Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Σόλωνας σεισαχθεια
του Αντώνη Γρυπαίου. Διεθνολόγος
Στην αρχαιότητα σεισάχθεια λέγανε ένα νόμο του Σόλωνα, που προέβλεπε τη κατάργηση των δημοσίων και ιδιωτικών χρεών.
Η Σεισάχθεια είναι αρχαίος Ελληνικός όρος που σημαίνει απαλλαγή από ένα οικονομικό βάρος, άχθος, και συγκεκριμένα από φόρους ή χρέη. Με το νόμο του Σόλωνα απελευθερώθηκαν όλοι όσοι είχαν γίνει δούλοι, διότι δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τα χρέη τους.
Ο σοφός νομοθέτης Σόλων, τα διέγραψε.
Το πρόβλημα του χρέους είναι διεθνές, με προεξάρχουσα στο χρέος χώρα τις ΗΠΑ. Χρειάζεται μια παγκόσμια σεισάχθεια, σαν εκείνη που εμπνεύσθηκε ο Σόλων ο σοφός, πριν από 2500 χρόνια, για να σωθεί ο κόσμος. Αυτό δεν ισχύει σήμερα δυστυχώς μεταξύ Ελλάδος και διεθνών δανειστών. Δεν ισχύει διότι δεν ενδιαφέρονται οι «Έλληνες» πολιτικοί, αφού με τη Σεισάχθεια θίγονται τα συμφέροντα των Σιωνιστών τραπεζιτών του Ρότσιλντ. Ο νόμος αυτός αναγνωρίζεται και σήμερα από τα διεθνή δικαστήρια, όταν το χρέος ενός κράτους καταστεί επαχθές και επονείδιστο για το λαό. Όμως τα πιόνια, οι δειλοί πολιτικοί μας δεν το εκμεταλλεύονται, για να σώσουν τη χώρα.
Το Δ.Ν.Τ. ζητά μαζική διαγραφή του χρέους της Ελλάδος, και οι πολιτικοί μας, «αγρόν ηγόρασαν»…….Είναι υπηρέτες των δανειστών.
Τη Σεισάχθεια ισχυρίστηκε ο Μεταξάς το 1938 στη διεθνή δικαιοσύνη, διέγραψε τότε το χρέος της Ελλάδος, και δικαιώθηκε.
Τη Σεισάχθεια ισχυρίσθηκαν χρεωμένα κράτη στη σύγχρονη ιστορία, όπως ο Ισημερινός με πρόεδρο το Ραφαήλ Κορέα, η Αργεντινή του Κίρτσνερ, η Ουγγαρία, η Τουρκία, η Ισλανδία, κ.λ.π. και διέγραψαν τα χρέη τους. Αυτό που δεν τολμάνε να κάνουν σήμερα οι δοσίλογοι πολιτικοί μας. Δεν τολμούν διότι είναι πιόνια και μαριονέτες του διεθνούς Σιωνιστικού οικονομικού συστήματος των Κοσμοκρατόρων δανειστών, που τους έχουν δεσμεύσει με υπογραφές στα μνημόνια, και με εγγυητικές προσωπικές επιστολές, για τη λήψη των δανείων.
Τώρα παραδέχονται οι δοσίλογοι πολιτικοί ότι ενδέχεται η Ελλάδα να μετατραπεί σε Ιφιγένεια, για να σωθεί η Ευρώπη, και πιθανόν η Αμερική. Οι δανειστές, πήραν όλα τα λεφτά μας, τώρα θέλουν το μυαλό μας, με το σύστημα Brain Wash.
Σήμερα οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, υπογράφουν «αβέρτα», Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα, και εγγυητικές επιστολές, φτάνει αυτοί να πάρουν τις δόσεις των δανείων, μήπως αυτοί θα τα εξοφλήσουν;;;
Ενδιαφέρονται μόνο να παραμείνουν στην εξουσία, με δυσβάστακτα, επαχθή, και επονείδιστα δάνεια, που τα χρεώνουν στον Ελληνικό Λαό.
Η παγκόσμια Σεισάχθεια είναι η μόνη λύση στο διεθνές πρόβλημα
του χρέους όλων των κρατών του πλανήτη Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: