Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια επιστολή προς τους κ. κ. συγκυβερνώντες» - Γράφει ο Θεόδωρος Χρυσόμαλλος, Απόστρατος Αστυνομικός


ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια επιστολή προς τους κ. κ. συγκυβερνώντες» - Γράφει ο Θεόδωρος Χρυσόμαλλος, Απόστρατος Αστυνομικός


Γράφει ο Θεόδωρος Χρυσόμαλλος

        Απόστρατος Αστυνομικός





ΘΕΜΑ:


 Αξιότιμοι κ. Συγκυβερνήτες,
· Νιώθω έντονη την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς και δημοσίως, τόσον εσάς, όσο  και τα μέλη των κοινοβουλευτικών σας ομάδων, που εργασθήκατε νυχθημερόν για το καλό όλων των Ελλήνων (και ειδικότερα για εμάς τους απόμαχους  ένστολους, που μεριμνήσατε να μας συντρίψετε πρώτους), κυρίως όμως  και πρωτίστως επιθυμώ να ευχαριστήσω τους κυρίους Γ.Α. Παπανδρέου, τους συνεργάτες του και τους διαδόχους του κ.κ. Βενιζέλο, Παπαδήμο, Σαμαρά και Κουβέλη, διότι με εμπνευστή και μαέστρο τον πρώτο και ενορχηστρωτές τους υπολοίπους, επέτυχαν να υλοποιήσουν τον μεγαλύτερο και διαχρονικότερο πόθο των απανταχού Ελλήνων. ΤΟΝ ΑΥΤΟΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

·    Κατορθώσατε επιτέλους να συντρίψετε το κακόβουλο και αιώνια διχασμένο
Έθνος μας, ή ότι έχει απομείνει από αυτό, σε τούτο τον κακοτράχαλο
τόπο και να σβήσετε από τον χάρτη την ενοχλητική μυτερή χερσόνησο με
τις δύο μεγάλες προεξοχές (που μοιάζουν με μούντζες για να ξορκίζουν το κακό μάτι) και τα πολλά μυτερά βράχια των θαλασσών, που χρόνια τώρα πάσχιζαν οι καλοί άνθρωποι αυτής της γης να καταπιούν, χωρίς να τα καταφέρνουν.
· Επιτέλους ήρθατε σεις οι μεγάλοι, οι τρισμέγιστοι Αρχιτέκτονες Μηχανικοί. Λειάνατε τις κοφτερές αιχμές των λίθων της θάλασσας και της ξηράς κόψατε τις προεξοχές (καταστρέφοντας το φυλακτό κατά της βασκανίας) και ότι άλλο προεξείχε και το αρχιτεκτονικό θαύμα ολοκληρώθηκε. Το βαθύ λαρύγγι των καλών ανθρώπων της Γης άρχισε να ρουφάει τον τόπο και τον λαό του, αφού πλέον δεν υπήρχαν εμπόδια να σταματάνε στον λαιμό τους.
· Σας ευχαριστώ λοιπόν που διαπράξατε αυτόν τον Τιτάνιο άθλο και τούτο
διότι εμείς οι ίδιοι ως Έλληνες, χιλιάδες χρόνια τώρα πασχίζουμε μετά μανίας να αλληλοεξοντωθούμε χωρίς να το πετυχαίνουμε.
·  Φαίνεται πως ο μυθολογικός μας κατασκευαστής και ευεργέτης Προμηθέας μας καταράστηκε να τρώμε τα συκώτια μας. Με την κατάρα αυτή οδηγό τρεις χιλιάδες χρόνια πριν αρχίσαμε την μαραθώνια προσπάθεια με τον περίφημο δεκάχρονο Τρωικό πόλεμο.  Συνεχίσαμε με τα περσικά και τους μηδίσαντες Έλληνες, τον διαβόητο πελοποννησιακό πόλεμο, την αλληλοσφαγή των επιγόνων του Μ. Αλεξάνδρου μέχρι που φθάσαμε στο 1821. Αφού ανταλλάξαμε λίγη γη με πολύ αίμα σκεφθήκαμε ότι δεν μας χρειάζεται  ας σκοτωθούμε για μια φορά ακόμη. Μετά από το 1912-1924 αφού ξαναγοράσαμε λίγη ακόμη γη με πάρα πολύ αίμα αυτή τη φορά, είπαμε και πάλι.  Ας ξανασφαγούμε ως αιώνια διχασμένοι. Τέλος αφού καταφέραμε να φθάσουμε το 1944 και εξακολουθούσαμε να υπάρχουμε, το πήραμε απόφαση, τώρα δεν θα μείνει κανένας, θα τελειώσουμε με μας. Είχαμε πιστέψει ότι είμαστε έθνος κακών ανθρώπων και δεν αξίζει να υπάρχουμε. Δυστυχώς ούτε και τότε το κατορθώσαμε .Κάτι είχε ξεφύγει. Ψάχναμε λοιπόν απεγνωσμένα τους λυτρωτές, να μας απαλλάξουν από το τρισχιλιόχρονο μαρτύριο. Πως λοιπόν να μη νιώθω ικανοποίηση, πως να μη σας ευχαριστήσω όλους. Επιτέλους υπάρχει λύτρωση. ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ.
· Οφείλω όμως να ευχαριστήσω και τους φίλους φιλεύσπλαχνους και αγαθούς λαούς, που στον τρισχιλιόχρονο αγώνα μας προσπάθησαν με πολύ κόπο να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από την κατάρα μας. Πρώτοι νομίζω οι φίλοι μας Ισραηλίτες εξαφάνισαν εκείνη την ελληνική φυλή των Φιλισταίων. Ακολούθησαν οι φίλοι Πέρσες που κατόρθωσαν να εξαφανίσουν κάποιες Ελληνικές  φυλές της Μ. Ασίας.  Αφού οι διάδοχοι του Μ. Αλεξάνδρουδεν κατάφεραν το ποθούμενο ήρθαν οι συγγενείςΡωμαίοι. Περίπου 1700 χρόνια έκαναν ότι μπορούσαν μα κάτι τους ξέφυγε και αυτούς. Ακολούθησαν οι αδελφοί Τούρκοι. Περπάτησαν χιλιάδες χιλιόμετρα να φθάσουν μέχρι εδώ. Για 500 χρόνια μαζί με τους φίλους Αλβανούς, έκαναν τα αδύνατα δυνατά να βοηθήσουν, μα πάλι κάτι ξέφυγε. Βέβαια δεν ξεχνάμε ότι ήρθαν και άλλοι πολλοί να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια κάτι σαν Μ.Κ.Ο. της εποχής όπως Σλάβοι Βούλγαροι,  Φράγκοι, Ενετοί, Σαρακηνοί, Άραβες, Γερμανοί, Ιταλοί, όλοι σαν τους καλούς γιατρούς με καινούργιες τεχνικές στα χειρουργεία. Και πάλι όμως κάτι είχε απομείνει.
· Προκαλέσαμε την απορία των αγαθών και φιλεύσπλαχνων λαών. Πως τελικά επιζούν αυτοί οι Έλληνες. 'Οτι απομένει από εμάς, αλληλοσφάζεται. Πως γίνεται και δεν ξεπατώνονται. Αποφάσισαν πλέον να δώσουν οριστική λύση στο ζήτημα αυτό που διαρκούσε τρεις χιλιάδες χρόνια. Είπαν λοιπόν πως για να καταφέρουμε να σας εξαφανίσουμε, που τόσο πολύ επιθυμείτε θα εφαρμόσουμε τεχνολογίες αιχμής αποτελεσματικότερες των όπλων. Θα σας μάθουμε καινούργια γλώσσα την  Μαϊμουδική, με πολλά σύμφωνα 4-5 στη σειρά με πολλά νοήματα και με πολλά κουνήματα για να μη συνεννοείστε. 
Επειδή είσθε τεμπέληδες θα σας μάθουμε να δουλεύετε χωρίς πληρωμή. Επειδή είσθε ψεύτες θα σας μάθουμε να λέτε αλήθεια. Όταν εμείς δεν θα σας πληρώνουμε, εσείς θα λέτε ναι μας πληρώσατε. Μετά μας είπαν πως βαρεθήκαμε να σας φωνάζουμε Γραικούς και Έλληνες τώρα θα σας λέμε ΟΝΤΑ.  Βαρεθήκαμε επίσης να ονομάζουμε την χώρα σας Ελλάδα τώρα θα τη λέμε Μαϊμουδική σύμφωνα με τη γλώσσα. Μας είπαν πως είμαστε κλέφτες άρα ότι κατέχουμε είναι προϊόν κλοπής και μας το πήραν. Μας είπαν επίσης ότι αφού τόσα χρόνια δεν εξαφανιστήκαμε θα χρειασθούν βοήθεια και από άλλους λαούς πιο ειδικούς και επειδή είμαστε και αφιλόξενοι μας ζήτησαν να βοηθάμε όλους τους ξένους που έρχονται Αφγανούς Πακιστανούς Νιγηριανούς Ευρωπαίους κ.λ.π. για να βοηθήσουν όλοι στον αφανισμό μας. Τέλος μας είπαν ότι ο τόπος μας είναι αχώνευτος γιατί έχει πολλά βράχια στις θάλασσες και πολλές προεξοχές στην ξηρά και τους σταματάνε στον λαιμό, χρειάζονται το λίπος των βράχων να βοηθήσει στην κατάποση.

· Κατάφεραν λοιπόν να εφαρμόσουν το σχέδιο βρίσκοντας τους κατάλληλους
ανθρώπους για να το υλοποιήσουν. Βρήκαν αρκετούς κυρίως όμως ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που ήδη ευχαρίστησα. Ότι προσπαθούσαμε τρείς χιλιετίες ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και οι φίλοι Λαοί τελικώς επετεύχθη. Η ΕΛΛΑΣ απεβίωσε. Ο εναπομείνας Λαός της έγινε ΟΝ. Ο τόπος λειανθείς κατεβροχθήσθη. Ζήτω η νέα χώρα των ΟΝΤΩΝ της ΜΑΙΜΟΥΔΙΚΗΣ. Η κατάρα του Προμηθέα έπαυσε. Δεν θα τρώμε πια τα συκώτια μας. Ο προστάτης Ηρακλής δεν μπορεί πια να κάνει άλλο άθλο. Τιτάνες Γίγαντες Ημίθεοι νέοι μας ηγέτες και φίλου προστάτες λαοί. Δόξα και τιμή. Η προφητεία των Μάγια επαληθεύτηκε. Ο πατέρας Λαός των εθνών από το 2010 μέχρι το τέλος του 2012 απεβίωσε.

· Το 2013 είναι το έτος της λύτρωσης του Έθνους από την διαχρονική του κατάρα.  Ας είναι ευλογημένο.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: