Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ποια είναι η Ισπανίδα που ταπείνωσε τον Παπανδρέου


Ποια είναι η Ισπανίδα που ταπείνωσε τον Παπανδρέου

Ποια είναι η Ισπανίδα που ταπείνωσε τον Παπανδρέου                                                                       Το κορίτσι με το τατουάζ και οι ανησυχίες του

Μια 30χρονη, γοητευτική και ιδιαίτερα μαχητική Ισπανίδα είναι η αιτία που ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να βρει ησυχία ούτε στους κόλπους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. 
Η Μπεατρίζ Ταλεγόν, γενική γραμματέας της Νεολαίας, πάλαι ποτέ θαυμάστρια του προέδρου της Διεθνούς, κ. Παπανδρέου, άλλαξε πλέον ρότα.
 
Από το βήμα του 24ου Συνεδρίου κατακεραύνωσε τους «σοσιαλιστές της λιμουζίνας». Η Μπεατρίζ διακρίνεται για τη μαχητικότητά της. Γεννήθηκε το 1983 στη Μαδρίτη και είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αλκάλα.
 
Εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Καμπανίγιας ντελ Κάμπο και στη συνέχεια ανέλαβε υπεύθυνη για θέματα νεότητας στην περιφέρεια της Γουαδαλαχάρα (Κεντρική Ισπανία).
 
Τι κι αν πριν από πέντε μήνες δημοσίευσε στο προφίλ της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με τον «καλό σύντροφο Γιώργο Παπανδρέου».... Λίγους μήνες μετά, η νεαρή Ισπανίδα, επηρεασμένη από την οικονομική κρίση που σαρώνει την Ευρώπη, αποφασίζει ότι δεν της αρκούν οι συμπάθειες και τα προσχήματα ως προοδευτική απάντηση στα προβλήματα.
 
Όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα στο πρόσωπό της από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η Ταλεγόν είχε υπερασπιστεί παλαιότερα τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδος. «Είναι εύκολο να κατηγορεί κάποιος ένα πρόσωπο ή ένα κόμμα για μια σειρά προβλημάτων που έχει μια ολόκληρη χώρα. Όταν μια δημοκρατία κερδίζει, κερδίζει ως σύνολο και όταν χάνει, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο», είχε υποστηρίζει η Ισπανίδα.
 
Σε παρόντα χρόνο, ο λόγος της έχει γίνει πιο ριζοσπαστικός. «Μας θέλετε διακοσμητικούς εμάς τους νέους, απλά για να γεμίζουμε τις αίθουσες. Μας έχετε όμως εδώ και δε ρωτάτε καν ποια είναι η γνώμη μας. Γιατί εμείς πληρώνουμε την κρίση από τις πράξεις ή την απραξία σας», τονίζει η 30χρονη.
 
Με την αλά-γκαρσόν κόμμωσή της, το φωτεινό χαμόγελο και τη μαύρη μπλούζα που μιλά για «πολιτικούς-αστέρια των ΜΜΕ», η Μπεατρίζ Ταλεγόν Ράμος, όπως είναι το πλήρες όνομά της, ανασηκώνει από τις... βολεμένες θέσεις τούς τους Ευρωπαίους αξιωματούχους. Πόσω μάλλον όταν ζητά διαφάνεια για τα οικονομικά στοιχεία της Διεθνούς: «Να πάψουν επιτέλους να αποτελούν μυστήριο, όπως οι πυραμίδες της Αιγύπτου».
 


 
Με τον Γιώργο Παπανδρέου όταν δήλωνε θαυμάστριά τουhttp://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: