Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Πολιτική απάτη, αλλά και κακουργηματικη απιστία συνιστά η ακύρωση του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη


Πολιτική απάτη, αλλά και κακουργηματικη απιστία συνιστά η ακύρωση του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη

Η αποκάλυψη που κάνει σήμερα το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” προκαλεί πραγματικά οργή σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη αυτής της χώρας. Λόγω της διαφαινόμενης έλλειψης φυσικού αερίου, προτείνεται στην ΔΕΠΑ η μίσθωση …τάνκερ που θα χρησιμοποιηθεί ως εφεδρική αποθήκη! Το κόστος; Ιλιγγιώδες. Μεταξύ 150 – 200 χιλ Ευρώ την ημέρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. 

Εδώ λοιπόν τελειώνουν τα αστεία που κάναμε, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, κάτι “οικολόγοι” και ένας εσμός πληρωμένων από τα δάνεια του Ελληνικού λαού κονδυλοφόρων, προέβαλλαν “οικολογικές ανησυχίες” προκειμένου να ακυρώσουν τον αγωγό πετρελαίου που θα ακολουθούσε ο αγωγός φυσικού αερίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη! Γράφαμε προφητικά και συγκεκριμένα από το 2009, “Δηλαδή τα Τάνκερ είναι πιο οικολογικά απόέναν ολοκαίνουριο αγωγό”;;

Η ανοχή και τα αστειάκια τέλος. Επειδή κάποια καθάρματα
ασέλγησαν πάνω στα εθνικά συμφέροντα για να ρημάξουν προς όφελος υπερεθνικών λογαριασμών, ας κληθούν τώρα να αποδείξουν ότι δεν είχαν δόλο όταν δηλητηρίαζαν αυτό το έργο στρατηγικής συμμαχίας. 

Ας αποδείξουν ότι το τάνκερ, μία μόνιμη εστία πιθανής οικολογικής καταστροφής, είναι “οικολογικό”, ενώ ο αγωγός δεν είναι. 

Ας κληθούν να αποδείξουν ότι δεν ήταν πληρωμένα καθάρματα, εμπνευστές και εκτελεστές του Ελληνικού λαού. 

Εδώ απαιτείται αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα για μία σειρά αδικημάτων, που φτάνουν στην
κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας εις βάρος του
δημοσίου.

Από το **ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ** 9/1/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: