Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η ''ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ'', 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 3 ΜΑΪΟΥ 2013. ---


Η ''ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ'', 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 3 ΜΑΪΟΥ 2013. ---

Ήρθε η ώρα να πέσει το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την ύπαρξη ή όχι εξωγήινων επισκεπτών στον πλανήτη μας... ή τουλάχιστον αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν, από τις 29 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου, περισσότεροι από 40 ερευνητές UFO, πρώην κυβερνητικά στελέχη, αστροναύτες και στρατιωτικοί ή πράκτορες μυστικών υπηρεσιών που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες τέτοιων γεγονότων, σε μία συνάντηση ενώπιον πέντε πρώην μελών του αμερικανικού Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον.
Η «Ακρόαση Πολιτών για την Αποκάλυψη», όπως ονομάζεται η συνάντηση θα μεταδίδεται ζωντανά παγκοσμίως στα αγγλικά, τα ισπανικά, τα αραβικά, τα ινδικά, τα ιαπωνικά και τα μανδαρίνικα κινεζικά, με στόχο να βάλει τέλος στο «εμπάργκο» που έχει επιβληθεί δεκαετίες τώρα για τα UFO και την ύπαρξη εξωγήινων που επισκέπτονται τον πλανήτη μας. Οι διεργασίες θα γίνουν στο National Press Club της Ουάσινγκτον, δυο τετράγωνα από το Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο, και θα προβληθούν σε μορφή ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ending the Truth Embargo - Τελειώνοντας το εμπάργκο της αλήθειας» από την εταιρεία παραγωγής Just Cause Entertainment.
Μεγάλου βεληνεκούς προσωπικότητες όπως οι, John Podesta (σύμβουλος και επικεφαλής επιτελείου του προέδρου Κλίντον), Dr Edgar Mitchell (αστροναύτης Απόλλων 14), Paul Hellyer (Υπουργός Άμυνας Καναδά), Eugene Cernan ( αστροναύτης Απόλλων 17), Roscoe Hillencoeter (Υποναύαρχος - διευθυντής CIA 1947- 1950), Lord Hill Norton (Ναύαρχος - αρχηγός άμυνας Ηνωμένου Βασιλείου), Dr Brian O'Leary (αστροναύτης Απόλλων), θα καταθέσουν στην ακρόαση και θα απαιτήσουν η κυβέρνηση των ΗΠΑ να ανοίξει τους φακέλους που κρατά μυστικούς!
Το σύνθημα της πενθήμερης εκδήλωσης είναι «Αν το Κογκρέσο δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του, θα την κάνει ο λαός»! Η πίεση που θα ασκηθεί στην κυβέρνηση Ομπάμα να πει την αλήθεια, θα είναι πραγματικά ανεπανάληπτη και την περιμένουμε «πώς και πως»!http://ufotruth-gr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: