Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Παγκόσμια Κυβέρνηση – Μασονία – Διωγμός των Χριστιανών!!!


Παγκόσμια Κυβέρνηση – Μασονία – Διωγμός των Χριστιανών!!!

Αναμφίβολα αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, ήταν απόλυτα προβλέψιμο, ειδικά για όσους είχαν μάτια και αυτιά ανοιχτά ώστε να διαβάσουν τα σημεία των καιρών. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ακόμα και σήμερα πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσουν τον εχθρό σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε. Επιμένω να αναφέρομαι στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» ως την μεγαλύτερη απόδειξη της προσχεδιασμένης και συντονισμένης στόχευσης κατά των χριστιανών σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Τραβηγμένο θα σκεφτείτε.

Ίσως, με μια πρώτη ματιά να έχετε δίκιο. Ίσως ακόμη, να βρείτε στήριγμα στις αμφιβολίες σας από πολλούς άλλους στους οποίους θα εκθέσετε τις απόψεις μου. Όμως, η αλήθεια δεν στηρίζεται σε προσωπικές ή συλλογικές δημοσκοπήσεις, ούτε καν στην πρώτη εντύπωση του καθενός.

Διαβάστε το μίσος που αποτυπώνεται στα πρωτόκολλα εναντίων των Χριστιανών και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Αν ακόμη δεν πείθεστε τουλάχιστον ας τα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Έτσι, θα καταφέρετε αργότερα είτε να τα απορρίψετε με περισσότερα στοιχεία είτε να τα δεχτείτε. Στα κείμενα που παραθέτω γίνεται εμφανής κατ’ εμέ η διάθεση των Σιωνιστών για την ίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, στοχεύοντας στην εξαφάνιση των Χριστιανών. Άραγε ποιοι είναι αυτοί που μισούν τόσο τους χριστιανικούς λαούς και τι σκοπεύουν να πετύχουν; Για να συγκεντρώσουν τον πλούτο (χρυσό) αναγκάστηκαν να θυσιάσουν πολλούς Ιουδαίους, (αλλά εξαγοράσθημεν θυσιάσαντες πολλούς εκ των ημετέρων) και συνεχίζει παρακάτω: «Έκαστον των θυμάτων μας αξίζει μυριάδες Χριστιανών ενώπιον του Θεού».


Ορίζεται φανερά το αντίπαλο στρατόπεδο των Σιωνιστών. Είναι οι Χριστιανοί. Υπάρχει μια αιώνια κόντρα μεταξύ τους και κρατάει πολύ πριν την εμφάνιση του Ιησού Χριστού στη γη, που απλά γιγαντώθηκε με την περίφημη απόκριση του Ιουδαϊκού λαού στην πράξη του Ποντίου Πιλάτου να δηλώσει ότι είναι αθώος από το αίμα του Ιησού Χριστού «το αίμα αυτού εφ’ ημάς και επί τα τέκνα ημών» (Ματθαίος, κεφ.27, 26). Στο Α’ Κεφάλαιο που αναλύονται οι γενικές αρχές των Σιωνιστών αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Έχομεν ενώπιόν μας σχέδιον εις το οποίον εκτίθεται στρατηγικώτατα η γραμμή εκ της οποίας δεν δυνάμεθα ν’ απομακρυνθώμεν χωρίς να διακινδυνεύσωμεν να ίδωμεν κατεστραμμένους τους αγώνας πολλών αιώνων». Όσα γίνονται σήμερα είναι αποτέλεσμα υποχθόνιων ζυμώσεων που έγιναν μέσα στους αιώνες. Τι άνθρωποι είναι αυτοί που ικανοποιούνται με κάτι που θα έχει αποτέλεσμα ύστερα από εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια; Σε τι θεό πιστεύουν;
Στη συνέχεια, ενώ πρώτα έχουν εξηγήσει ότι η Γαλλική Επανάσταση ήταν έργο των ιδίων (Σιωνιστών) ώστε να ανατρέψουν την τότε άρχουσα τάξη της βασιλείας, εκτίθεται ο σκοπός των έργων τους: «Έκτοτε (σημ. από τη Γαλλική Επανάσταση και μετά), άγομεν τον λαόν από μιας πλάνης εις άλλην ίνα απαρνηθή ακόμη και ημάς, προς όφελος του βασιλέως δεσπότου εκ του αίματος της Σιών, τον οποίον ετοιμάζομεν δια τον κόσμον». Προαναγγέλλουν την άφιξη του δικού τους βασιλέα. Είναι ο δικός τους μεσσίας που θα εξουσιάσει τον κόσμο και θα επιτρέψει στον «περιούσιο λαό» να κάνει φανερή την παρουσία του στον πλανήτη, μεταφέροντάς τον από το παρασκήνιο της πολιτικής-οικονομικής σκηνής στο προσκήνιό της.


Για να επιτευχθεί ο σκοπός τους χρειάζεται να φέρουν τους Χριστιανούς σε σημείο να ζητήσουν οι ίδιοι την επιβολή της παγκόσμιας κυβέρνησης: «Θα κουράζωμεν τόσον πολύ τους Χριστιανούς δια της ελευθερίας ταύτης (σημ. εννοεί την πολλή δημοκρατία), ώστε θα τους εξαναγκάζωμεν να μας προσφέρωσι μίαν διεθνή εξουσίαν, της οποία η διάταξις θα είναι τοιαύτη ώστε να δυνηθή χωρίς να τας συντρίψη, να περιλάβη τας δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και να σχηματίση την Υπέρτατην Κυβέρνησιν. Εις την θέσιν των παρουσών Κυβερνήσεων θα θέσωμεν εν φόβητρον το οποίον θα ονομάζεται Διοίκησις της Υπέρτατης Κυβερνήσεως. Αι χειρές του θα είναι τεταμμέναι πανταχόθεν ως αρπάγαι, και ο διοργανισμός του θα είναι τόσον κολοσσιαίος, ώστε όλοι οι λαοί κατ’ ανάγκην θα υποταχθώσιν εις αυτό» και πιο κάτω: «Όλα τα κράτη (…) ζητούσι την γαλήνην, είναι έτοιμα όπως θυσιάσωσι το παν δια την ειρήνην, αλλά δεν θα τοις δώσωμεν την ειρήνην, εφ’ όσον δεν θ’ αναγνωρίσωσι την Υπέρτατην Κυβέρνησίν μας φανερά και με ταπείνωσιν». Πιστεύω πως δεν χωρά αμφιβολία η φύση του σκοπού τους, ούτε όμως και το ότι σήμερα βιώνουμε ένα σημαντικό μέρος της υλοποίησης αυτού.
Η αιώνια κόντρα των Ιουδαίων με τους Χριστιανούς και τα αισθήματα μίσους που υπάρχουν κυρίως των πρώτων έναντι των δεύτερων φαίνονται καθαρά από το παρακάτω απόσπασμα: «Οι Χριστιανοί είναι ποίμνιον προβάτων και ημείς είμεθα δι’ αυτούς λύκοι. Ειξεύρετε δε τι συμβαίνει εις τα πρόβατα όταν οι λύκοι εισδύσωσιν εις την μάνδραν των». Τα σχόλια περιττεύον!
Τι θα συμβεί όμως, όταν θα έλθει η στιγμή να κυβερνήσει ο «μεγάλος βασιλέας» τους; Στο ΙΔ’ κεφάλαιο αποκαλύπτεται ότι «Όταν θα έλθη η βασιλεία μας δεν θ’ αναγνωρίσωμεν την ύπαρξιν άλλης θρησκείας πλην της του ενός Θεού ημών, με τον οποίον η ειμαρμένη μας είναι συνδεδεμένη, διότι είμεθα ο εκλεκτός λαός και διά του Οποίου η αυτή ειμαρμένη είναι ηνωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. Δια τούτο ακριβώς οφείλομεν να καταστρέψωμεν πάσαν πίστιν». Επίσης, στο ΙΕ’ κεφάλαιο: «Όταν τέλος δια πραξικοπημάτων παρεσκευασμένων παντού και κατά αυτήν ημέραν, μετά την οριστικήν ομολογίαν της μηδαμινότητος όλων των υφισταμένων Κυβερνήσεων (και θα παρέλθη πολύς καιρός ακόμη, ίσως αιών ολόκληρος, μέχρι της στιγμής εκείνης) αρχίσωμεν να βασιλεύωμεν, θα προσπαθήσωμεν να μη υπάρχωσι συνομωσίαι εναντίων ημών. Επί τω σκοπώ τούτω θέλομεν καταδικάζει εις θάνατον όσους θ’ αντιταχθώσιν ενόπλως κατά την εις την Αρχήν άνοδόν μας. Πάσε νέα δημιουργία οιασδήποτε μυστικής οργανώσεως θα τιμωρήται επίσης δια θανάτου».


Με δεδομένο ότι ήδη μπήκαμε στη φάση απαξίωσης ολόκληρου του πολιτικού συστήματος σε όλη την οικουμένη και με ατράνταχτο στοιχείο την ανακοίνωση τόσο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλωντ Τρισέ όσο και του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν βαν Ρομπάι περί σχηματισμού Παγκόσμιας Κυβέρνησης, αρχίζει πλέον να διαφαίνεται και στον πλέον αμύητο στην συνωμοσιολογία η εφαρμογή των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών». Γίνεται φανερό πλέον, πως εισερχόμαστε σε μια νέα περίοδο εκδίωξης Χριστιανών. Τελικά, όσο και να ωρύονται διάφοροι «επιστήμονες» και «αναλυτές» ότι όλα αυτά γίνονται για οικονομικά συμφέροντα, η αλήθεια τους διαψεύδει όλους. Ο πόλεμος στη γη είναι καθαρά θρησκευτικός.

Όποιος το αντιληφθεί έγκαιρα θα έχει φροντίσει να δημιουργήσει τα όπλα εκείνα που χρειάζονται για να αντεπεξέλθει. Όπως αναφέρει ο Ιωάννης της Αποκαλύψεως: «Ώδε ο νους ο έχων σοφίαν».

Οι υπόλοιποι απλά, ας συνεχίσουν να κοιμούνται τον ύπνο του «δικαίου» που εν μία νυκτί θα μετατραπεί σε ύπνο του «μωρέως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: