Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

«Πήγα στην άλλη ζωή και γύρισα»


«Πήγα στην άλλη ζωή και γύρισα»

Πήγε στον άλλο κόσμο και ξαναγύρισε και οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους.
«Παιδιά ή θα ζήσω όπως ήμουνα ή δεν θέλω να ζω» τους είπε και έφερε τη ζωή στα ίσια της.
Ο Δημήτρης Κοντολάζος έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το 1973 –ήταν μόλις 21 χρόνων– στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Δεν έχεις τέλος Μπαρμπαλιά».
Γεννήθηκε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης σε ένα χωριό που ήταν γεμάτο δρόμους με λάσπες. Από την εποχή του «Μπαρμπαλιά» μέχρι σήμερα πέρασαν 39 χρόνια:
«Άλλαξαν πολλά πράγματα από τότε μέχρι σήμερα. Πάτησα πια τα 60. Είχα πίκρες και χαρές, επιτυχίες και αποτυχίες, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, έζησα τη ζωή μου. Μέχρι και έμφραγμα έπαθα και κανένας δεν πίστευε ότι μετά από αυτό που πέρασα, μόλις τέσσερις μέρες μετά θα σηκωνόμουν και θα περπατούσα. Είπα όμως "ή ζω ή δεν ζω!". Πήρα τις ρακέτες και πήγα να συνεχίσω τη ζωή μου».

«Έζησα από θαύμα»

Το 2006 έπαθε έμφραγμα και δεν το πίστευε κανείς, γιατί ποτέ δεν έκανε ζωή του καναπέ. Του άρεσε πάντα ο αθλητισμός και η υγιεινή διατροφή. Απλώς, εκείνη την περίοδο είχε «στρεσαριστεί» πολύ με τη δουλειά του, έναν μήνα πριν είδε τα μαλλιά του να αραιώνουν και να του πέφτουν, είχε μια δυσφορία στο στομάχι, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό του!
Το ίδιο βράδυ πήγε σε μια απονομή του Σταμάτη Γονίδη στο «Φως», είχε καθυστερήσει λίγο και τον είχε πιάσει άγχος. Με το που έφτασε, ανέβηκε στον ηχολήπτη, τον είδε ο Γονίδης, του φώναξε να κατέβει στην πίστα, πήγε και την ώρα που έκαναν ντουέτο, ανέβηκε η πίεσή του και έπεσε κάτω. Το πάλεψε πολύ και τα κατάφερε. Όλη του η ζωή πέρασε σαν ταινία μέσα από το μυαλό του...
«Ναι, έζησα από θαύμα» λέει «το πάλεψα πολύ και βγήκα παλικάρι. Ένα βράδυ στην κλινική άκουσα ένα μπιπ συνεχόμενο. Σταμάτησε η καρδιά και έφυγα! Είδα το πράσινο φως και μετά ξαναγύρισα! Με επανέφεραν οι γιατροί, πέρασα μέσα από ένα τούνελ γεμάτο φως, έδωσα μια ώθηση και βγήκα. Πίσω πάλι ο Δημήτρης! Ξέρεις, πολλοί άνθρωποι μετά από αυτό παθαίνουνκατάθλιψη, εγώ πήγα για εξετάσεις έναν μήνα μετά από όλο αυτό που πέρασα και οι γιατροί έπαθαν πλάκα με τη βελτίωση που είχα. Τι τους είπα; "Παιδιά ή θα ζήσω όπως ήμουνα ή δεν θέλω να ζω". Τώρα νιώθω ότι είμαι πολύ καλύτερα από πριν».
Αν αναθεώρησε κάποια πράγματα στη ζωή σου μετά από το έμφραγμα;
«Αν αναθεώρησα λέει; Αν ήμουν διαλλακτικός πριν τώρα είμαι πιο πολύ. Περαστικοί είμαστε σε αυτή τη ζωή και αγάπη πρέπει να δίνουμε ο ένας στον άλλον. Τίποτε άλλο, αυτό μένει!».

ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

 


Get GadgetΟ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ!
Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο που κατέκλυσε το διαδίκτυο στις 8 Δεκεμβρίου του 2012, ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ μετά το τέλος τηλεοπτικής συνέντευξης σε πέντε ρωσικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και ενώ μάλλον θεωρούσε ότι οι κάμερες στο τηλεοπτικό στούντιο ήταν κλειστές, απάντησε στην αναπάντεχη ερώτηση μίας δημοσιογράφου για το αν μας επισκέπτονται εξωγήινοι, λέγοντας:

"Μαζί με τον χαρτοφύλακα που περιέχει τους πυρηνικούς κωδικούς, ο πρόεδρος της χώρας παραλαμβάνει και έναν ειδικό άκρως απόρρητο φάκελο. Αυτός ο φάκελος περιέχει εξ ολοκλήρου πληροφορίες για εξωγήινους που επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας. Είναι κάπως σαν τη σειρά ταινιών... Men in Black. Και αν σας αποκαλύψω πόσοι ζουν ανάμεσα μας, σίγουρα θα πανικοβληθείτε..."
Τα συγκεκριμένα σχόλια του πρωθυπουργού δεν μεταδόθηκαν από τους σταθμούς που συμμετείχαν στην συνέντευξη, χαρακτηρίζοντας τα ως αστεϊσμούς. Όμως, το πρακτορείο Reuters που προώθησε τις δηλώσεις του είχε άλλη άποψη...




Πηγή 

«Γιατί μαμά σ' εμένα, γιατί;»


«Γιατί μαμά σ' εμένα, γιατί;»


  • Δώδεκα χρονών «πήγε και γύρισε» σε μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση.
    Χρόνια τώρα κοιμάται και ξυπνάει με το ίδιο πρόβλημα, 
    παλεύοντας με το «τέρας».
    «Έκανα έξι χρόνια ψυχανάλυση, σήμερα πλέον έχω πάρει απολυτήριο». Αφοπλιστικά ειλικρινής όσο ποτέ, η Κατερίνα Λέχου μιλάει για τα «πέτρινα χρόνια» της ζωής.
    Όταν ήταν μόλις 12 χρονών, μπήκε στο νοσοκομείο για μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η ζωή της στην κυριολεξία κρεμόταν από μια κλωστή.
    «Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο» εξομολογείται η ίδια. 
    Σήμερα πιστεύει πως πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά που μας τυχαίνουν. Έτσι, λειτουργεί η ίδια στη ζωή της. Η ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της για όλα τα άσχημα και τα ωραία που ζει.
    Συναντιόμαστε στο σπίτι της στην πολυκατοικία των ηθοποιών. Κελαρυστά νερά, πισίνα πάνω από το διαμέρισμα της. Στο καθιστικό τα ωραιότατα έπιπλα τα έχει σχεδιάσει η ίδια. Μιλάει με ευφράδεια και χιούμορ και δεν χαρίζει κάστανα!

    -Ποια είναι η χειρότερη στιγμή που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα;
    -Όταν μου έτυχε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, κάτι που με έκανε να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Τη στιγμή που πάσχεις, τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα. Ευτυχώς κατάφερα να αντεπεξέλθω και να βγω ακόμα πιο πάνω.
    Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν δώδεκα χρονών. Σε εκείνη την ηλικία είχα ήδη πάρει πολύ ύψος, ήμουν δηλαδή 1,80! Γρήγορα, έπαθασκολίωση, δεν έγινε σωστή αγωγή και μέσα σε σύντομο διάστημα η επιδείνωση, οσφυϊκή και θωρακική, ήταν ραγδαία. Σε φοβερή κατάσταση χειρουργήθηκα στην Αγγλία με πολλούς κινδύνους να ελλοχεύουν, καθώς στη σπονδυλική στήλη υπάρχουν πολλάνεύρα. Ένα λαθάκι να γίνει στη δωδεκάωρη εγχείριση κι έχεις χαθεί! Εδώ για σκωληκοειδίτιδα πηγαίνεις και βγαίνεις τέζα!
    -Πώς ένιωθες τότε που σε μια τόσο τρυφερή ηλικία είχες μπει σε μια τόσο βασανιστική ιστορία;
    - Θυμάμαι πως δεν καταλάβαινα και πολλά, πονούσα κι έκλαιγα στην αγκαλιά της μητέρας μου, ενώ αναρωτιόμουν συνέχεια «γιατί μανούλα σ εμένα, γιατί;». Εκείνη δεν ήξερε η καημένη τι να μου απαντήσει. Στο τέλος αγόρασε το βιβλίο «Γιατί σ' εμένα» και ξεκίνησε να μου το διαβάζει. Κάπου εκεί άρχισα να ηρεμώ. Η μαμά μου ερήμην της κατάφερε να μαλακώσει την ψυχή μου και τους πόνους μου. Στη συνέχεια για μια πενταετία φορούσα τον «κηδεμόνα». Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1998 χρειάστηκε να προχωρήσω σε δεύτερη εγχείριση. Θυμάμαι τότε είχα πατήσει γκάζι για να τα βγάλω πέρα.
    - Γιατί κλονίστηκε η υγεία σου για δεύτερη φορά;
    -Έπαθα ξανά τα ίδια, για άλλη μια φορά δηλαδή αντιμετώπισα την σκολίωση, καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το έχουμε εφ' όρου ζωής. Δεν βάζουμε ποτέ «χ» να το εξαφανίσουμε, γι' αυτό πρέπει να μεριμνούμε, ώστε να μην ξανακυλήσουμε. Ευτυχώς υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης, δεν είναι ότι σου πέφτει ένα ντουβάρι στο κεφάλι και μένεις στον τόπο! Βλέπεις αυτό εκεί το κόκκινο στρωματάκι; Ακόμα κι αν πάω σε ερημονήσι, θα το πάρω μαζί μου γιατί κάθε πρωί για είκοσι λεπτά πρέπει να κάνω ανελλιπώς γυμναστική! Στην Κρήτη στα γυρίσματα της σειράς «Το νησί» στην ερημιά του Θεού εγώ με το στρωματάκι μου έκανα κάθε μέρα αυτά που έπρεπε να κάνω, όπως πλένω τα δόντια μου έτσι κι αυτό! Τελικά το να πέφτεις είναι μέσα στη ζωή. Το θέμα είναι να βρίσκεις στη συνέχεια τη δύναμη για να σηκωθείς και να σταθείς στα πόδια σου.
    -Θυμάσαι τι σκεφτόσουν όταν βγήκες από το χειρουργείο;
    -Ένα σωρό ερωτηματικά έρχονταν στο μυαλό μου: «Τι έγινε εδώ, τι δεν κάνω καλά, τι πρέπει να καταλάβω από αυτό που μου συμβαίνει, τι πρέπει να αλλάξω στη ζωή μου; Τελικά, άλλαξα πολλά καταλαβαίνοντας στην πορεία πως ήμουν πολύ τυχερή που χάρη στην αρρώστια μου έμαθα για μένα.
    -Υπάρχει η άλλη όψη του νομίσματος;
    -Ναι, να σου τύχουν όλα αυτά και να καταλήξεις να γίνεις τέρας κατηγορώντας την κοινωνία, τον κόσμο, τον Θεό, το διπλανό σου, για όλα όσα σου έχουν συμβεί. Τέρας δεν θα ήθελα να γίνω έτσι κι αλλιώς. Θέλω να πω αν περάσεις από τέτοιες αρρώστιες δεν έχεις πολλές επιλογές, είτε θα γίνεις καλύτερος και σοφότερος είτε θα καταλήξεις τέρας, τελείως αγρίμι!

    -Θυμάσαι μια από τις πιο δυνατές εκρήξεις σου;
    -Είχα μια φίλη που με έστηνε συνέχεια στο δρόμο, την περίμενα δηλαδή μια ολόκληρη ώρα κάθε φορά. Το έκανα αυτό για τρία χρόνια καθώς είμαι πολύ υπομονετική ώσπου μια μέρα της είπα: «Άντε και γαμήσου!». Κι αυτό γιατί δεν κάνω πια γαϊδουρινή υπομονή. Στην πραγματικότητα όμως αν από το πρώτο ραντεβού που εκείνη άργησε εγώ στο δεκάλεπτο είχα φύγει, όλα θα είχαν πάρει άλλο δρόμο. Σήμερα λοιπόν, όταν δεν ανέχομαι κάτι, το βάζω στο τραπέζι, σαν θέμα που με ενοχλεί, δίνω τον αγώνα μου για να σώσω τη σχέση, αν όμως δεν γίνεται να βρεθεί λύση, τότε αυτό σημαίνει πως δεν κάνω χωριό με τον άλλον. Θέλω όμως να πω ότι είμαι διατεθειμένη να παλέψω μέχρι τελικής πτώσεως. Μετά όμως, αν όλο αυτό δεν βγαίνει πουθενά, σταματάω το βάσανο. Ξέρω πως δεν είμαστε όλοι για όλους. Έτσι δεν πρόκειται να συνεχίσω σαν σκουπιδοτενεκές όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια, να καταπίνω τα σκουπίδια κανενός !Δεν ήταν μια υγιής διαδικασία, αφού κανένας υγιής άνθρωπος δεν συμπεριφέρεται έτσι στον εαυτό του.
    -Η ψυχανάλυση πόσο έχει βοηθήσει στην πορεία της ζωής σου;
    Έκανα έξι χρόνια ψυχανάλυση, σήμερα πλέον έχω πάρει απολυτήριο γιατί η ψυχοθεραπεία δεν είναι δεκανίκι. Αυτό που μου έμαθε πάντως ανάμεσα στα άλλα είναι να κόβω με το μαχαίρι την κακή σκέψη που πάει να μπει στο μυαλό μου.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ψυχή … ποιους ταΐζεις με αυτήν;


Ψυχή … ποιους ταΐζεις με αυτήν;

6a01347ff0d110970c0134892a34ec970c-800wi
Γράφει η δημοσιογράφος Πόπη Σουφλή - Από Αττικά Νέα -
Άνθρωποι που κατέχουν ικανότητες όπως η τηλεπάθεια–και πιστεύω πως είναι αρκετοί–έχει αποδειχθεί ότι δεν έχουν φιλοδοξίες. Μία ολοκληρωμένη ιεραρχία μορφών που φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη διακατέχει όλη την κλίμακα της επικυριαρχίας στη Γη: από την γαλαζοαίματη σαύρα που αλλάζει μορφή μέχρι και τον αρκετά λειτουργικό Άρειο-υβρίδιο. Οι δύο αυτές κατηγορίες έχω την εντύπωση ότι αποτελούν το 20% του Δυτικού κόσμου. Και οι δύο βασίζονται σε μη-τηλεπαθητικές μαϊμούδες όπως εγώ και εσύ. Πώς γίνεται αυτό;

Η αιωνιότητα είναι σαν ένα τροπικό δάσος με αρκετό συνωστισμό.Τα μυρμήγκια και τα έντομα που ζουν στα χαμηλότερα στρώματα του δάσους ανάμεσα στα δέντρα και στα φυτά, μετά ακολουθούν οι θάμνοι και τα ζώα που τρέφονται από αυτά, μετά τα τεράστια δέντρα, οι μαϊμούδες, οι τίγρεις, οι ντόπιες φυλές και γενικά κάθε πλάσμα που ζει εκεί, όλα μα όλα αυτά εξαρτάται το ένα από το άλλο για την ενέργειά του. Αν κάποιος που σας πλησιάσει σας φαίνεται οικείος ή πάρα πολύ όμορφος και σας προκαλεί διέγερση στα όνειρά σας αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι αυτό το άτομο βρίσκεται πραγματικά εκεί.
Αυτά τα πλάσματα που ζουν σε αυτό το ... αιώνιο δάσος πολύ κοντά στο δικό μας κόσμο κλέβουν την ενέργειά μας με το να μιμούνται εκείνα τα πρόσωπα ή ανθρώπους στους οποίους είναι πολύ πιθανόν να δίναμε την ενέργειά μας. 
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μερικά από αυτά να έχουν Ερπετοειδείς καταβολές και να μην έχουν υλική υπόσταση. Κάποια από αυτά έχουν τεράστιες δυνάμεις και μπορούν να εισέλθουν κατευθείαν στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα. Ενδέχεται μερικές φορές αν κοιτάξουμε προσεκτικά το παρουσιαστικό τους να προσέξουμε κάποιες λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν ώστε να ξεκλειδώσουμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε δυνατοί.
Μπορεί να ανακαλύψουμε ότι ένα συγκεκριμένο χρώμα, τρόπος, συμπεριφορά ή λέξη να μας προκαλέσει με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπεριφερθούμε έτσι ή να νιώσουμε κάτι που διαφορετικά δεν θα το κάναμε. Πρέπει να αρχίσουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να παρατηρούμε τα συναισθήματά μας γιατί όσοι Μιμούνται μας πλησιάζουν με τον εξής τρόπο: αντικατοπτρίζουν τις επιθυμίες μας και τα λάθη πίσω σε εμάς με σκοπό να δημιουργήσουν σύγχυση και να μας αναγκάσουν έτσι να χρησιμοποιήσουμε τις πιο βασικές μας σεξουαλικές μας ενέργειες ώστε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.
Αν φανταστούμε τον εαυτό μας σαν μία μπαταρία Duracell, η ζωτική πηγής της ενέργειας που μας τροφοδοτεί έρχεται κατά κύματα από τα σεξουαλικά και τα γενετήσια κέντρα μας. Δυστυχώς η Μητέρα Φύση έχει εξοπλίσει το Μιμητικό/Ερπετοειδές με την ικανότητα να συγκεντρώνει αυτή την ηλεκτρική ενέργεια.
Μερικά από αυτά τα όντα δεν είναι περισσότερο έξυπνα από ένα ψάρι, αλλά είναι μέσω των συναισθημάτων μας που η εξυπνάδα προβάλλεται πάνω τους. Δεν μπορούν να καταλάβουν εντελώς το περιεχόμενο των σκέψεών μας, αλλά όμως είναι ικανά να ερμηνεύσουν τη ροή της σκέψης μας με το να διαχωρίζουν τι είναι χρήσιμο και τι άχρηστο για αυτά ώστε να ενεργοποιούν τα τσάκρα μας. Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιούν τηνπρωταρχική τους επιθυμία και ανάγκη που δεν είναι καμία άλλη παρά να συλλέγουν ενέργεια.Δεν αντιλαμβάνονται τη ζωή και τις εκφάνσεις της με τον ίδιο τρόπο όπως εμείς.
Και εδώ δημιουργείται η απορία: γιατί γίνονται όλα αυτά και με ποιο σκοπό; Οι ενέργειες των νευρώνων του ανθρώπινου είδος και του σώματος είναι επενδεδυμένες με πληροφορίες. Σε αυτές τις πληροφορίες αποδίδουμε μεγάλη σημασία ανάλογα με την ποιότητά τους και το περιεχόμενό τους, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότερες από αυτές είναι σαν ταμπέλες πληροφοριών που έχουν αποκτηθεί μέσω της εμπειρίας. Στην πραγματικότητα το μυαλό μας είναι γεμάτο από τέτοιες ταμπέλες που εμείς ανακαλύψαμε και μπορούμε να ζούμε όλη μας τη ζωή στηριζόμενοι σε ό,τι περιγράφουν αυτές οι ταμπέλες που έχουν εφεύρει για να περιγράψουμε την πραγματικότητά μας. Αυτό που βαμπιρίζει ή μιμείται δεν ενδιαφέρεται για όλο αυτό το βουνό των πληροφοριών, αλλά πολύ απλά θέλει να απελευθερωθεί με κάποιο τρόπο ενέργεια ώστε να τραφεί από αυτήν.
Οι συμπεριφορές ή οι πληροφορίες (ταμπέλες) που αφορούν την έκλυση σεξουαλικής ενέργειας στην ανθρώπινη ψυχολογία είναι πιθανόν και αυτές που ένα μιμητικό ον μπορεί να αναγνωρίσει άμεσα. Αυτό το πετυχαίνει με το να εμπλακεί σε κάποιας μορφής επαφή με το θύμα του διεγείροντας την ανθρώπινη σεξουαλική ευχαρίστηση χρησιμοποιώντας τις ίδιες τις προβλεπόμενες ανάγκες του θύματός του. Έτσι πετυχαίνει ένα λαχταριστό γεύμα! Η μεγαλύτερη μπαταρία αποθήκευσης ενέργειας στον άνθρωπο είναι η σεξουαλική του μπαταρία και αυτό το συγκεκριμένο ανθρώπινο ένστικτο της σεξουαλικότητας δεν χρειάζεται ισχυρά κίνητρα για να απελευθερωθεί. 
Υπάρχει άραγε η μετεμψύχωση; Η απάντηση είναι ότι υπάρχει και υπάρχει με τη μορφή της ανακύκλωσης των ψυχών. Αυτός είναι ο μηχανισμός που κινεί το σύμπαν. Αυτή η παρατήρηση με έκανε να σκεφτώ σχετικά με το Θεό, τον Κόσμο και τον Κήπο των Ψυχών. Τότε αντιλήφθηκα ότι οι Μαϊμούδες πρέπει να ξεπεράσουν μία πάρα πολύ απότομη ανηφόρα με αηδίες που έχουν μάθει εδώ και τόσα χρόνια. Ο Κόσμος όπως τον ξέρουμε, οι γαλαξίες και τα διάφορα συστήματα είναι τεράστια γεγονότα μέσα στο χρόνο και το χώρο παρόλο που η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τα παρουσιάζει σαν να είναι πάνω σε μία απλή πορεία.
Τα σώματά μας ή καλύτερα το κέλυφος της ψυχής μας και η έννοια του χρόνου έχουν επιβάλλει περιορισμούς και εμπόδια σε εμάς.Έχουμε μάθει και διδαχθεί ένα σωρό αηδίες που μας είναι οικείες και για αυτό τις επαναχρησιμοποιούμε λανθασμένα. Αν η αιωνιότητα αποτελείται από όμορφα όντα που κατοικούν σε πεδία ενέργειας τότε γιατί να μην μπορούμε και εμείς να κατοικήσουμε περιστασιακά στα αστέρια, στους γαλαξίες ή στα φωτόνια; Γιατί να μην μπορούμε να εξερευνήσουμε απελευθερωμένοι από την αντίληψη που έχουμε για το χρόνο; Και γιατί πιστεύουμε ότι ξέρουμε πραγματικά τι είναι χρόνος; Και ποια έννοια αιωνιότητας μπορεί να δώσει στους ανθρώπους ένα σύστημα που πιστεύει στο θάνατο όπως και εγώ; Το τηλεσκόπιο Hubble έχει ανακαλύψει ότι η σούπα των γαλαξιών επεκτείνεται πέρα από την αιωνιότητα. Και εγώ θα συμφωνήσω ότι η μεγαλύτερη ποσότητα ύλης που μπορούμε να αντιληφθούμε και όλοι οι γαλαξίες που μπορούμε να δούμε μαζί δεν είναι μεγαλύτεροι από ένα φωτόνιο. 
Γιατί σύμφωνα με τη θεωρία μου πάνω στη μοριακή φυσική το κάθε ον αποτελείται από κάποια φρακταλικά και περιοδικά περιστατικά, με πλούσια ποικιλία αρμονικής, συμφωνίας και μουσικής. Υποστηρίζω ότι το πρόβλημα σχετικά με τις κλίμακες το χρόνο και τις εντάσεις βρίσκεται μέσα στο «ανθρώπινο» μυαλό μας που μας περιορίζει, κολλάει ταμπέλες και κριτήρια στα σώματά μας και στα γεγονότα στα οποία παρευρίσκεται. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι η συνείδηση παρά από ένα ξεχωριστό δώρο κάποιου Δημιουργού πέρα από την Πρωταρχική Αιτία; Οι θεωρίες της μοντέρνας εποχής που βασίζονται στις Ανατολικές Παραδόσεις και στην οργή του Σατανά πιστεύουν ότι ο Θεός ένιωσε μοναξιά και για αυτό το λόγο ξεκίνησε η εξέλιξη και δημιούργησε τις διαιρέσεις σαν να είχε κάποια διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας και ήθελε να διασκεδάσει λίγο περισσότερο.
Αλλά τελικά δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα φτηνό και θλιβερό αστείο μίας άδειας ρητορικής όπως θα υποστήριζαν και οι Ταοϊστές. Κάποιοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι δεν είμαστε πραγματικά ανεξάρτητα δημιουργήματα αλλά μέρος της θείας σούπας και δεν γνωρίζουμε αν κάποια μέρα χάνοντας συνεχώς την όποια συνείδηση έχουμε θα επανενωθούμε με το Θεό και έτσι τότε θα «διαφωτιστούμε και θα διαλυθούμε» ταυτόχρονα.
Ωστόσο, δεν υποστηρίζω ότι το σύνολο όλων αυτών των «διαιρέσεων» είναι πότε το ίδιο ή περισσότερο σπουδαίο από το νου του Θεού, μάλλον θα έλεγα ότι είναι υποδεέστερο. Η άποψή μου είναι ότι δημιουργηθήκαμε εσκεμμένα αυτόνομοι και όχι σαν κομμάτια του Θεού, κάποιοι από εμάς με σύντροφο και κάποιοι άλλοι χωρίς–και με αυτή την έννοια είμαστε επιπρόσθετοι και αυτόνομοι υιοί και κόρες του Θεού. Έτσι λοιπόν τι άλλο θα μπορούσε να είναι η συνείδηση παρά το δώρο της διαδραστικότητας και της εξέλιξης μέσα στις αιώνιες πιθανότητες που προσφέρει η εξέλιξη και η δημιουργία. Έχω καταλάβει ότι η συνείδησή μου μπορεί να υπάρχει έξω από την ύλη και την αρχιτεκτονική αυτού του Κόσμου.
Κάθε ον είναι ένας ξεχωριστός Κόσμος. Η δημιουργία του κάθε όντος και της διπλής σπίθας από τα οποία αποτελούμαστε νομίζω ότι εμφανίστηκε τουλάχιστον ανάμεσα στους δύο πόλους του νου του Θεού. Νέες σπίθες συνείδησης γεννιούνται αρχικά μέσα στην αιωνιότητα κάποιου όπου συλλέγουν κελύφη (σώματα) και εξελίσσονται ώστε να φθάσουν σε μία φυσική ισορροπία μετά από πολλά λάθη. Οι σπίθες μπορούν να γίνουν πολύ πυκνές μεν με τις εμπειρίες και να πρέπει να αποβάλλουν κάποια κελύφη ώστε να βρουν και πάλι τα ίχνη της εξέλιξή τους έχοντας καταλάβει ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ή μπορούν και όμως να κάνουν το σχετικό λάθος και να είναι οκνές και να μην αποκτήσουν τις κατάλληλες εμπειρίες ώστε να εξοπλιστούν έχοντας κάποιο στόχο.
Στην Ερπετοειδή παράδοση των γραφών της Ανατολής η ψυχή κάνει ένα γραμμικό ταξίδι με κατεύθυνση την ενβάπτιση στη «σούπα του Θεού» (νιρβάνα), και όταν τελικά η κουτάλα της δημιουργίας βυθίζεται στην κατσαρόλα τότε βγάζει έξω άλλον ένα συνδυασμό συστατικών που μπορεί να περιέχουν μία μερίδα της εκ νέου αφομοιωμένης ψυχής. Η άποψη αυτή έχει σκοπό να μας κάνει να νιώθουμε άσχημα και ότι κάποτε θα χαθούμε όλοι. Πρόκειται όμως για ένα ψέμα για να μας κάνει να νιώσουμε ένοχοι ότι έχουμε δημιουργηθεί σαν ανεξάρτητα όντα.
Γνωρίζω, ωστόσο, ότι η ψυχή είναι μία ανεξάρτητη και μοναδική δημιουργία, ένα δώρο ζωής και αγάπης του Δημιουργού και μας έχει παραχωρηθεί μία αιωνιότητα ώστε να την εξερευνήσουμε. Είναι ένας κήπος για παιχνίδι. Σε αυτό το μοντέλο όπως ονομάζω της «συνέχειας» το ταξίδι το ψυχών είναι αιώνιο είτε πρόκειται οι ψυχές να είναι μόνες τους είτε σε ζευγάρια. Η ψυχή πάντα θα δοκιμάζει τη διαφορετικότητα και την αιωνιότητα, δεν βαριέται ποτέ να έχει επιλογές και δεν χρειάζεται να έχει κάποιο λόγο περισσότερο από την ευχαρίστηση. Σε αυτό το μοντέλο ο Θεός δεν χαρίζει το δώρο της ανεξάρτητης ζωής για να το πάρει μετά πίσω όπως παρουσιάζουν οι διδασκαλίες της Ανατολής–αλλά αιώνια και γεμάτος αγάπη ενώνει και επανενώνει τα ανεξάρτητα παιδιά του με τους εαυτούς τους, τις ενέργειές τους και τις δημιουργικές ικανότητές τους μέσα σε έναν κήπο αιώνιων ευκαιριών. Αυτό βέβαια το μοντέλο δεν είναι σύμφωνο με τις ιδέες της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλει την ατομικότητα να χάνεται μέσα στο σύνολο του μαντριού. Όμως στη ζωή υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από το νερό και το ψωμί.
eik.05_thumb
Το οικοδόμημα των Ερπετοειδών έχει έναν και μόνο σκοπό: την αποκοπή των Μαϊμούδων από τα Πνευματικά Δάση του Θεού έτσι ώστε να θρέφονται από αυτούς. Για να το πετύχουν αυτό χρειάζεται να παρουσιάσουν μία εικόνα θανάτου και προκαθορισμένων εμποδίων. Έτσι λοιπόν δημιουργούνται θρησκείες που βασίζονται στο θάνατο που θέτουν όρια μεταξύ των ανήσυχων ψυχών και του Θεού. Μας απαρνιούνται την αιωνιότητα και υποστηρίζουν ότι οι ψυχές μας δεν είναι κάτι άλλο παρά ύλη που φθείρεται. Μιλούν για την αιωνιότητα σαν κάτι μικρό και περιορισμένο και μας απαρνούνται κάθε επιστημονική πρόοδο απαραίτητη για την εξερεύνησή της. Δεν δίνουν καμία ελπίδα στις μαϊμούδες αυτού του κόσμου που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα άρρωστο σφαγείο.
Χρησιμοποιούν τα τηλεπαθητικά αρπακτικά όντα για να θερίσουν την απελπισία μιας καταδικασμένης μαϊμούς, ενώ ταυτόχρονα ανοίγουν διάπλατα την ψυχή της κάνοντας δυνατή την τρομακτική πιθανότητα να καταληφθεί από δαιμονικούς ερπετοειδείς. Στο σημείο αυτό οι μαϊμούδες έχουν στα χέρια τους μία επιστήμη που δεν μπορεί και δεν θέλει να δώσει εξήγηση σε αυτό το χάος. Τηλεπαθητικοί σοφοί ερπετοειδείς άνθρωποι και γιατροί δεν ξέρουν τίποτα άλλο παρά να διαιωνίζουν την ασθένεια και τη δυνατότητα κατάληψης σώματος και πνεύματος στο όνομα των αρχαίων προγόνων τους.
Οι μαϊμούδες επομένως δεν έχουν πουθενά να στραφούν πάρα να συνεχίζουν να πιστεύουν ότι είναι νοητικά και πνευματικά άρρωστοι και τυφλοί. Το πρόβλημα εντείνεται καθώς εναποθέτουν τις ελπίδες τους και την εμπιστοσύνη τους στις καταστροφικές για αυτούς φαρμακευτικές εταιρίες (είναι μέρος της ερπετοειδούς απάτης) για τις οποίες πιστεύουν ότι θα λύσουν κάθε πρόβλημα.
Τα δικαιώματα των Μαϊμούδων συρρικνώνονται όλο και περισσότερο και το δικαίωμά τους να κάνουν παράπονα καταπιέζεται μέσα από τεχνολογίες ελέγχου του νου. Η διαθέσιμη τεχνολογία μπορεί να είναι ένα αδιέξοδο βολεύει όμως μια χαρά τις ανάγκες του κοπαδιού. Οι Ερπετοειδείς μας έχουν πει εδώ και χιλιάδες χρόνια τώρα ότι η ψυχή μας και το πνεύμα μας δεν είναι σημαντικά. Μας έχουν πείσει ότι είμαστε καταδικασμένοι σε θάνατο και ότι αυτή η ενέργεια όταν γινόμαστε σκόνη πηγαίνει στην Κόλαση, στον Παράδεισο κτλ. κτλ.
Στην πραγματικότητα όμως η Ψυχή σαν έκφανση του Πνεύματος, βρίσκεται πέρα από το χρόνο και την ύλη και θα ξαναγυρίσει εκεί. Το υλικό μας πνεύμα υπάρχει αλλά δεν είναι παρά μία ισχνή έκφραση της αιθερικής και εσωτερικής μας ευγένειας. Οι Ερπετοειδείς μπορεί να λένε ότι το αντιγράφουν ή ότι το παγιδεύουν κάπου, αλλά αυτό είναι μία απάτη. Ο μόνος τρόπος που μπορούν να μας φυλακίσουν είναι μόνο αν δώσουμε την συγκατάθεσή μας. …και δυστυχώς καθημερινά οι μαϊμούδες την δίνουν.
© αποσπάσματα από το υπό έκδοση βιβλίο του Ιωνα Μάγγου “TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη”
Μετάφραση – Επιμέλεια και Διασκευή των αγγλικών κειμένων Ion Maggos και Stavroula Xoxlidaki

1234

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Β. ΠΟΥΤΙΝ > "Η Ελλάδα θα πάρει όσο φυσικό αέριο χρειάζεται από την Ρωσία. Δεν τίθεται θέμα κόστους ούτε πίστωσης. Είναι απεριόριστη. Ότι ποσότητες χρειαστούν θα τις δώσουμε"


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Β. ΠΟΥΤΙΝ > "Η Ελλάδα θα πάρει όσο φυσικό αέριο χρειάζεται από την Ρωσία. Δεν τίθεται θέμα κόστους ούτε πίστωσης. Είναι απεριόριστη. Ότι ποσότητες χρειαστούν θα τις δώσουμε"

"Η Ελλάδα θα πάρει όσο φυσικό αέριο χρειάζεται από την Ρωσία. Δεν τίθεται θέμα κόστους ούτε πίστωσης. Είναι απεριόριστη. Ότι ποσότητες χρειαστούν θα τις δώσουμε". Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν έδωσε εντόλη στην Gazprom να ανοίξει τις "κάνουλες" και να ρεύσει άφθονο φυσικό αέριο στην χώρα, παρά τις δυσκολίες αποπληρωμής του από ελληνικής πλευράς και με δεδομένες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην αγορά πετρελαίου, λόγω των εξωφρενικά υψηλών τιμών, κάτι που έχει αυξήσει κάθετα την ζήτηση φυσικού αερίου. 

Η κυβέρνηση, πριν είκοσι ημέρες αιτήθηκε επιπλέον ποσότητες φυσικού αερίου, αλλά μόλις πριν μία εβδομάδα η Ρωσία απάντησε καταφατικά με προσωπική παρέμβαση του Β.Πούτιν.
Ο εκπρόσωπος της Gazprom, Σεργκέι Κουπριάνοφ, ανακοίνωσε ότι η χορήγηση φυσικού αερίου από τη ρωσική εταιρία προς την Ελλάδα αυξήθηκε από τις 12 Δεκεμβρίου, "πάνω από το καθορισμένο ημερήσιο όριο". 
Διευκρίνιζοντας ότι αυτό έγινε ύστερα από παράκληση της ελληνικής πλευράς, λόγω του κρύου που επικρατεί στη χώρα και τις αυξημένης κατανάλωσης φυσικού αερίου.
Ο Σ.Κουπριάνοφ επεσήμανε ότι κατόπιν συμφωνίας με την ελληνική πλευρά, οι επιπρόσθετες ποσότητες αερίου θα φτάσουν τα 2 εκατ. κυβικά μέτρα το 24ωρο, και θα συνεχίσουν να χορηγούνται εφόσον το χρειαστεί η χώρα.
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας υπενθύμισε ότι η Ρωσία και ειδικά η Gazprom "πάντοτε είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τους Έλληνες πελάτες της και στο παρελθόν είχε επανειλημμένα αυξήσει τις χορηγούμενες ποσότητες αερίου πάνω από τα όρια που προβλέπονται στα συμβόλαια, όταν είχαν την σχετική ανάγκη".

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΙΛΛΙΓΟΣ" > Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΙΛΛΙΓΟΣ" > Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Από την Ιόλη Πιερίδη - Oι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας ειδοποιήθηκαν μόλις 20’ πριν την επιχείρηση. Τους ζητήθηκε να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και να επιστρέψουν μετά από 6 ολόκληρες ώρες. Έτσι κι έγινε. Λίγο αργότερα ένα λευκό βανάκι έκανε την εμφάνισή του στην είσοδο της πολυκατοικίας που φιλοξενεί τον πρώην πρωθυπουργό. Κατέβηκαν 6 άνδρες και μια γυναίκα, ενώ την ίδια ώρα μπρος και πίσω από το βανάκι πάρκαραν φρενάροντας απότομα δύο BMW στις οποίες εκτός από τον συνοδηγό επέβαιναν 4 άνδρες-συνολικά 10 άνδρες κατέβηκαν και ακροβολίσθηκαν σε επιλεγμένα σημεία του δρόμου που φιλοξενεί την οικία του πρώην πρωθυπουργού.

Το κλιμάκιο με τους 6 άνδρες και την γυναίκα χτυπούσαν ήδη το κουδούνι του διαμερίσματος του πρωθυπουργού. Τους άνοιξε ο ίδιος και τους οδήγησε στο σαλόνι με την βαριά κλασσική επίπλωση. Ο επικεφαλής του κλιμακίου πήρε το λόγο σε αμερικάνικα αγγλικά.
-Κε πρωθυπουργέ, δεν ήρθαμε για καφέ. Που είναι το γραφείο σας;
Τους έδειξε το γραφείο του και αμέσως ένας από τους άνδρες κάθησε στον υπολογιστή του πρώην πρωθυπουργού και χωρίς πολλά πολλά αφαίρεσε τον σκληρό δίσκο.
Ο πρώην πρωθυπουργός παρότι είχε συνηθίσει να παραμένει ψύχραιμος σε πολλές δύσκολες στιγμές της ζωής του, αυτή τη φορά έχανε το έδαφος κάτω από τα πόδια του, ειδικά όταν άκουσε τον επικεφαλής του κλιμακίου:
-Για τις επόμενες 6 ώρες θα βρίσκεστε υπό κράτηση. Στο χέρι σας είναι αυτή η κράτηση να διαρκέσει μόνο 6 ώρες η να έχει άγνωστη-ακόμη και σε μας-συνέχεια.
Όσα ακολούθησαν θα μπορούσαν να είναι ένα συναρπαστικό αφήγημα της μεταπολίτευσης. Ένα σπάνιο κινηματογραφικό ντοκουμέντο μια και η γυναίκα του κλιμακίου κατέγραφε στο iPhone 5 όλη την διαδικασία της ανάκρισης.
Η δολοφονία του Ρίτσαρντ Γουέλς από την «17ΝΟΕΜΒΡΗ» και η εξάρθρωση της οργάνωσης, έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του κλιμακίου καθώς ο πρώην πρωθυπουργός άκουγε τις ερωτήσεις σαν κροτάλισμα πυροβόλου με 14 χείλη απέναντί του να ανοιγοκλείνουν-συχνά δεν προλάβαινε να απαντήσει στις ερωτήσεις και ακολουθούσε η επόμενη. Το κεφάλαιο «Γουέλς» της ανάκρισης ολοκληρώθηκε μόνο όταν το κλιμάκιο πήρε όλες τις απαντήσεις που ήθελε. Δεν έμεινε καμία σκιά στο σκοτάδι. Στη συνέχεια άνοιξε το κεφάλαιο γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η Siemens είχε την τιμητική της μια και ήταν ακριβώς η πολιτική δωροδοκιών της συγκεκριμένης εταιρείας που ανάγκασε τους Αμερικανούς να μπουν χοντρά στο παιγνίδι όταν διαπίστωσαν ότι βλάπτει τα συμφέροντα των δικών τους πολυεθνικών στην Κίνα.
Στη διάρκεια της ανάκρισης τα ονόματα των γερμανικών εταιρειών ακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο. Μόνο μια αμερικάνικη Τράπεζα, έσπασε το «γερμανόφωνο» σερί. 
Το κλιμάκιο το μόνο που επέτρεπε στον πρώην πρωθυπουργό είναι ένα ποτήρι νερό κάθε μία ώρα.
Όταν ολοκληρώθηκε η ανάκριση ήταν αργά το απόγευμα. Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν εξαντλημένος αλλά οι «καλεσμένοι» του έδειχναν ικανοποιημένοι. Τα είχαν πάρει σχεδόν όλα.
-Συνεχίστε τη ζωή σας. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειασθεί άλλη παρόμοια επίσκεψη. Για κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις θα επικοινωνούμε ηλεκτρονικά. Όσο για τον σκληρό δίσκο που σας αφαιρέσαμε, θα σας κάνουμε δώρο ένα Mac για να κάνετε τη δουλειά σας. Ορίστε, αυτό για σας...

kourdistoportocali

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΤΑ ΑΣΑΝΣΕΡ ;


ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΤΑ ΑΣΑΝΣΕΡ ;

asanser
Είναι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιούμε καθημερινά οι περισσότεροι. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι ανελκυστήρες έχουν καθρέφτες; Οι βασικοί λόγοι για την ύπαρξη καθρεπτών, είναι ψυχολογικοί και λόγοι ασφαλείας.
Όταν με τη βιομηχανική ανάπτυξη τα κτίρια άρχισαν να γίνονται όλο και ψηλότερα, η χρήση ανελκυστήρων έγινε απαραίτητη. Οι ανελκυστήρες εκέινη την εποχή ήταν αρκετά αργοί και συχνά οι άνθρωποι που τους χρησιμοποιούσαν εξέφραζαν παράπονα. Οι μηχανικοί της εποχής άρχισαν να σκέφτονται τη λύση στο πρόβλημα. Ένας μηχανικός διατύπωσε την άποψη ότι οι ανελκυστήρες δεν είναι αργοί αλλά επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν κάτι για να απασχολούνται στη διαδρομή, τους δημιουργείται η αίσθηση ότι ο χρόνος δεν κυλά! Έτσι προτάθηκε η χρήση καθρεφτών και οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι τα παράπονα μειώθηκαν αισθητά, ώστε η χρήση τους καθιερώθηκε. Οι άνθρωποι έχουν κάτι να απασχολούνται στη διαδρομή και έτσι ξεπερνούν τον ψυχολογικό σκόπελο της απραξίας!
Ταυτόχρονα λόγοι ασφαλείας επιβάλουν τη χρήση καθρεφτών. Η καθημερινή χρήση του ανελκυστήρα τον έχει ενσωματώσει στην καθημερινότητά μας και πολλές φορές εισερχόμαστε αφηρημένοι. Τι γίνεται όμως αν, για κάποιο λόγο, ο θάλαμος δεν βρίσκεται πίσω από την πόρτα; Υπάρχει κίνδυνος πτώσης στο φρεάτιο. Έτσι η ύπαρξη καθρέφτη μας διευκολύνει να αντιληφθούμε την ύπαρξη του θαλάμου σε αντίθεση με το σκοτεινό φρέαρ.
Επίσης πολλοί άνθρωποι έχουν κλειστοφοβία και ο περιορισμός σε ένα τόσο μικρό χώρο, τους προκαλεί αναστάτωση. Με τη χρήση καθρεφτών ο χώρος «διπλασιάζεται» και απαλύνει το αίσθημα κλειστοφοβίας.

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ


Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

ισλαμοποίηση της Ελλάδας
Το votegreece.gr κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας
Τα στοιχεία που θα δείτε στο βίντεο δεν είναι απλά μια προσέγγιση του προβλήματος. Είναι έρευνες που προβάλουν τα δεδομένα που θα βιώσει ο κόσμος μέχρι το 2050 περίπου.
Αμερική και Ευρώπη, μαζί με την Ελλάδα φυσικά θα ζήσουν τον εφιάλτη του Ισλάμ σε λίγα χρόνια εάν δεν ληφθούν γρήγορες αποφάσεις.
Πρέπει η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών να γίνει τόσο σύντομα μέχρι να έρθει ο Σύριζα στην εξουσία.
Και αν το τελευταίο μοιάζει αστείο για τον Σύριζα… Σκεφτείτε ότι τώρα βγαίνουν κάποιοι βουλευτές του και αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία… Μπορείτε να φανταστείτε τι έχει να γίνει τότε ;
Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο zougla.gr μετά την πρόσφατη αντιρατσιστική συγκέντρωση των λαθρομεταναστών στην Αθήνα, δείχνει ξεκάθαρα το βάθος του προβλήματος.
islam in greece
Λαθρομετανάστες που βίασαν τα σύνορα της χώρας μας και ήρθαν παράνομα σε αυτή με θράσος υψώνουν πανό και αποκαλούν φασίστα τον Έλληνα πολίτη που αγαπάει τη χώρα του.
Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί σε όλους αυτούς είναι ένα. Η Ελλάς όσο και να πασχίζουν κάποιοι με τους παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς που πουλάνε προοδευτισμό δεν θα γίνει Μπαγκλαντές ! Οι βιαστές της γυναικείας αξιοπρέπειας ζητούν αξιοπρεπή αντιμετώπιση από τους Ελληνες όταν στη χώρα τους βιάζουν και σκοτώνουν το αδύναμο φύλλο επειδή δεν τους σηκώνετε το πουλί.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΖΑΝ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ


ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΖΑΝ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Η νέα hitech ποδοσφαιρική μπάλα δεν είναι η μόνη “καινοτομία” που απαγορεύεται στα σπορ.
Κι άλλες “πατέντες” απογείωσαν τα ρεκόρ, προτού “διαγραφούν” οριστικά.
Το μαγιό από πολυουρεθάνη
μαγιό πολυουρεθάνη
24 Ιουλίου ανακοινώθηκε επίσημα η επιστροφή στα παλιά υφασμάτινα μαγιό και οι αθλητές της κολύμβησης διεθνώς κόντεψαν να πνιγούν, κατανοώντας πως για πολλά, πάρα πολλά χρόνια δε θα μπορούν να δουν ρεκόρ ούτε με περισκόπιο υποβρυχίου.
Διότι πρακτικά αποκλείεται έστω να αγγίξει κανείς τα ρεκόρ του Φελπς, ο οποίος όχι μόνο ήταν πραγματικό δελφίνι, αλλά φορούσε το ανίκητο ολόσωμο μαγιό πολυουρεθάνης, κατασκευασμένο σε υπολογιστή ώστε ένα δημιουργεί ειδικά μικροσκοπικά φαινόμενα ενίσχυσης της ροής και επιτάχυνσης του αθλητή που το φοράει.
Το μαγιό αυτό θεωρείται υπεύθυνο για 108 παγκόσμια ρεκόρ, 30 από τα οποία μόνο φέτος.

 
Το τούρμπο στη Formula 1
turbo formula
Έχοντας ξεκινήσει ήδη να εφαρμόζεται δειλά το 1947, στα μοτέρ κάποιων μονοθέσιων της εποχής στη Formula 2 και το φημισμένο Indianapolis 500 racing, το turbo άρχισε να δείχνει γρήγορα τα δόντια του, επιτυγχάνοντας εξωπραγματικές αποδόσεις και δίνοντας σύντομα το προβάδισμα στις εταιρίες που το υιοθέτησαν.
Το μεγάλο «μπαμ» έγινε τη δεκαετία του 70, όταν το turbo έδειξε να κυριαρχεί ολοκληρωτικά, με τη Renault να παίρνει το προβάδισμα to 1977 και τους υπόλοιπους κατασκευαστές να ακολουθούν με αποτυχημένες ή ημιτελείς προσπάθειες (Lotus).
Φτάνοντας το 1987, το πρωτάθλημα F1 είχε πλέον περάσει ολοκληρωτικά στα χέρια των turboκίνητων μονοθέσιων παράγοντας ισχύ 685 ίππων (στις 12.500 στροφές), έως ότου απαγορεύτηκε οριστικά το 1989.

 
To Viagra
viagra
Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το 1998, το μπλε χάπι μπήκε στο στόχαστρο των «ειδικών» του στίβου, που διέγνωσαν πολλά οφέλη από τη χρήση του εκτός της προφανούς.
Η λειτουργία του Viagra υποβοηθά τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, την καλή κυκλοφορία του αίματος και τη μεταφορά οξυγόνου.
Τι καλύτερο για έναν αθλητή; Viagra σε ρόλο αναβολικού και μάλιστα νόμιμο. «Επιτρέπει στους αθλητές να τρέχουν με επάρκεια οξυγόνου στο αίμα όμοια με εκείνη που θα είχαν αν προπονούνταν σε επίπεδο θαλάσσης», είπαν οι ερευνητές, ενώ ο διευθυντής της μετέπειτα απαγορευμένης BALCO, Victor Conte, είχε πει
«Είναι καλύτερο από την κρεατίνη. Είναι το καλύτερο διατροφικό συμπλήρωμα που κυκλοφόρησε ποτέ».
Επόμενο ήταν η διεθνής υπηρεσία αντιντόπινγκ, η γνωστή μας WADA, να ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες σε αμερικανικά πανεπιστήμια.
Αν τα αποτελέσματα βγουν θετικά, τότε το Viagra θα πάρει τη θέση του δίπλα στα υπόλοιπα στεροειδή.

 
Τα παπούτσια με ελατήρια
παπούτσια με ελατήρια
Πρόκειται για το αμφιλεγόμενο Spira Stinger, το πρώτο αθλητικό παπούτσι που διέθετε δυο ανοξείδωτα ελατήρια ενσωματωμένα στη σόλα.
Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο απορροφούσε τους κραδασμούς, αλλά έδινε περαιτέρω ώθηση στο πάτημα, ιδιαίτερα δε στην επαναφορά.
Εμφανίστηκε το 2002, κι από την πρώτη στιγμή πάντως που χρησιμοποιήθηκε από μαραθωνοδρόμους, το συγκεκριμένο μοντέλο προκάλεσε σάλο, ανακατεύοντας την αμερικανική ηγεσία του στίβου, την παγκόσμια ομοσπονδία και τις ανταγωνίστριες εταιρίες.
Η πατέντα Wavespring ονομάστηκε ειρωνικά «στεροειδή των αθλητικών παπουτσιών» και θεωρήθηκε πως παραβιάζει ειδικά άρθρα του κανονισμού στίβου των ΗΠΑ που απαγορεύει ρητά ελατήρια σε παπούτσια.
Το κακό είναι πως οι υπεύθυνοι της εταιρίας έθεσαν σαν υπερασπιστική τους τακτική το γεγονός πως επετράπη στο κολύμπι το μαγιό πολυουρεθάνης – όμως από τον Ιούλιο και μετά το επιχείρημα δυστυχώς γι αυτούς πήγε περίπατο.

 
Οι φακοί επαφής στο Baseball
φακοί επαφής στο Baseball
Φαεινή ιδέα του νέου αμερικανού επιτρόπου του πρωταθλήματος Baseball στις ΗΠΑ και υπέρμαχου της πολιτικής «μηδενικής ανοχής» στον αθλητισμό, Bud Seilig, ο οποίος είπε το αμίμητο «Το Baseball αφορά τη φυσική ικανότητα κι όχι την τεχνητή υποστήριξη των αθλητών».
Τεχνητή υποστήριξη η διόρθωση της μυωπίας;
Ελπίζουμε μόνο να μην πάρει τη θέση του Μισέλ Πλατινί στην ηγεσία του ποδοσφαίρου, γιατί βλέπουμε την hi tech μπάλα του Μουντιάλ να αντικαθίσταται από το τσουράπι της δεκαετίας του ’50 και τους διαιτητές να σφυρίζουν με το στόμα.

 
Τα τεχνολογικά συστήματα στο ποδόσφαιρο
τεχνολογικά συστήματα στο ποδόσφαιρο
Το ανθρώπινο μάτι των διαιτητών είναι αυτό που θα κρίνει τις αμφισβητούμενες φάσεις (και παράλληλα θα πληρώνει τη νύφη) και όχι τα τεχνολογικά πειράματα στις εστίες των τερμάτων, τα οποία καταψηφίστηκαν από την IFAB (Σώμα Κανονισμών Ποδοσφαίρου).
Στις 6 Μαρτίου η IFAB αποφάσισε πως το αν η μπάλα έχει ή δεν έχει περάσει τη γραμμή του τέρματος, θα συνεχίσει να κρίνεται από τους διαιτητές και όχι από τα τεχνολογικά συστήματα που είχαν προταθεί. Επίσης, ο ρόλος και η ευθύνες των διαιτητών θα συζητηθούν περαιτέρω στις 17-18 Μαΐου.
Οι προτάσεις περιελάμβαναν μια μπάλα, την Intelligent Ball της Adidas, η οποία θα περιείχε μικροτσίπ, αλλά και το σύστημα replay «Hawk-Eye», που ήδη χρησιμοποιείται στο τένις, αλλά και το κρίκετ. Η IFAB είχε αναβάλει όλες τις τεχνολογικές έρευνες πριν από δύο χρόνια, αλλά το θέμα επανήλθει προς συζήτηση στη φετινή ετήσια συνεδρίαση της.

16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1803 ΕΞΗΝΤΑ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΕΣ ΧΟΡΕΨΑΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ


16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1803 ΕΞΗΝΤΑ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΕΣ ΧΟΡΕΨΑΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ

χορός του ζαλόγγου
Το 1803, είναι η χρονιά της συντέλειας. Το Σούλι με τις τόσες θυσίες και τους ακόμη περισσότερους ηρωϊσμούς πέφτει. Το τραγούδι τώρα πια ένας θρήνος. Ένας Ηπειρώτικος θρήνος ένα μοιρολόι που μέσα στη λιτότητά του τα λέει όλα. Τον πόνο της καταστροφής. Την ανυποχώρητη κραυγή “Θάνατος ή λευτεριά”. Οι γυναίκες προτιμούν το Ζάλογγο, ο Σαμουήλ την ολοκαυτωματική ανατίναξη:
Ένα πουλάκι ξέβγαινε ψηλά από το Σούλι.
Παργιώτες το ρωτήσανε, Παργιώτες το ρωτάνε:
-“Πουλάκι πούθεν έρχεσαι, πουλί μου πού πηγαίνεις;”.
-“Από το Σούλι έρχομαι και στη Φραγκιά πηγαίνω”.
-“Πουλάκι πες μας τίποτε, κανά καλό μαντάτο”.
-“Αχ τι μαντάτο να σας πω, τι να σας μολογήσω;
Πήραν το Σούλι πήρανε, πήραν τον Αβαρίκον
πήραν την Κιάφα την κακή, επήραν και το Κούγκι
κι έκαψαν τον Καλόγερο με τέσσερις νομάτους”.

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ…


ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ…

makrigiannis

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Αυτό είναι το άρθρο παράδοσής μας! Τι λέει η δανειακή μας σύμβαση!


Αυτό είναι το άρθρο παράδοσής μας! Τι λέει η δανειακή μας σύμβαση!


Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το κείμενο της δανειακής μας σύμβασης. Το οποίο εύκολα κανείς μπορεί να το χαρακτηρίσει κείμενο απόλυτης παράδοσης, όπως θα διαπιστώσετε όταν διαβάσετε το σχετικό άρθρο που προβλέπει ότι παραιτούμαστε “αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας” των περιουσιακών μας στοιχείων!


Το άρθρο “αλίευσε” ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ Γιάννης Αντωνιάδης.


onalert

Σ.Ο.Σ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ


Σ.Ο.Σ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ



Γράφει η Πόπη Σουφλή
 
Είναι μπροστά μας... Τον βλέπουμε να έρχεται, αλλά αποχαυνωμένοι στην μικροαστική μας ζωή και στον μικρόκοσμό μας, κλείνουμε τα μάτια και στρουθοκαμηλίζουμε.
Φορτωμένοι με χιλιάδες προβλήματα, ισοπεδομένοι από τις απανωτές σφαλιάρες της κάθε εξουσίας που εισβαλλει βίαια στην ψυχή, στο μυαλό και στην τσέπη μας, δεν έχουμε το κουράγιο να αντιδρασουμε σ' αυτό που χρόνια τωρα γνωρίζουμε, αλλά δεν θέλουμε να παραδεχθούμε.
Μοιάζει με ΕΦΙΑΛΤΗ, με κακό όνειρό, αλλά είναι μια πραγματικότητα που θα την αντιμετωπίσουμε πολυ σύντομα....

Κι αν πριν από κάποιες δεκαετίες, ο Όργουελ, περιέγραψε τον "Μεγάλο Αδελφό" και την "Φάρμα των Ζώων" και γελούσαν μαζί του, σήμερα, τα βιβλία του είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, μια και επιβεβαιώνουν αυτο που λίγα χρόνια πριν ο κόσμος χλεύαζε...
Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21, αποτελεί τον νέο ΕΦΙΑΛΤΗ των κοινωνιών. 
Οι επιστήμονες, κρούουν χρόνια τώρα τον κώδωνα του κινδύνου, για τη ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ και μιλούν για επερχόμενους πολέμους που θα γίνονται για το νερό.
Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ θέλοντας να αφυπνίσουν συνειδήσεις, δημοσιεύουν αυτές τις φωτογραφίες που μέσα από pps μας έστειλε ένας αναγνώστης της εφημερίδας, ζητώντας μας να στειλουμε το μήνυμα αυτό, όπου μπορούμε.
Προτιμήσαμε να το δημοσιεύσουμε, για να το δουν οσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να αφυπνιστουν.
Κι αν νομίζετε, ότι οι δικές μας γενιές δεν θα προλαβουν τον ΕΦΙΑΛΤΗ, ας πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, κι ας προσπαθήσουμε να περισώσουμε ότι μπορουμε, για τα παιδια και τα εγγόνια μας.
Για όλες τις γενιές που θα ζουν τον 2070.. Για να ζήσουν σ' έναν ανθρωπινο κόσμο.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ!  

(Πηγή εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ 1-6-2008) 






 ΜΗΝ ΣΙΩΠΑΣ! ΕΞΕΓΕΡΣΟΥ!