Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Σ.Ο.Σ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ


Σ.Ο.Σ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ



Γράφει η Πόπη Σουφλή
 
Είναι μπροστά μας... Τον βλέπουμε να έρχεται, αλλά αποχαυνωμένοι στην μικροαστική μας ζωή και στον μικρόκοσμό μας, κλείνουμε τα μάτια και στρουθοκαμηλίζουμε.
Φορτωμένοι με χιλιάδες προβλήματα, ισοπεδομένοι από τις απανωτές σφαλιάρες της κάθε εξουσίας που εισβαλλει βίαια στην ψυχή, στο μυαλό και στην τσέπη μας, δεν έχουμε το κουράγιο να αντιδρασουμε σ' αυτό που χρόνια τωρα γνωρίζουμε, αλλά δεν θέλουμε να παραδεχθούμε.
Μοιάζει με ΕΦΙΑΛΤΗ, με κακό όνειρό, αλλά είναι μια πραγματικότητα που θα την αντιμετωπίσουμε πολυ σύντομα....

Κι αν πριν από κάποιες δεκαετίες, ο Όργουελ, περιέγραψε τον "Μεγάλο Αδελφό" και την "Φάρμα των Ζώων" και γελούσαν μαζί του, σήμερα, τα βιβλία του είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, μια και επιβεβαιώνουν αυτο που λίγα χρόνια πριν ο κόσμος χλεύαζε...
Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21, αποτελεί τον νέο ΕΦΙΑΛΤΗ των κοινωνιών. 
Οι επιστήμονες, κρούουν χρόνια τώρα τον κώδωνα του κινδύνου, για τη ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ και μιλούν για επερχόμενους πολέμους που θα γίνονται για το νερό.
Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ θέλοντας να αφυπνίσουν συνειδήσεις, δημοσιεύουν αυτές τις φωτογραφίες που μέσα από pps μας έστειλε ένας αναγνώστης της εφημερίδας, ζητώντας μας να στειλουμε το μήνυμα αυτό, όπου μπορούμε.
Προτιμήσαμε να το δημοσιεύσουμε, για να το δουν οσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να αφυπνιστουν.
Κι αν νομίζετε, ότι οι δικές μας γενιές δεν θα προλαβουν τον ΕΦΙΑΛΤΗ, ας πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, κι ας προσπαθήσουμε να περισώσουμε ότι μπορουμε, για τα παιδια και τα εγγόνια μας.
Για όλες τις γενιές που θα ζουν τον 2070.. Για να ζήσουν σ' έναν ανθρωπινο κόσμο.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ!  

(Πηγή εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ 1-6-2008) 






 ΜΗΝ ΣΙΩΠΑΣ! ΕΞΕΓΕΡΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: