Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Ανανέωση: 
Εκτεταμένα επεισόδια, στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια, με τους μουσουλμάνους να σπάνε μαγαζιά και αυτοκίνητα. Η αστυνομία για μία ακόμη φορά πιάστηκε απροετοίμαστη.  Μενάνδρου, Σωκράτους και Σοφοκλέους έχουν παραδοθεί πλήρως στην μανία τους. 

Είναι λιγότεροι από χίλιοι. Και όμως τις προηγούμενες ώρες συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, όταν προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα όρια που είχαν τεθεί από την Ελληνική Αστυνομία για την πορεία τους. Διαδηλώνουν για κάτι που ουδεμία σχέση έχει με την χώρα μας. Και όμως κλείνουν το κέντρο της Αθήνας.
Ο λόγος για τους φονταμενταλιστές μουσουλμάνους της χώρας, που μαζεύτηκαν στην Ομόνοια, φωνάζοντας Αλλάχ ακ μπαρ, δηλαδή ο Θεος (τους) είναι μεγάλος, διαδηλώνοντας κατά της ταινίας η οποία "προσβάλλει" τον Μωάμεθ. Πρόκειται για μια κίνηση, της οποία κανείς δεν γνωρίζει ακόμη ποιός είναι ο οργανωτής και τι αυτή ζητά και εκπροσωπει. Μετά την επίθεση των μουσουλμάνων κατά αστυνομικών σε Σταδίου, κατευθύνθηκαν προς την Γ΄ Σεπτεμβρίου, όπου ακόμη αρκετοί παραμένουν συγκεντρωμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: