Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…


ΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

Γιώργος Σταφυλάς   - Για τις αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι χαμένο το παιχνίδι αν δεν μπορέσουν να αντιληφθούν ότι το μνημόνιο είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Η υπερχρέωση των κρατών και τα μνημόνια δεν είναι τίποτε άλλο από μια μέθοδο για την υπαγωγή των ανεξάρτητων εθνικών κρατών στην εξουσία υπερεθνικών οργανισμών.

Το χρέος που στο μεγαλύτερό του μέρος είναι πλασματικό χρησιμοποιείται από υπερεθνικούς οργανισμούς με τέτοιο τρόπο ώστε να τρομοκρατηθεί (με την απειλή της πείνας) ο πληθυσμός της υπερχρεωμένης χώρας και να δεχθεί την απώλεια της εθνικής του κυριαρχίας και την υποταγή της χώρας αυτής τελικά στην εξουσία της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ 
Είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο για να στείλει τα Εθνικά Κράτη στην ”αγκαλιά ” της παγκόσμιας κυβέρνησης. Αν οι περίφημες αντιμνημονικές δυνάμεις δεν εννοήσουν αυτό τότε καμία αντιμνημονιακή πολιτική δεν θα χει νόημα αλλά θα περιορίζεται απλώς στο μάζεμα κάποιων ψήφων διαμαρτυρίας, ακίνδυνων για το σύστημα.
Eδώ και τρεις δεκαετίες κύκλοι κρυμμένοι πίσω από μυστικές λέσχες προετοιμάζουν την παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτοί οι κύκλοι Φρόντισαν αργά αλλά σταθερά να πριονίσουν τις εξουσίες των εθνικών κρατών και να αυξάνουν τις αρμοδιότητες υπερεθνικών οργανισμών. Μετράτε.

ΟΗΕ Μας επιβάλλει την χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό εκατοντάδων Μ.Κ.Ο. και επίσης μας επιβάλλει να δεχόμαστε και να εφαρμόζουμε τα ψηφίσματα του συμβουλίου ασφαλείας ανεξάρτητα αν έρχονται κόντρα στα εθνικά συμφέροντα.

Π.Ο.Υ. Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας μας επιβάλει ψεύτικες πανδημίες και μαζικούς εμβολιασμούς. Πρόσφατα το ζήσαμε αυτό με τον άκυρο συναγερμό για τον ιό Η1Ν1 που μας στοίχισε αρκετά δις…
Π.Ο.Ε. Ο παγκόσμιος οργανισμός εμπορίου μας επιβάλλει την κατάργηση των συνόρων και των δασμών για τα εμπορεύματα (άρα η χώρα που έχει υπογράψει με τον ΠΟΕ δεν μπορεί να ασκήσει προστατευτική πολιτική για τα δικά της προϊόντα).Μαζί με τον ΠΟΥ έχουν επιβάλλει τον CODEX ALLIMENTARIUS που προωθεί όλα τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα.
Παγκόσμια Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ουσιαστικά είναι το παγκόσμιο υπουργείο οικονομικών και η κεντρική τράπεζα του κόσμου που με τις εκθέσεις τους ρίχνουν ή ανεβάζουν τα επιτόκια δανεισμού μιας χώρας και επιβάλλουν την οικονομική πολιτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί.
Τα κράτη είναι δεμένα μέσω των συμφωνιών και των συνθηκών που έχουν υπογράψει μ’ όλους αυτούς τους υπερεθνικούς οργανισμούς. Αν κάποιο κράτος καταγγείλει ας πούμε τον ΠΟΕ και θελήσει να εφαρμόσει πολιτική προστασίας των εγχώριων προϊόντων μέσω δασμών, τότε αυτομάτως απομονώνεται από τα άλλα κράτη μέλη του ΠΟΕ.
Η Ελληνική Δημοκρατία έχει υπογράψει όλες τις σχετικές συνθήκες και συμφωνίες. Με πιο πρόσφατη την συνθήκη της Λισσαβόνας, της οποίας τις συνέπειες ζούμε σήμερα με τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας και την ευρωπαϊκή στρατοχωροφυλακή (EUROGENDFOR) να επεμβαίνει σε όποια χώρα μέλος απειλείται η έννομη τάξις…

Ας μην γελιόμαστε λοιπόν, στήνεται ήδη η πλανητική δικτατορία της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Σταδιακά τα Εθνικά Κράτη παραδίδουν μόνα τους την εθνική τους κυριαρχία. Το πολιτικό σύστημα δεμένο με την διαπλοκή και τις επιχειρήσεις σκοπίμως αγνοεί το σχέδιο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ .

Όσο όμως τα κόμματα ασχολούνται με την άγρα ψήφων οι νεοταξίτες οργανώνονται φτιάχνοντας το μεγαλύτερο πάρκο με συστήματα παρακολούθησης τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών στον κόσμο το οποίο και θα καταλαμβάνει σχεδόν 93.000 τετραγωνικών μέτρων.
Μόνο ο χώρος για τους υπολογιστές που θα αναλύουν τις πληροφορίες θα καταλαμβάνει χώρο 9.000 τετραγωνικών μέτρων. Το συγκεκριμένο projekt ξεκίνησε μυστικά το 2010 και θα είναι έτοιμο στα μέσα του 2013 .Αποστολή του θα είναι να καταγράφει όλες τις συνομιλίες και τις συναλλαγές που θα λαμβάνουν χώρα τόσο εντός αλλά και εκτός των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο σύστημα θα κάνει το echelon να μοιάζει με παιδική χαρά….

πηγη elora

Δεν υπάρχουν σχόλια: