Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Σιγή ασυρμάτου για την «αλληλεγγύη» του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στον ληστοτρομοκράτη!!


Σιγή ασυρμάτου για την «αλληλεγγύη» του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στον ληστοτρομοκράτη!!

ΑΠΟ ΝΔ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΜΕ, «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ» BLOG ΚΑΙ ΣΙΑ…

Αν και πέρασε ένα ολόκληρο 24ωρο από τη συνταρακτική αποκάλυψη ότι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο-πρώτο τον αρχηγό του, Αλέξη Τσίπρα, ήταν μέσα στο… «κύμα της συμπαράστασης» προς τον Π. Ασπιώτη, αντιδράσεις μηδέν!

Έτσι, η αστυνομία των Αντωνάκη και Δένδια εξακολουθεί να μην ανακοινώνει ότι ο «35χρονος» με τα καλασνίκοφ και τις χειροβομβίδες είναι ο σεσημασμένος αναρχοκομμουνιστής Παναγιώτης Ασπιώτης. Μάλιστα, το «αρχηγείο της ΕΛΑΣ» (λέγε με Δένδια…) εξέδωσε μια ανακοίνωση 444 λέξεων, στην οποία αναφέρονται τα διάφορα ευρήματα στην οικία του ληστοτρομοκράτη, χωρίς να γράφει κανένα στοιχείο περί τίνος πρόκειται (όχι μόνο δεν αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του, αλλά εξαφανίστηκε και το «35χρονος!!!): «Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, μετά την ανακάλυψη οπλισμού εντός ενοικιασμένου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου την 12-03-2013, ανακοινώνεται ότι εντός οικίας, επί της οδού Σκυλίτση 4 στα Εξάρχεια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν…».:

Και η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ (δηλαδή του Δένδια) καταλήγει ως εξής:

«Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον προαναφερόμενο οπλισμό (δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikov, τέσσερις χειροβομβίδες, φυσίγγια κ.λπ.), που βρέθηκε εντός του ενοικιασμένου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου».

Τουτέστιν, «ξεχνάνε» και πάλι να δώσουν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του καταζητούμενου (ή μήπως δεν τον καταζητούν;) ληστοτρομοκράτη και αντ’ αυτής δίνουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες των… σακιδίων και των… καλασνίκοφ! Το οποίον σημαίνει, ότι ακόμα κι αν πέσει ο ληστοτρομοκράτης σε αστυνομικό μπλόκο, 99% θα τη γλιτώσει, διότι ουδείς αστυνομικός τον ξέρει πως είναι στη φάτσα (και σίγουρα θα διαθέτει ένα ψεύτικο δελτίο ταυτότητας, με άλλα στοιχεία). Και σε κάθε περίπτωση, η ΕΛΑΣ (δηλαδή ο Δένδιας) του δίνει σκανδαλωδώς τη δυνατότητα να κρυφτεί ή ακόμα και να διαφύγει στο εξωτερικό μ’ ένα ψεύτικο διαβατήριο (που δεν είναι καθόλου δύσκολο να το προμηθευτεί κάποιος)! Γιατί άραγε είναι τόσο γενναιόδωρη με τον ληστοτρομοκράτη η κυβέρνηση του δόγματος… «νόμος και τάξη»;

Φεύγουμε, όμως, από το αστυνομικό μέρος της υπόθεσης και πάμε στο πολιτικό. Όχι μόνο δεν έγινε καμία πολιτική εκμετάλλευση από τα κόμματα της συγκυβέρνησης της αποκάλυψης της Χρυσής Αυγής για τους κορυφαίους του ΣΥΡΙΖΑ –με πρώτον τον Τσίπρα- που εξέφρασαν ενυπογράφως την «αλληλεγγύη» τους προς τον ληστοτρομοκράτη, αλλά συνέβη το ακριβώς αντίθετο! Κανένα κόμμα της συγκυβέρνησης δεν έβγαλε άχνα, ενώ θα μπορούσαν να κάνουν τον Τσίπρα «φύλλο και φτερό»! Επίσης, σιγή ασυρμάτου τήρησαν όλα τα κανάλια της διαπλεκόμενης πλουτοκρατίας, ακόμα κι αυτά που έχουν σοβαρούς λόγους να στραπατσάρουν τον Τσίπρα, διότι έχει στραφεί σφόδρα εναντίον τους (π.χ. το mega και τα υπόλοιπα ΜΜΕ συμφερόντων Μπόμπολα). Τσιμουδιά δεν έβγαλαν γι’ αυτή τη θεματάρα και τα blog εκείνα που υποστηρίζουν τη ΝΔ (σύμφωνα με πληροφορίες όχι με το αζημίωτο…) και που ψάχνουν μανιωδώς για πολιτικά εκμεταλλεύσιμες δηλώσεις και ενέργειες ακόμα και από το τελευταίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ… Άνω Πετρομαγούλας. Τέλος, παρόμοια είναι η στάση και διαφόρων στελεχών της ΝΔ, που συνήθως «χτυπάνε» μέσω Facebook και Twitter. Γιατί άραγε; Τι συμβαίνει;

Είναι προφανές: από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το όνομα του «35χρονου» και δεδομένου του εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ από την αποκάλυψη ότι στο παρελθόν τον είχε «υιοθετήσει» ολοκληρωτικά, επήλθε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ μεταξύ όλων των πλευρών του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου (βασικά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ), προφανώς έναντι πολιτικών ανταλλαγμάτων (εγώ σε καλύπτω εδώ, εσύ με καλύπτεις αλλού, το’ να χέρι νίβει τα’ άλλο και τα δύο μαζί το σύστημα…)!

(ΥΓ): Στη συνωμοσία αυτή της σιωπής συμμετέχουν οπωσδήποτε και διάφορα δήθεν ανεξάρτητα blog, που αποδεικνύουν πως είναι επί χρήμασι εκδιδόμενα στη Συγγρού (στα ταμεία των γραφείων της ΝΔ εννοούμε…)

ethnikismos.net


Read more: http://elnewsgr.blogspot.com/2013/03/blog-post_1304.html#ixzz2NixsVm1C

Δεν υπάρχουν σχόλια: