίζετε σαν το τελευταίο άσχετο φανατικό κομματικό βουλευτάκο της δικομματικής κυβέρνησης αχυρανθρώπων, άσχετο από Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική, φωνάζοντας ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Δεν αίρεσθε υπεράνω κομματικών καταστάσεων…….
Έτσι αποδεικνύετε την υποταγή σας στους Σιωνιστές Πλανητάρχες.
Το να στηρίζετε αυτή τη προδοτική δικομματική κυβέρνηση των Μνημονίων, προσφέρετε τη χειρίστη υπηρεσία στη χώρα, και στο Λαό που σας πληρώνει. Είναι δυνατόν να ζούμε πάντα με δανεικά;;;; Ένας φαύλος κύκλος ανακυκλώνεται!!!
Οι πολιτικοί είναι ανίκανοι να παράξουν πλούτο για τη χώρα.
Φροντίζετε μόνο για τη προσωπική σας ασφάλεια, και όχι για την ασφάλεια της Ελλάδος, και των Ελλήνων, εκτός εάν έχετε αποφασίσει να μονάσετε στη Ραφήνα, αλλά τότε γιατί στα ορεινά έδρανα της Βουλής;;;
Σήμερα συνεργάζεστε με το ανθελληνικό ΠΑΣΟΚ, το κόμμα των των εχθρών του Ελληνισμού!!!
Κινδυνεύει η χώρα να διαμελιστεί. Κινδυνεύει η Θράκη μας,
η Μακεδονία μας, το Αιγαίο μας, και εσείς «πέρα βρέχει»………
Ο Σαμαράς προκειμένου να γίνει Πρωθυπουργός, μάζεψε κάθε καρυδιάς Σιωνιστικό, φιλοΤουρκικό καρύδι.
Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες θα μας πάρουν κομμάτια από τη πατρίδα μας, και εμείς αραχτοί στους καναπέδες, θα παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Τ.V. Έτσι μας καταντήσατε….
Όμως τι θα γράψει η ιστορία για Σας;;; Αυτό δεν σας ενδιαφέρει;;;
Συμφωνείτε με την εθνοπροδοτική και ανύπαρκτη εξωτερική και Οικονομική πολιτική των αχυρανθρώπων, την οποίαν στηρίζετε με τη ψήφο σας στη βουλή, μαζί με τους άλλους άσχετους από Γεωπολιτική, αφελείς βουλευτές της Ν.Δ.
Μη περιμένετε τίποτε από το κόμμα Σας. Οι βουλευτάκοι της Ν.Δ. είναι ποτισμένοι στα νάματα της Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας, της πολιτικής ρουτίνας, και αδιαφορούν για τον Ελληνισμό από αφέλεια, επιπολαιότητα, και άγνοια, για τα μελλούμενα.
Η Οικονομική & Εξωτερική τους πολιτική, είναι αυτή των συμφερόντων των ηγετών Πλανηταρχών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σαν πιόνια και υπάλληλοι που είναι.
Εμείς οι ανύπαρκτοι δεν τους φοβόμαστε, και τους αποκαλύπτουμε, εσείς οι δήθεν μεγάλοι γιατί τους φοβόσαστε;;;;
Μείναμε μόνοι μερικοί poor & παλαβοί αρθρογράφοι να τα βάζουμε με τους «Δον Κορλεόνε» και τους «Νονούς» της υφηλίου.
Εσείς όλοι ακολουθείτε τη πολιτική «Η σιωπή των Αμνών»……
Συμφωνείτε με την δουλική οικονομική πολιτική της δικομματικής κυβερνήσεως των ραγιάδων και γραικύλων;;;
Αυτοί διακατέχονται από μίσος για τον Ελληνισμό!!!
Εάν ΝΑΙ, τότε οφείλετε να μας το πείτε, ώστε και εμείς να πάψουμε να σας θεωρούμε σαν Εθνικό ηγέτη, και να σας αποκαθηλώσουμε από το βάθρο του εθνικού ηγέτη, που σας έστησε ο καλοκάγαθος Ελληνικός Λαός. Ο Λαός ψάχνει για Εθνικό ηγέτη……
Ο Ηγέτης δεν φοβάται για τη ζωή του, αλλά περνά στην Ιστορία, αφού πρώτα ενημερώσει το Λαό του.
Εσείς όμως προτιμήσατε τη ρουτίνα της άχαρης πολιτικής ζωής.
Προτιμήσατε την αγρανάπαυση και καλοπέραση στις παραλίες, και στις Άλπεις!! Προτιμήσατε να βλέπετε την Ελλάδα σκλαβωμένη στο έλεος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και «πέρα βρέχει»…….Προτιμήσατε να βλέπετε τη πατρίδα σας σκλαβωμένη στις τράπεζες του εθνικού δανειστή μας ROTHSCHILD, και τα πετρέλαια στο έλεος του ROCKEFELLER, αμφότερα αντικείμενα εκμετάλλευσης των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., και τους Έλληνες εξαθλιωμένους, δούλους των ηγετών Απολυταρχών και Ολιγαρχών, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι πλειστηριασμοί σπιτιών είναι το ορατό κομμάτι της οικονομικής κατάρρευσης. Οι τράπεζες του Πλανητάρχη «ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ», θέλουν τα σπίτια των Ελλήνων.
Ο Στουρνάρας δήλωσε, «για να σωθούν οι τράπεζες, πρέπει να πάρουμε τα σπίτια των Ελλήνων».!!!
Η διαφθορά συνεχίζεται, παρά τα δραματικά οικονομικά γεγονότα.
(Περίπτωση ΤΑΙΠΕΔ με ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, ΟΠΑΠ, Σταυρίδη, Γερμανούς κ.λ.π..)
Οι τράπεζες επιβιώνουν χάρη στις ανακεφαλαιοποιήσεις που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, και ο «ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ» χρειάζεται περισσότερα χρήματα, περισσότερο αίμα του Ελληνικού Λαού……
και αντί για ευχαριστώ, μας παίρνουν τα σπίτια μας……
Μας οδηγούν στη «ΔΙΑ ΒΙΟΥ» εξάρτηση από τις τράπεζες.
Οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης μας απογοήτευσαν.
Είναι απλώς υπηρέτες, πιόνια, & μαριονέτες των παγκόσμιων Σιωνιστών Δικτατόρων, του ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ & ΝΟΝΩΝ….
Με μια Σας πολιτική κίνηση, καλείσθε να ανατρέψετε τους εφιάλτες από την εξουσία, να γράψετε στα παλιά σας τα παπούτσια τους διάφορους δολοφόνους Κοσμοκράτορες, να αλλάξετε συμμαχικό προσανατολισμό, αφού πρώτα διασφαλίσετε τα εθνικά συμφέροντα, να σώσετε την Ελλάδα πατρίδα σας, και να μείνετε στην Ιστορία, σαν Εθνικός ηγέτης, συνάπτοντας διεθνείς διμερείς συμφωνίες με τις αντίπαλες δυνάμεις, για την ακεραιότητα της πατρίδας.!!! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές………
Επιτέλους κάντε την επανάστασή Σας, σαν το Κολοκοτρώνη.
Όχι με ημίμετρα, γιατί με τα ημίμετρα θα σας «φάει»
«Ο ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ» και μαζί την Ελλάδα……
Φτάνει να γίνουν κεραυνοβόλες και επωφελείς για τη χώρα συμφωνίες, και να αναλάβει το αντίπαλο δέος την ακεραιότητα της χώρας, έναντι παντός τιμήματος, προσφέροντας εμείς πολύτιμες
συνεργασίες στη Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική!!!
Απευθύνομαι σε εσάς, διότι μόνον εσάς υπακούουν οι βουλευτάκοι της Ν.Δ., αλλιώς ψηφίζουν «Μπετόν Αρμέ», ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ……
Η Συρία επιβίωσε από τη Σιωνιστική επίθεση, χάρη στη βοήθεια και σθεναρή στάση των αντι-Σιωνιστικών δυνάμεων.
Η Λιβύη δεν ζήτησε βοήθεια, γιαυτό ισοπεδώθηκε, και τις άρπαξαν τα πετρέλαια. Εμείς παραμένουμε έρμαιοι στη διάθεση των λύκων, και των Σιωνιστών «Νονών» του «Δον Κορλεόνε».
Χρειάζεται αλλαγή στρατοπέδου, αφού οι παρόντες «σύμμαχοι», απεδείχθησαν εχθρικοί και λίαν επικίνδυνοι για τη πατρίδα.
Αρκετά πια μείναμε μαζί τους……
Δεν μπορούμε να παραμένουμε σε μια «συμμαχία» εχθρική.
Είναι σαν να παραμένουμε μέσα στο λάκκο των λεόντων!!!
Έτσι πράττουν κληρονόμοι μεγάλων ονομάτων. Το να παραμένουν οι πολιτικοί μας υπουργίσκοι αχυρανθρώπων του Παγκόσμιου Απολυτάρχη και Ολιγάρχη , «ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ», ουδέν προσφέρουν στην πατρίδα και στην ανθρωπότητα, παρά μόνο θόρυβος γίνεται, έτσι δείχνουν τη μικρότητά τους.
Θα μου πείτε, έξω από το χορό πολλά λέγονται, ναι αλλά είτε είσαι μέσα στο χορό σαν ηγέτης και οδηγείς το λαό σου στα ιστορικά πεπρωμένα του, είτε είσαι υπάλληλος και πιόνι των διαφόρων αχυρανθρώπων των Παντοκρατόρων Ολιγαρχών και Απολυταρχών, κλεπτών και δολοφόνων Δικτατόρων της ανθρωπότητας!
Πρόταση: 
Ηγηθείτε εθνικών πατριωτικών δυνάμεων, για να σώσετε ότι προλαβαίνετε να σωθεί, και να οδηγήσετε το τόπο σε εκλογές, ώστε ο Λαός να αποφασίσει για τη τύχη του.
Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο.
Οι διάφοροι πατριωτικοί σύνδεσμοι αναμένουν τον ηγέτη!!!
Ξέχνα από ποίους κυβερνιέσαι, και θυμήσου από ποίους κατάγεσαι. Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. Οι καιροί ου μενετοί.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θέλει τη πατρίδα μας.
Το καλλίτερο οικόπεδο της Γης το θέλουν οι Σιωνιστές Ολιγάρχες.
Την Ελλάδα μας τη θέλει ο ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ με τους ΝΟΝΟΥΣ!!
Σπεύσατε να ενώσετε τους Έλληνες. Να σώσετε την Ελλάδα!!
«Η ισχύς εν τη ενώσει». Χρειάζεται τόλμη και ανδρεία η αρετή.
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε…Κάτι πρέπει να κάνετε……
Βρισκόμαστε στο χείλος της Αβύσσου!!!

Επί τούτοις διατελώ,
Μετά τιμής
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος Αρθρογράφος τύπου & διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: